Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
wapi spune:
la noi puseele de crestere par infinite ...Multmesc pentru recomandare, Babyangel!
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 nibi_niki super tare , cine a incasat-o? Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010) poze |
tati e sacul de box
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
oanka80 spune:
super tare si coafura Ioanei de asteropipan , noi din pacate nu avem asa mult par, si il mai are si lipsa la spate la cum ii merge capul in toate partile, trebuie sa exploreze tot in camera si nu ii scapa nimeni si nimic
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
asteropipan spune:
am pus si noi cateva poze noi la semnatura
ma tin de nu stiu cate zile
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
andra_s spune:
oanka este o dulce mariuca mie mi se pare ca seamana cu tine, are expresia fetei tale si am vazut ca pitica arata "semnul pacii" in prima poza
denisa eu ma gandesc la tine, ca se apropie seara si iar incepe razboiul cu bebeluna.
din ce citesc eu pe la voi trag concluzia ca sunt fabrica de lapte ambulanta , nu imi mai curg sanii ca in prima luna,dar sunt tari chiar si spre seara si ianis se satura intotdeauna dintr-un singur san
niki ce tare sunt pozele cu manusile
alina2 ce fata motata ai tu!!! este tare scumpa, as musca din ea si mi se pare ca a crescut tare mult printesa are seamana tare bine cu tine la ochi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
uffff, ce ma enerveaza reclama aceea cu pampers, imi blocheza textul cand scriu
denisa sunt sigura ca ai rupt netul in doua cautand metode de stimulare, dar totusi , am gasit si eu ceva interesant
http://femeilor.ro/alaptarea-bebelusului-stimularea-lactatiei-suplimente-nutritive-69.html
POZE
oanaiacovita spune:
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Ema Valentina (de Pif_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi)!!!
Am vazut poze care mai de care mai frumoase: noruca Mariuta care e o scumpete de fata , printesele Alinei, Alinei2, lui Niki, printisorii Andrei, Ioanei, iedutul Atenei. Toti sunt niste scumpi scumpi.
Noi am fost ieri la un pediatru cam modern pentru gusturile noastre. Lui nimic nu i se parea nelalocul lui. Lua totul cu o usurinta iesita din comun. Sau poate sunt eu cam paranoia.
M-a sfatuit sa incep diversificarea la 3 luni jumate dandu-mi ca argument ca laptele praf il poate face pe bb obez daca bea pentru mult timp. Plus ca cica nu scap de varsaturi pana nu mananca ceva mai coonsistent decat laptele.
Nu am de gand sa incep diversificarea inainte de 5 luni. Dar in rest mi-a placut de el. Libertatea lui in gandire m-a facut sa nu mai fiu asa speriata de tot ce se intampla cu Eric.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ate_09 spune:
imi trag si eu putin sufletul cat doarme iedutul .
Am vazut si eu pozicile cu mariuca si eu zic ca seamana si cu mami si cu tati dar ochisorii sunt cu siguranta de la mami
Multumesc de aprecierile la adresa iedutului meu..aoleu fetelor imi vine sa-l mananc cand il vad asa vesel si ranjit, sunt convinsa ca toate suntem asa.Toata ziua imi vine sa-l ciupesc si sa-l musc de copanele.
Oana stii cum e cu medicii astia..cate bordeie atatea obicee, fiecare are cate o parere, nici nu mai stii pe care sa-l iei in seama. Oricum nici mie nu mi se pare chiar ok sa incepi diversificarea de la 3 luni jumate, mi se pare totusi cam devreme. Poate te mai consulti totusi si cu alt medic
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Erina spune:
Buna din nou!
Oanka, am facut BCG la Piatra Neamt. A citit tatal meu un articol cum ca au sosit 1000 de doze. Am sunat med de familie iar el a sunat la sanepid care i-a spus data vacinarilor. Se mai face pe 21, 26 si 27.
Eu sper sa vina si la voi. Ziceau ca s-au rugat mult pntru dozele astea. Oare u ai putea veni sa il faci aici?
Am vazut poze cu fetita. E superba.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
andra_s spune:
oana si medicii au sfaturi care de multe ori nu pot fi general valabile pt toti copilasii, deci filtreaza informatiile si aplica ce ti se pare ok in cazul vostru. oricum e bine ca te-ai mai linistit tu putintel
POZE