Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

noi o schimbam mereu noaptea pe mariuta caci face mult pisu, asta in cazul in care se trezeste....caci furnicutza noastra e f buna prietena cu somnul noaptea, ziua face figuri...fura jumatati de ora de somn....are ritmul ei si nu ma stresez

a mai reusit ieri o performanta mititica. a adormit si am lasat-o la jumatatea patulu(avem un pat f mare). s-a rotit, s-a rotogolit sau nu stiu ce a facut ca a cazut din pat pe covor . am linistit=o repede, am chemat pediatra si s-a uitat la ochisori si in urechi, ea e bine dar noi nici acum nu ne-am revenit din sperietura. trebuie sa fiu mereu langa ea sa evit accidentele

Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

andra_s, nibi_niki si Ioanact frumoase poze si frumosi bebicii vostri. Iustina e ca un strumfisor, Ianis poate avea codite impletite in curand, iar scumpa Maria e o dulcetita cu bandana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Eu am confundat sticluta de Vigantol cu sticluta de parfum de camera Am pus vigantol in suport in loc de parfum si nu intelegeam de ce nu parfumeaza
Referitor la administrare, in maternitate mi s-a spus sa storc lapte din san intr-o lingurita si sa pun 2 picaturi de vigantol si mergea foarte bine.. de cand am ramas fara lapte o tin de barbita si ii torn 2 picaturi direct in gurita innainte de-ai da biberonul
Iar de schimbat sticluta, in maternitate mi-au spus sa o schimb la o luna, pediatra a spus sa o schimb cand se termina

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Draga de tine, chiar asa de tare te solicita micuta Tanya?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

mititica nu ma solicita foarte mult dar eram eu foarte stresata si cu laptele plus ca sunt genu care vrea sa faca totul singura (curatenie, spalat, calcat).. in timp am invatat ca accept si ajutorul celor din jur

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

ate_09 scump tare si iedutul tau vorbaret. sa fie sanatos si voios . la noi maria a inceput sa faca precum un catel...sau ca un om care intreaba ceva din gat fara vorbe . e asa distractiva

vladimirescu, ellanik, asteropipan pe unde umblati??va trimit pupici si pt voi si pt bebicii vostri

poze

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de azi: Ema, Ingrid, Codrin, David, Rares si Mihai!

poze

Mergi la inceput

am pus pozici noi la semnatura, nu sunt f recente...caci am facut o pozna si am dereglat ceva la aparat si nu stim sa reparam. in weekend rezolvam cu asta si anuntam sedinta foto . ma uit la primele poze cu Maria si cand ma uit la ea acum nu realizez cum a crescut asa repede...

eu am inceput sa beau cappucino in speranta ca maria va dormi mai putin noaptea, dar se pare ca nu e pe aceiasi lungime de unda cu mine. manaca mai putin acum...dar e grasunica si ma bucur sa o vad cu falcute

poze

Mergi la inceput

CoriMami daca iau 6 linguri pe zi din granulele de galactogil in 3-4 zile e gata cutia....si am dat si o caruta de bani...dupa ce termin cutia trebuie sa mai iau??

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Denisa, la mine a fost sotul si a depus actele...deci se poate duce si altcineva.A depus dosarul saptamna asta si i-a zis ca prin iulie-august o sa primesc banii....pai si pana atunci nu mai cumpar pampersi???...noroc ca avem un tati cu salariu
Nu stiu sa-ti zic ce a continut dosarul ca s-a ocupat el...eu doar am fost la banca sa iau extrasul de cont...ca sa-mi puna banii pe card....oricum iti spunt tantiile de acolo de ce acte ai nevoie.

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka , chiar ca e grasunta frumusica ta cate kg are? :)
seamana cu tati asa.i? si tu arati super, mai bine decat inainte de sarcina

ma...ivan o tipa el la ea, dar stiti ce bine prinde? cand e in scoica si nu doarme, si.l aude pe ivan tace si eu imi fac treaba, mare noroc am ca lui ivan ii cam place sa vorbeasca singur :))))))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

m-am uitat si eu la pozici, si constat ca avem bebluni superbi;

Niki, Maria e superba, iar de tine ce sa zic..se citeste fericirea pe fata ta! Tu ii faci freza la pitica??

Andra multumim de urari, iar eu pup botic frumos de Ianis dulce.

Dayanara, tu daca ai puseu de crestere, din pacate nu poti primi completare, si ramai cam flamanda, da?? ca altfel, nu mai schimbi degraba AMR-ul!

Ioana28 sa-ti traiasca flacaii..asa imi tihneste sa vad mamici de 2 baieti..asa ca mine! Ovi e un bucalat, iar Alex are niste ochi...sarmanele fete, ce vor mai suferi!

nu mai stiu ce mai vroiam sa zic

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput