Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, incearca sa nu te enervezi si fa-ti timp sa mergi la baie

Te pup, sa ai grija de bebe si de tine

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Maricutz, eu de 2 zile sunt cu Iulia acasa caci a racit iar acum are si febra. Pediatra i-a prescris antibiotice si maine sper sa o pot duce la program.Pentru serbare cred ca se pregateste doar grupa mare, cei mici (citez) : nu sunt in stare sa invete inca o poezie .Ei vor participa doar cu prezenta....

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Tina, asa ceva a zis o educatoare???...incredibil. Pai fi-miu la 2 ani si 4 luni, de Craciun, a spus prima strofa din poezia aia cu bradulet micut dragut....
Poate vroia sa spuna ca nu e in stare ea sa-i invete....in cel mai rau caz le dadea un rolisor mic pe care sa-l invete cu parintii...

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Cred ca aici s-a rasturnat caruta cu Ane

Ana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

VREAU SI EU SA FAC GIMNASTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Apropo numele meu este tot ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

e_cami, bine ai venit la Odisee! Sarcina usoara si la termen iti doresc. Daca vrei sa fii trecuta in lista de pe prima pagina, scrie pls niste date despre tine (UM, DPN, DN).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Kamy, vreau si eu reteta de slabit recomandata de seful tau. Eu am 23 de saptamani si 10 kg in plus. Imi vine sa mor de ciuda, dar stau in dreapta mea cu o cutie mare de bomboame cu cocos si rom.

Aura 23+

Pity27, dieta e de la doctorita nu de la seful meu , cred ca ti-e seful prin preajma si esti stresata sa nu te vada ca scri pe forum, asa ca fara sa vrei ai scris despre el ...

Iata ce mi-a recomandat, dar cum am mai zis, eu nu ma apuc acum de cura de slabire, nu consider ca 7 kg sunt multe in 6 luni. Ceea ce totusi am sa fac, am sa reduc din paine si am sa reduc si din cantitatile ce le mananc, mai ales la cina.

DEJUN:
Lapte (cel mai degrasat) 200 ml sau 2 iaurturi fara grasime
Paine 60g
1 fruct

INTRE MESE:
Paine:60g
Salam de pasare sau branza 40 g
1 fruct

PRANZ:
Aperitiv:
Legume:300g

1 fel:
Cartofi 250g sau paste 80g sau orez 80g. Se poate inlocui cu paine 100 de g

Al doilea fel:
100 g carne(pui, vita iepure sau curcan) sau peste (de preferinta peste)
2 oua, nu mai multe de 4 pe saptamana!
Paine 40 g
Fructe: 200 g mere, pere, kiwi, piersici sau portocale
sau 100 g banace, struguri, smochine sau cirese
sau 300 g lubenita, pepene sau capsuni

INTRE MESE:
Lapte (cel mai degrasat) 200 ml sau 2 iaurturi fara grasime
Paine 40g sau 4 biscuiti sau 30 g cereale

CINA:
Legume 80g sau cartofi 200g sau paste 60g sau orez 60g.
100 g carne(pui, vita iepure sau curcan) sau peste (de preferinta peste) sau o cutie de ton natural sau 80 g salam pasare sau 80 g branza
Paine 40 g
Fructe: 200 g mere, pere, kiwi, piersici sau portocale
sau 100 g banace, struguri, smochine sau cirese
sau 300 g lubenita, pepene sau capsuni

Ulei de masline se pot folosi 5 linguri mari zilnic

A se bea un pahar de lapte zilnic inainte de culcare

Oua nu mai multe de 4 pe saptamana!

TENERIFE

24+ AMR 16+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui office

Maricutz, eu de 2 zile sunt cu Iulia acasa caci a racit iar acum are si febra. Pediatra i-a prescris antibiotice si maine sper sa o pot duce la program.Pentru serbare cred ca se pregateste doar grupa mare, cei mici (citez) : nu sunt in stare sa invete inca o poezie .Ei vor participa doar cu prezenta....

Tina, asa ceva a zis o educatoare???...incredibil. Pai fi-miu la 2 ani si 4 luni, de Craciun, a spus prima strofa din poezia aia cu bradulet micut dragut....
Poate vroia sa spuna ca nu e in stare ea sa-i invete....in cel mai rau caz le dadea un rolisor mic pe care sa-l invete cu parintii...

si iulia la 2 ani si 3 luni stie poezii si cantecele dar sunt unii chiar micuti, abia au 2 ani si nici nu vorbesc, mai mult comunica prin semne si "hi hi hi"...
eu oricum sunt mutumita de ce si cat invata, e greu pana se formeaza si stabilizeaza colectivul pentru ca este o gradinita la inceput si inca se fac modificari printre copii probbail si in functie de disponibilitatile financiare ale parintilor...dar picteaza, deseneaza, cel putin ea invata cantecele noi, fac teatru,dansuri,putina engleza (imi spune look at me mami cand nu ii acord toata atentia) nu mi se pare ca nu s-ar ocupa de ei... eu am luat-o ca pe o gluma din partea lor nu ca pe o directie educationala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Legat de contractii, tot doctorita mi-a zis ca intr-adevar cand se intareste burta sunt contractii, dar daca sunt ocazionale nu e o problema. Eu i-am zis ca de-obicei mi se intampla cand merg mult pe jos (adica mai mult de jumatate de ora), cand car lucruri sau ma enervez. Si da, mi-a zis, contractiile pot surveni la oboseala, la stres, trebuie evitate iar daca un cedeaza la repaus, atunci sunt periculoase.

Aici nu prescriu nimic, cum am tot citit ca voi luati nospa. Mi-a zis sa ma hidratez cat mai mult, ca lichidele scad nivelul de hormoni eliberat in timpul sarcinii.

TENERIFE

24+ AMR 16+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragelor va multumesc pentru raspunsuri.
N-am decat sa am rabdare sa-mi treaca si aftele astea stanjenitoare.

Nu-i nimeni astazi la eco?

21+

crina cu

Mergi la inceput