Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
bordeancavio spune:
oanka, eu am luat galactogil imediat dupa nastere, din spital. m-a ajutat, parerea mea. ceai nu am mai baut, si a venit lapticul, deci cred ca si-a facut treaba. eu mancam direct din cutie cate o lingura si apoi cate 2 de 3 ori pe zi - dim, la pranz si seara. sunt dulci si imi placeau asa simple. era greu in spital sa mai dizolv in ceai. am luat toata cutia pana s-a terminat.
eu una seara cand vad ca scade laticul beau un pahar de bere si ma ajuta. bebe nu are nimic. mi-azis si dr ca e ok.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ina_3040 spune:
Salutare fetelor ma bucur sa va gasesc in forma. am recuperat din urma si am vazut iepurasi frumosi si dragalasi, sa ne traiasca!
noi suntem azi plangaciosi, am facut 2 vaccinuri azi si cred ca il dor piciorusele. inca nu a facut febra dar a zis pediatra ca poate sa apara si dupa 2 zile asa ca ii verific mereu temperatura. pt durerea de picior i-am pus comprese cu apa si se pare ca l-a lasat un pic.
in rest suntem in grafic, avem 6 kilograme la 9 saptamani si jumatate si 58,5 cm (nu e prea inalt desi si eu si sotul suntem destul de inalti).
refluxul si voma in jet sunt in continuare prezente dar m-am obisnuit cu ele si parca nu ma mai stresez atata.
cam astea sunt noutatile, am fixat si noi botezul pe 25 iulie la Brasov, deja am emotii sa calatoresc cu el pe avion (eu am oroare de avioane dar cu masina nu putem merge atata drum).
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Vroiam sa mai zic de Mariuca de mami Oanka- o dulceata cu falcutze care seamana-zic eu- cu tatal tau, si sa nu o uit pe [bjustina de mami Alina], care deja a facut primele cumparaturi-cam devreme mami..ce te faci daca prinde gust si devine "shop-alcoolica"? Anca mami de Codrin de Lucas[/b] http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR |
si Ioana tot la 1 luna si un pic a fost in mall.
Nu-mi fac pb ca-i place sa fie plimbata, dar imi fac pt ca-i place berea.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
oanka80 spune:
andra_s va fi pacifista Mariuta. interesant articolul postat de tine
oanaiacovita daca nu ii mai dai fier isi va reveni eric si va fi totul bine . putere multa mamica scumpa
ate_09
erina cand am citit ca ai facut vaccinul la piatra-neamt am si sarit pe telefon. sa vedem ce se rezolva si poate tragem o fuga pana la voi. am sunat la sanepid la noi in oras si eu zis nesimtitii ca iasul ramane la urma cu primirea vaccinului pt ca e pe ultimul loc din tara la nr de nasteri de la inceputul anului si vaccinul s-a distribuit in tara in functie de nr de bebei din judetele respective. iasul e rusinea tarii caci suntem pe ultimul loc la nasteri, dar pe primul loc la avorturi
bordeancavio multumesc pt raspuns vad ca deja isi face efectul ca am sanii tari si ma dor, pun iar pompa in functiune si ma bucur sa mai am laptic
ina pupicei multi si sanatate si mai multa pt Robin, sa urmezi exemplul oanei si sa nu te mai stresezi pt varsatul lui bebe. urmati sfatul altor mame cu experienta si veti trece si peste asta
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
honeybaby spune:
Am vazut pozici cu bebei draguti si frumusei toti. Nu nominalizez ca sigur uit pe cineva
Andra- merci , il citisem. Azi m-am inarmat cu cutii de ceai de fenicul, chimen, ceai de stimulare. Trebuie sa caut si ceai ce hamei, am inteles ca da rezultate si se gaseste la plafar dar ne-a prins ploaia si nu am mai ajuns.
mama lui pe laptic trebuie sa vina mai mult ca nu e dupa el.
revin ca nu mai pot s-o tin cu o mana
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanka80 spune:
am o intrebare pt fetele din strainatate. acolo se face BCG-ul? poate s-a mai discutat aici, dar nu imi amintesc acum...
fetelor eu am o stare ciudata de cateva zile...ma uit mereu cum creste maria sub ochii nostri si cata bucurie se citeste in ochisorii ei atunci cand vorbim cu ea, cand o pupam si inchide ochisorii, cand o magaiem si ea pedaleaza de zor...de cand e maria in viata noastra am incercat sa ii oferim ce e mai bun, mi se rupe inima in bucati cand plange de foame sau somn, nu imi imaginez viata fara ea...
si privind toate acestea ma incearca un sentiment de durere fata de atatia bebelusi abandonati la nastere in maternitate. imi plange sufletul gandindu-ma cum cresc ei fiind lasati sa planga, fiind cu pampersul plin si sa nu ii schimbe nimeni, sa nu fie luati in brate sau pupati...mi-au dat lacrimile fetelor gandindu-ma la cati copiii sunt privati de atata dragoste. ne purtam cu bebeii nostri ca si cu niste ingeri...dar cate durere e in orfelinate. iertati-ma ca am impartasit asta cu voi, iertati-ma daca va intristez, dar mi-as dori sa nu mai existe mame ce isi lasa copii din inconstienta...pt cateva clipe de placere...sau din cauza saraciei, sau a familiei....doamne, cu ce au gresit acei bebei sa fie lipsiti de draggostea parinteasca??
voi discuta cu sotul si trebuie sa luam un bebe acasa la noi, dar ce se intampla cu ceilalti ce vor ramane...
