Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu [Eladea eu ma sperii cand citesc "se racesc" desi stiu ca in vest este expresia pt gripa raceala ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
...nu m-am gandit la asocierea asta...dar la noi asa se zice...acu na...ai inteles ce-am vrut sa zic...din pacate, nu stiu pe ce loc suntem, doar primii 5 sunt afisati si doar primii 3 primesc premii...asa ca...
dar mersi de voturi oricum...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Andreea, se aduna cam 40-50 de voturi pe zi? ca acuma era 289 si parca ieri 241, daca nu ma insel... Oricum, bafta in continuare ![]() Alina 29+ cu ![]() gargarita |
Alina, asa cum ii ziceam si lui Carmen, cei de pe primele locuri au de la 500 voturi in sus...nu stiu cum au reusit...ma rog...se poate orice in tara asta...nu zic mai mult...

va multumim frumos pt voturile voastre!

33+ cu bb Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
CarmenAlbu spune:
Eladea nu putem vota de 2 ori, nu?
Nici eu nu inteleg cum reuseste cineva sa adune peste 500 intr-un timp asa de scurt![]()
Eu am inregistrat in fiecare zi dupa ce am citit postul tau, si fetele am vazut au facut la fel, o sa mai incerc si diseara, poate ajungeti in primii 3, sa vedem, cred totusi ca ci care au multe, au fost votati si de aceeasi pers dupa mai multe conturi, probabil cineva care se ocupa numai de asta pana la finalizarea concursului!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
anca_vlad spune:
daca se obisnuiesc de mici nu au nici o problema nu ii deranjeaza....asa li se pare normal!
Anca +27s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Eladea nu putem vota de 2 ori, nu? Nici eu nu inteleg cum reuseste cineva sa adune peste 500 intr-un timp asa de scurt Eu am inregistrat in fiecare zi dupa ce am citit postul tau, si fetele am vazut au facut la fel, o sa mai incerc si diseara, poate ajungeti in primii 3, sa vedem, cred totusi ca ci care au multe, au fost votati si de aceeasi pers dupa mai multe conturi, probabil cineva care se ocupa numai de asta pana la finalizarea concursului! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
asa gandesc si eu, daor ca n-am vrut sa zic...

33+ cu bb Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
ziceam de batista bebelusului!
Anca +27s
POZE VLADUT
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Larissa,dar de ce de la 6 luni?pe ea scrie de la 0+,si toate prietenele mele si nasele(2) au folosit "batista bebelusului" de la inceput?ce are?puterea de tragere se fixeaza de la aspirator.Eu chiar am vazut-o pe nasa cu bebe mic de 1 luna cum ii facea si statea bebe cuminte.N-are nimic.Si am inteles ca e de "n" ori mai eficienta ca acea pompita.Eu iti spun ce mi-au zis prietenele mele ca nu am experienta Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 28+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -9 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Si eu Alesiei i-am aplicat-o de la 2 sapt, avea niste secretii verzui fara sa fie insa racita, am incercat cu pompita iesea o ciunga
Shery
30
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
racusor2010 spune:
neata fetele
sunt si eu pe aici si va citesc, dar azi am o stare mai proasta...de la raceala ma simt moale si fara vlaga...sper doar sa nu fac febra si sa nu apara contractii 

pufescu bine ai revenit printre noi
sa ai grija cu serviciul, sa nu te obosesti prea tare 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
Daca ai cont pe retele de socializare posteaza linkul si acolo am niste prietenecare au facut asa!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
anca_vlad spune:
mai stiti ceva de indemnizatia pt creterea copilului cam pe la ce procent a ramas?
Noi ieri am fost mai pe drumuri si numai stiu nimic1
Am luat sustinatori pt picioruse si am facut si incalatamintea speciala valoare totala ...600 ron!
deci...copii se cresc cu bani putini si sa nu credeti ca se deconteaza ceva!!!!!!!!!!

Anca +27s
POZE VLADUT