Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Draga mirunam - ieri am crezut ca mor de nervi si plansete..ca nu gaseamn programare cand imi trebuie mie la Dinu sau Herghelegiu. Si m-a ajutat sefa mea sa imi gaseasca o programare cand voi avea 13 sapt si 6 zile la alt dr cica. Acum sper ca va fi bine, sincer am obosit sa ma mai lupt, sa mai sun sa ma chinui. Ma duc atunci pe 8 iunie, si sper ca dr mea sa nu se supere ca nu am reusit sa gasesac la cei doi recomandati de ea mai sus. Asta e, aveau aglomerat ce sa fac acuma sa ma arunc? Nu ma mai consum atata..

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Draga mirunam - ieri am crezut ca mor de nervi si plansete..ca nu gaseamn programare cand imi trebuie mie la Dinu sau Herghelegiu. Si m-a ajutat sefa mea sa imi gaseasca o programare cand voi avea 13 sapt si 6 zile la alt dr cica. Acum sper ca va fi bine, sincer am obosit sa ma mai lupt, sa mai sun sa ma chinui. Ma duc atunci pe 8 iunie, si sper ca dr mea sa nu se supere ca nu am reusit sa gasesac la cei doi recomandati de ea mai sus. Asta e, aveau aglomerat ce sa fac acuma sa ma arunc? Nu ma mai consum atata..

sugubina +11

Eu zic sa stai linistita si sa faci testul acolo unde ai reusit sa te programezi. La cei arhicunoscuti si recunoscuti nu obtii programari din scurt. Eu am facut programare acum 2 luni pentru inceputul lunii iulie la Herghelegiu. Nu are de ce sa se supere dr. ca ai facut ce ai putut.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Ai dreptate asa e.. Am auzit de bine de asta, plus ca e f aproape de mine. Nu e prea tarziu la 13sapt si 6zile? Eco pt DT? In fine..ei sunt orcum mai mici cu 2zile..

Pt eco de TT am la Dinu, si la fel pentru morfofetala de trim II tot la Dinu, ca deh mi-am facut programare cu mult timp inainte.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Mai fetele, dar de ce cumparati voi neaparat haine de graviduta? Eu aveam oricum in garderoba niste rochite si bluzite baby-doll si am mai luat cateva... Ma gandesc ca pana in lunile 8-9 nu ne trebuiesc haine speciale, poate doar pantaloni ca nu vad altfel cum am putea sa-i inlocuim cu altceva... Sunt si aici haine de gravidute, unele dragute, dar preturile mi se par exorbitante, se cam profita de pe urma situatiei... asa ca eu zic pas...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

La Herghelegiu trebuie sa-ti faci programare dinainte de a ramane insarcinata, e foarte ocupat

Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Mai fetele, dar de ce cumparati voi neaparat haine de graviduta? Eu aveam oricum in garderoba niste rochite si bluzite baby-doll si am mai luat cateva... Ma gandesc ca pana in lunile 8-9 nu ne trebuiesc haine speciale, poate doar pantaloni ca nu vad altfel cum am putea sa-i inlocuim cu altceva... Sunt si aici haine de gravidute, unele dragute, dar preturile mi se par exorbitante, se cam profita de pe urma situatiei... asa ca eu zic pas...

15+

sunt deacord cu tine ca se prfita ff mult....numai ca tu poate ai noroc sa poti sa-ti iei si altceva, eu nu am reusit ptr ca am avut burta mult prea mare si m-am ingrasat destul de mult asa ca a trebuit sa-mi iau haine de gravida iar spre ghinionul meu nu le pot purta acum ptr ca sunt haine groase de garvida - fiind cu burti mai mult iarna...

Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

15+

Celesta eu iau doar pantaloni, in cei normali nu incap sub nicio forma. In rest iau haine normale iar tricoruile sau bluzele sunt obligatoriu mulate, sa se vada bebe

Mai profit de ocazie ca sa imi intregesc colectia de maxidresses o pasiune mai veche

Macar tu gasesti ceva, aici e dezastru, cum spunea cineva mai devreme sunt aceleasi modele pe care le-au purtat bunicile noastre.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

La Herghelegiu trebuie sa-ti faci programare dinainte de a ramane insarcinata, e foarte ocupat

Ana 15+
Minunea mea
poze

Anya asa e. Plus ca asistenta lui mi-a zis la tel ca daca nu sunt pacienta lui..nu sunt sanse, ca are deja ocupat!

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Eu tot doar pantaloni de graviduta mi-am luat, bluze port din ce am si mai pe langa corp si mai largi, de care am de anul trecut.
Si eu vreau sa se vada burtica chiar daca cine nu stie ar putea sa zica ca ce m-am ingrasat ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Ana 15+
Minunea mea
poze

Oricum n-ai pierdut nimic. A fost nasa mea la el si nu a fost super incantata. Intr-adevar o fi el bun dar daca nu comunica cu pacienta, degeaba. Pana la urma daca e aparatura buna e si medicul bun...

Anya asa e. Plus ca asistenta lui mi-a zis la tel ca daca nu sunt pacienta lui..nu sunt sanse, ca are deja ocupat!

sugubina +11

Ana 15+
Minunea mea
poze

Mergi la inceput