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
asteropipan spune:
OANKA de multe ori m-am gandit si eu la micutii abandonati
si aici este o biserica care are si orfelinat. acolo am fost sa ne citeasca preotul la cele 40 zile de la nastere.si erau atati copii in curte jucandu-se.
un baietel de vreo 2 ani, a venit repede cand ne-a vz , ca sa vada bebele un scump, simpatic blondutz, culmea , si cu ochii albastri.
si aveam la carut agatata o jucarie cantatoare pt fiimea.vai ce i-a mai placut....asa ca nu m-a lasat inima sa i-o dau...sa fii vz bucurie in ochii lui de copil inocent
soacra-mea a luat copii de la orfelinatul acesta cand era barbati-miu si cu fratele mai mici, pt cateva ore sau zile , dupa care trebuia sa ii duca inapoi...nu stiu, asa e aici, ii poti lua pentru un anumit timp..............DAR STII CE ERA CEL MAI NASOL, CA IN MOMENTUL IN CARE II DUCEA INAPOI IN "LUMEA" AIA DUREROASA, COPII ERAU F DEZAMAGITI, SUPARATI....saracutzii, iti inchipui
daca nu as putea face copii, sincer as infia fara sa stau pe ganduri.
acum nu ii pot ajuta decat cu mici lucruri(hainute,dulciuri, fructe, jucarii)
chiar de Craciun am dus unor copii de la un plasament -copii cu anumite handicapuri, saracii.....am intrebat anul trecut(ca de pe atunci le tot duc de sarbatori(Craciun, Paste...) ce imbracaminte sa le duc...si mi-au spus - fara nasturi, fermoare sau alte chestii pe care le pot inghitii :( iti dai seama saracii in ce situatie sunt :((
gata ca m-am latit cam mult..
cert este ca ai mare dreptate si cu cat si ce am putea fiecare, sa ii ajutam...
si rochia de mireasa, ma gandeam sa o duc la un orfelinat in care sunt si fete de pana la 18-20 ani, si naaa , saracele de unde sa-si cumpere rochie daca vor sa se casatoreasca asa devreme. ca aici costa o groaza doar sa o inchiriezi:((
gata fug, sa pap ceva... cred ca m-a plesnit si pe mine puseeul de care zicea Danayara :))
pupici la toata lumea
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
LAlexandra spune:
oanka80...intru repede sa iti raspund.
Aici in Italia nu se face BCG
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
dayanara spune:
alina2 asteropi se face si mai frumoasa pe zi ce trece!
si are bentita
oanka nici aici nu se face bcg
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
briza_marii spune:
Intru si eu pe fuga, ca asa imi pica ochii in gura dupa ce am avut o noapte destul de grea, in care bebe s-a chinuit pana la 4 dimineata sa faca kk .. si a plans de nu mai stiam ce sa ii facem. Am fost si noi la dr: are 5,300kg si 61,5cm!! am crezut ca nu vad bine, ca acum 2 sapt avea 4,800 si 58cm. saptamana asta am fost numai pe fuga: am reusit sa imi fac si eu analizele de sange, controlul de dupa nastere (iar mi-a aprut chistul ala , acum i-au tratament), am fost de mi s-a facut molifta la biserica si sa vorbesc de botez..Azi am depus dosarul pt CIC..vai de capul meu: banii cica or sa vina prin iulie-august. Fetele care intrebati de dosar: se merge intai la primaria de sector (sa depuneti actele pt alocatie si trusou) si acolo iti dau ei un biletel cu ce trebuie. Vad ca sunt cerinte diferite de la sector la sector (ca de, asa e la Bucale.. legea e diferita in fiecare sector).
Vladi sa stii ca traiesc cu speranta ca dupa ce face 2 luni si implicit dupa botez sa se imbunatateasca lucrurile si la noi. Oricum, mici progrese am facut si noi: scoatem tot felul de sunete, uneori radem cu "sonor" (din pacate pt mine, cheful cel mai mare il are la 5 dimineata), ne tinem caputul din ce in ce mai bine, acum manaca la 9 seara, la 1 si apoi la 5 dimineata (a inceput sa sara masa de la 3), din pacate inca mai are episoade zilnice de tipat de ala isteric.
Nu stiu cand o sa apuc sa recuperez tot ce ati scris, ca in weekend merg cu nasa sa ii luam lu bebe hainute pt botez (il facem pe 29 mai), si sper eu, si ceva pt mine.
Pup si va doresc o noapte cat mai linistita!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)