Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Multumim ca ne-ati bagat si pe noi in listuta.

Am uitat data nasterii: 09.07.1982. Daca poate cineva sa ma modifice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ralucaspm linisteste-te
incearca sa nu te mai stresezi atata mai mult iti faci rau si tie si puiutului tau cu atata stres
in privinta odiseei iti alegi singura unde vrei sa te inscrii

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Am vazut ca vorbiti de haine :) La mine e problema mare-mare asta :D mi-a crescut burtica mult inca din luna a treia. Apoi a inceput sa stationeze, insa de pe atunci a trebuit sa imi caut lucruri noi de imbracat, in special in partea de jos.

Mothercare e fff scump. La Debenhams maternity am gasit niste camasute dragute. Si ceva rochite la Rococo. Insa grosul mi l-am luat din afara, de la H&M, si sunt super incantata. Au aia o gama de gravide, nu stiam ce sa aleg sa probez :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Allexxia, nu e vorba unde sa ma inscriu, ca de inscris o sa ma inscriu aici sigur, intrebarea e cand.

Randunicile sunt de martie - aprilie 2008, acolo suntem trecut cu Iorgos, baietelul meu.

Raluca cu Ioanna si Georgios

Mergi la inceput

Hai ca mai mi s-a deschis un pic inima, o iau in dinti si scriu si eu datele pt listuta. Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun.

U.M. : 5.03.2010
D.N. : 22.10.1972
D.P.N. : 10.12.2010

Mi-ar fi placut f f mult sa nasc in decembrie, dar sigur nu o sa ajungem pana acolo.

Mie imi plac f mult sarbatorile de iarna si nu avem pe nimeni in familie nascut iarna: sotul si cu mine suntem toamna, Ioanna -vara, Iorgos - primavara. Ar fi fost frumos, macar pe 1 decembrie.

Sanatosi sa fim si sa se nasca cand o fi mai bine.

Mergi la inceput

ralucaspm daca nu sunt prea indiscreta de ce iti este asa teama?
te trec eu in lista, dar fii mai increzatore ca ajuta mult

16+

Mergi la inceput

Sunt asa pt ca am mai pierdut 2 sarcini si imi e frica sa sper si sa ma bucur prea devreme.

Mergi la inceput

imi pare foarte rau
dar poate de data aceasta va fi cu noroc
oricum nu mai ai mult si faci 3 luni
noi iti tinem pumnii ca totul sa fie bine si suntem langa tine

16+

Mergi la inceput

Pana acum, daca treceam de primul trimestru ma mai linisteam , dar in decembrie o f buna prietena de-a mea a pierdut sarcina la 20 de saptamani si nu au putut sa inteleaga medicii din ce motiv. La fel si o prietena de-a ei.
Nu vreu sa ma intristez cu astfel de povesti, dar eu am avut un soc. O stiam cu burtica maricica si nu o mai vazusem de 2 luni cand am vazut-o fara burtica, fara sa stiu nimic dinainte. Nu a putut sa-mi spuna la telefon si cred ca am facut o fatza de a inceput repede sa-mi explice ca mai aveam putin si picam pe jos.
Acum cred ca nu o sa mai linistesc pana nu imi vad copilul in camera de maternitate sau cand il iau acasa.

Cand l-am nascut pe Iorgos, respira prea repede si a trebuit sa-l puna la oxigen in incubator pt 24 de ore. Am fost asa de speriata pt ca nu stiam daca imi spun adevarul ca nu e nimic serios, sau incearca sa ma protejeze.

O sa credeti ca am inebunit, eu asa cred. Am intrat la "mamicile de ingeri" si am notat fiecare mamica in ce saptamana a pierdut sarcina, am facut un grafic ca sa vad ce probabilitate mai exista.

Gabriela e simpatica cu "paranoia" ei , dar eu sunt sa o iei la fuga . Bineinteles ca nu i-am spus sotului treaba cu graficele si cu cate altele mai in trec prin minte ca imi luam o mustruluiala buna.

Mergi la inceput

offf ralucaspm, te cred ca iti este foarte teama dar chiar sa faci lista cu toate fetele care au avut probleme totusi nu iti faci si mai mult rau asa?
nici una dintre noi nu se simte bine cand aude de pierderi de sarcina si mai ales cum ai zis si tu la 20 saptam, cu atat mai mult ne ingrijoreaza ...
dar mai stim ca pentru puiutul nostru este foarte important sa nu ne stresam atat si in nici un caz sa nu ne si alimentam teama ...
te cred ca este greu dar incearca sa fii mai optimista si inloc sa citesti despre fetele care au pierdut sarcina mai bine citeste de fetele care au nascut, poate asa iti mai vine putin zambetul pe fata

16+

Mergi la inceput