Sarcina si sexul ...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elda spune:

eu am mers la ea de cand am ramas gravida, de altfel ea mi-a confirmat sarcina
asadar de 6 luni de zile ea ma monitorizeaza
eu merg la control la Clinica Rapitest, acolo are ea cabinet

cat despre faptul ca e cam rece ... hmmmm! cam ai dreptate, e genul de om care ramane mereu f calm, profesionist si atat!!!
dar are rabdare cu tine, ca si pacient , si-ti raspunde la toate intrebarile, fara sa te repeada sau sa se supere

singurul lucru care m-a deranjat la ea este acela ca atunci cand iti face o ecografie nu prea e vorbareata adica nu-ti detaliaza
la 22 de saptamani am facut la ea ecografia si morfologia de trim II de sarcina, dar nu am fost multumita , nu prea s-a omorat cu explicatiile, mi-a trecut pe foaie toate masuratuorile copilului si mi-a spus ca e totul ok
asa ca m-am enervat si m-am dus la dr. Popescu Aurelia si am facut ecografie 4D ca sa vad cu ochii mei ca e bebele ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Imarty2002.
SFATUL MEU : Orice nelamurire ai,intreaba doctorul.NU ESTE O RUSINE,SI-N FOND SI LA URMA URMEI....DE ACEEA II PLATIM.
El stie mai bine decat orice,ce ai voie si ce nu.Daca ai o sarcina cu probleme,sex-ul este strict interzis.Dar...acea sarcina cu probleme,trebuie confirmata de doctor.
Incearca mai multe ecografii in diferite locuri,asculta parerea altui dr.Nu te baza doar pe spusele unui singur dr.Greseala asta am facut-o eu,si-o regret enorm.
Rana...nu cred ca putea fi provocata de faptul c-ai facut sex.Nu vad legatura intre sex si rana pe uter,dar...numai un specialist iti poate spune mai multe.
Sarcina usoara si tine-ne la curent cu ce-ai facut.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

intreaba medicul orice , k altfel unii presupun k le stii!! si eu cred ca totusi treb sa iti prescrie ceva pt rana!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lmarty2002 spune:

Multumesc mult pentru sfaturi fetelor.
Am fost azi dupa masa la control. BB e bine si creste. Totul e ok. Sunt atat de fericita.
Rana de pe uter e inca tot acolo dar arata mai mica. Nu prea mi-a dat explicatii dr. de unde ar fi putut aparea si nici vreun tratament, dar a zis ca totul e ok cu sarcina. Si de data asta parea mult mai zambitoare si mai convingatoare ca prima data.
Referitor la sex, a zis ca nu mai am nici o restrictie....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

a avut si ea o zi mai prosta, k totat lumea, poate!!! eu am si uitat cu ce se "manana" cuvantul sex, si cred ca o sa imi aduc aminet dupa nastere, k atunci sigur o sa avem voie

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Imarty2002,am mai auzit eu din gura dr fraza asta cu "TOTUL E OK" ,si la 2 zile am avortat.Du-te si la alt dr sa te consulte,sa-si spuna parerea,si sa-ti dea un tratament pt rana pe uter.
Poti da in alte complicatii din cauza acelei rani.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danela1 spune:

buna seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danela1 spune:

si eu am avut rana dar cu timpu sa a disparut ,,de la 7 luni de sarcina nu am mai facut sex ,nu am mai vrut noi ca sa nu facem rau la copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna, ai nascut recent sau esti ink o burtica care se apropie d etermen! vroiam sa te intreb sub ingrijirea carui medic esti ( sua ai fost) si daca ai nascut normal sau prin cezariana!!!te deranjez cu aceste intrebari k am vzut ca si tu esti din iasi!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

ELDA,eu am prins-o pe aceasta dr de garda in ziua cu pricina.Mai bine spus in dimineata cu pricina.M-a consultat,si fara nici un fel de comentariu mi-a intors spatele si-a plecat.Poate n-ai sa ma crezi,dar sincer....nu mi-a spus NIMIC.Am stat 4 ore degeaba,pe holurile maternitatii,pana-au venit ceilalti doctori.Pana sa vina aia,eu n-am stiut ce am.Sincer...aceasta cucoana nu mi-a facut o impresie prea buna.
Un dr profesionist nu se poarta asa,trebuie sa explice sau macar sa-ti spuna ce ai.
Dupa parerea mea,nu te mai duce sa faci ecografiile la ea,dai niste bani degeaba daca nici macar nu-ti detaliaza.E normal ca si tu sa sti ce ti se intampla tie si bebelusului tau.
De madam Popescu....NO COMENT,nu ma deranjez sa spun nici macar o vorba urata despre ea,nici macar vorba asta nu merita deranjul de-a o scoate din gura.
Sa-ti spun ceva : la cabinetele particulare,toti dr ginecologi iti vorbesc frumos si-ti sufla-n "fund".
Iti dau un sfat prietenesc : nu-i mai baga bani in buzunar acestei cucoane Popescu,3D-4D au multe clinici particulare din oras,ca de exemplu clinica Francomed,unde-i doctorita doamna Francu.
Nu o cunosc personal,dar am o foarte buna prietena care este asistenta(dupa cum bine stii,cadrele medicale se stiu intre ele,stiu cine-i profesionist si cine NU),iar pe aceasta tipa n-o mai vazusem de 2-3 ani.Acum o saptamana m-am intalnit cu ea intr-un market mare din oras,si...stiind ca ea are un baietel de 4 anisori,am intrebat-o mai multe detalii despre dr ginecologi din Valcea,si unde pot fi facute aceste ecografii 3D-4D,la noi in oras.Prea tarziu pt mine,dar...m-a indrumat pt o ecografie 3D-4D,la aceasta doctorita Francu,care dupa spusele ei,este o adevarata profesionista,si da si foarte multe detalii.Sincera sa fiu,eu nici nu auzisem de ea,dar...acum cateva zile,am dat o scurta cautare pe Google,si-am aflat mai multe,inclusiv unde are cabinetul.Cauta si tu pe Google,cabinetul Francomed.Nu stiu cat te-a costat la Popeasca aceasta ecografie,dar chiar as fi curioasa.Poate-mi spui si mie,daca nu sunt prea indiscreta.
Stii,eu cand am fost gravida,am dat din colt in colt ca nu stiam unde sa fac o ecografie mai performanta,sa-mi vad si eu puiutul mai bine,stiind ca-n Valcea singura care face aceste ecografii,e aceasta Popescu.N-am avut nevoie de serviciile ei,mai bine lipsa.
Si....stupoare....sunt o gramada de clinici particulare in Valcea,care fac 3 sau 4D.In afara de ce-a mentionata mai sus,iti mai recomand una,care este situata la capul podului Vinerii Mari,am uitat acum cum se numeste.
Nu-ti spun decat un lucru : nu te mai duce la Popeasca.Din sanatoasa,te face bolnava,iti spune tot felul de bazaconii neadevarate,doar ca sa-ti repeti ecografiile pe la ea,ca sa-ti mai pape niste banuti.
Imi cer scuze c-am fost off topic,dar....am vrut sa ajut cu ceva,daca tot stiu despre ce este vorba.


Mergi la inceput