Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
douradoudou spune:
fetelor eu am chef de gogosi..ahahahhaah ce funny suna ..daca zic gogo stiti la ce ma gandesc???la kill bill la japoneza aia de vreo 16 ani ,cea mai buna asasina-bodyguard a lui lucy liu(nu mai stiu cum o chema in film).si pe eaq o chema gogo ..anywayyyyyyyyyyyy o sa fac reteta aia de la miruna parca ..dar vreau sa topesc niste cioco sa pun pe deasupra in loc de zahar..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m heidy ti-am trimis PM cu user si parole 16+ |
Multumesc mult mult.
11+
heidy spune:
Fetelor .. mi s-a facut foame!! Brusc si dureros . Ma gandesc cu disperare la ce am prin frigider acasa si ce pot face cat mai repede desi mai dureaza cel putin 1h pana ajung acasa.
Ceva idei de mancare suuper rapida? Ca pentru gravide [:P]?
11+
anya2010 spune:
July cam astea sunt preturile in Bucuresti. Poti suna la centru medical Matei Basarab(0213029434) sa intrebi cat te-ar costa. Pe mine m-a costat DT 120 lei la ei, desi la Medlife era 360.
La stat cotizezi degeaba, medicul de fam iti pate da doar 15 analize, si bineinteles dintre cele ieftine, cele mai scumpe nu sunt decontate, ca asa e la noi
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
douradoudou spune:
fac maine pt ca mi-e cam lene acum...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+
celesta spune:
citat din mesajul lui anya2010 Celesta la noi ajung hainele care nu s-au vandut in alte tari, cu toate astea preturile sunt la fel de mari. De exemplu am luat de la Zara din Barcelona o geaca in toamna lui 2007 cu 35 euro(colectie noua), la noi am vazut-o in magazin in toamna lui 2008 cu 350 lei(aprox 85 euro) Ana 15+ Minunate sunt lucrurile tale Doamne! Minunea mea poze |
Daca e acelasi pret e ok sa fie asa in toate tarile ca doar e aceasi marfa, aiurea mi se pare sa fie mai mare... nu inteleg de ce...
15+
celesta spune:
citat din mesajul lui ana_o Celesta, la H&M nu ai mers? Eu numai din Viena imi cumpar haine si pot spune ca sunt dependenta de H&M. Inainte si de Zara, dar de acolo nu-mi mai plac toate, cum imi placeau inainte. Abia astept sa ajung la Viena, hainele de gravi de la ei mi se par super frumoase, super elegante, super lejere si super trendy. Ca sa nu mai zic de hainele de bebe... aici si Zara da clasa, eu abia astept sa pot cumpara hainute! Ana 16 |
Eu m-am uitat la preturi cam la toate magazinele online, pe siturile lor, e mai comod asa dar nu am de gand momentan sa cumpar nimic pt ca inca imi vin hainele de dinainte de sarcina, plus ca am multe babydolls care cred ca se vor potrivi toata vara...
Stiti ce mi-as dori eu? O salopeta de blugi din aia de gravidute, sau cum se cheama? is pantaloni (preferabil 3/4) si cu bretele... se pun tricouri sau maieuri pe dedesubt
Mie si hainele de bb mi se par exorbitante, voua?...
15+
ralucaspm spune:
Ioanast, eu ma simt grasa si greoaie. Dar chiar sunt. Sunt totusi fericita ca pana acum nu am luat decat juma de kg, dar ave doar 10 saptamani, mai avem timp.
Raluca cu Ioanna si Georgios
ralucaspm spune:
Fetelor, astazi ma gandeam sa trimit si eu datele sa ne treceti in listuta, dar ceva ma opreste. Am intrat la profil sa schimb semnatura si sa adaug burtica si nici asta nu am putut. Nu mai sunt zdravanaaaa...
O fata de la randunici a tras cu ochiul aici si a vazut ca am postat si acolo m-au trecut deja pe lista ca fiind graviduta.
Poate dupa ce incheiem 3 luni si trecem de perioada critica, o sa ma simt mai sigura...
Raluca cu Ioanna si Georgios