Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
Mycya....hmmm....pepene galben ma trimiti la plimbare acuma? Si daca ai stii ce ploua si ce frig e afara.

26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

si eu am "agatat" unul in drum spre casa

Oana 32+ AMR 7- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Bataita si tie (glumesc)

26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Buna delfinariu.
M-am uitat din nou la poze .Au inceput sa apara poze sexoase.
Lucrusoare superbe si copilasi scumpi.
Eu nu mi-am facut decit citeva poze la 24 saptamini sau poate mai devreme si inca nu le-am pus pe picasa din lene.
Si drept sa spun nu ma plac chiar atit de tare burtoasa.
Otilia,acum am vazut ca sinteti trei fete minunate.Si acum ca vine si mezina ,sotul o sa fie cel mai fericit .Inconjurat de atitea fete, ce barbat nu si-ar dori.Cel putin stiu eu unu ca si-ar fi dorit asta .
Eu am fost la doctor Marti,bebelina are 1300g(28+ sapatamini).Si nimic nou sub soare.M-a deranjat doctora ca parea sa se grabeasca si nu prea am vorbit.
In rest ,nimic.
Ma duc sa vad ce ati mai scris.
29 (de miine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata delfinariu

o zi frumoasa si cu soare sa avem azi.
eu plec spre birou, mi e somn, dar asta e.

pupi gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

neatza fetelor. Nu am mai scris de o vesnicie, dar v-am urmarit pe sarite.
Noi suntem ok(ma rog, cu picioare umflate, hemoroizi,constipatie....distractiile obisnuite), eu m-am cam rotunjit(plus 10 kile...) asa ca genunchiul beteag greu mai face fata.Chin mare cu scarile de la metrou, fac trei pauze pana urc din statie :) .In rest colul tot mititel dar inchis(nu am mai facut eco de la 24 de saptamani, cand nu mi l-a putut masura ca nu se vedea de cooru lui fimiu,dar ma controleaza pe masa de fiecare data), interdictie la efort.Incerc sa nu car(sau sa pun diversele chestii intr-un ghiozdan)..insa ma duc la servici. Si o sa ma tot duc, desi oficial intru in prenatal pe 14 iunie avem un proiect in lucru pe care il termin pe 10 iulie...asta e, as vrea sa am slujba la care sa ma intorc. Hai ca iar mi-am adus aminte de indemnizatie si ma enervez.
Felicitari Mirela, asta da veste buna :). Cu efort minim in primul trimestru sa se prinda bine bebeii. Maya sa speram ca in curand o sa ai si tu probleme cu hormonii.
Fetelor care stati la pat, rabdare va urez.Atentie mare la automedicatie, medicamentele pe care le luati pot fi destul de dure.
In materie de cumparaturi inca nu ne-am apucat prea tare. Am primit patut, masa de infasat si un sac de hainute. Am mai cumparat si eu doua body de la piciul si o gramada de la un second(mult mai bune cele de la secon si incomparabil mai frumoase). Am cumparat dulapior(de la ikea, e deschis si cu sertare-cutii de plastic colorate). Trebuie sa ma apuc de spalat si calcat, de facut perdele si scutecele de finet,poate si niste cearceafuri vesele... o gramada de treaba dar stau prost cu mobilizarea. Si trebuie sa dresez pisica...foarte interesata de noile lucruri din camera cea mica. ii place sa doarma in raftul de la masa de infasat(unde am pus gramada de hainute)...deocamdata nu s-a suit in patut dar probabil o sa il apuce curiozitatile cand o sa venim cu bubicu acasa.
Ne-am apucat de cursuri pt parinti(tati o sa ia certificat si o sa mai aiba 10 zile de concediu, sa stea cu noi in primele 3 saptamani), azi ne ducem sa invatam cu alaptarea. Sotul este extrem de incantat, pt ca el nu s-a documentat mai deloc si toate informatile il fascineaza(a vorbit o seara intreaga despre ruperea membranelor si a doua zi i-a oripilat si pe baieti a servici :) ). Oricum spre surprinderea mea taticii sunt cei mai activi la curs. Al meu s-a hotarat ca sta cu mine la nastere sa ma sustina si sa imi faca masaj.Cel mai frica ii e sa nu se sperie de fisu cand il vede vanat si plin de sange si chestii :). Am crezut ca lesina la filmuletul cu cezariana(nici mie nu mi-a picat prea bine...), la cel cu nasterea naturala a fost mai optimist(pe motiv ca macar e o gaura existenta acolo, chiar daca pare insuficienta :) ).
Eu vreau sa incerc sa nasc natural, preferabil fara epidurala(e la dispozitie daca nu mai pot). Ne-au explicat ce si cum, riscurile sunt minore pt mama, problema e ca se poate opri sau incetinii travaliul sau poti sa nu mai impingi cum trebuie...si sa il scoata pe bibel cu forcepsu(cam 10% dn cazuri). Moasa a zis ca in general se intampla asta cand mama cere prea mult anestezic pt ca nu suporta(sau crede ca nu supota durerea)...am zis ca daca fac epi sa incerc sa ma limitez la o singura doza). Dar prea multe planuri strica, depinde cum se vrea de sus :) . Cu spitalul ne-am hotarat la euroclinic, e singura extravaganta pe care ne-o permitem, in rest suntem la buget de austeritate(o sa profitam de donatii de la prieteni pt mobila si lucruri de bebe...plus second. Si vreau sa incerc sa scutece refolosibile, sper sa le vad la baby expo inainte sa le comand pe net). Nastere naturala cu epidurala e 6500 ron. Daca totul e ok si pot fara epi, si ma si externez dupa doua zile(da, stiu ca exagerez cu optimismul)ajunge la 5500. Astia la spital sunt uimiti si incantati ca vreau sa incerc natural, la ei se vine in general pt cezariene. Cand am vizitat maternitatea erau numai cezariene si o singura nastere naturala,o australianca. Moasa zicea ca tipele din strainatate in general merg pe natural, alaptare,etc iar ale noastre cezariana si multe ajung si cu lapte praf. Pana la urma eu cred ca e decizia fiecareia.
Hai ca v-am capiat...scriu rar dar si cand ma apuca...

28+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata delfinariu!

Azi sunt matinala cu semnatul condicii pe forum. Va ofer un shake de banane si capsuni si croissant cu unt si dulceata de capsuni. Mai tarziu si un sandwich cu branzica si ou.

Rodika, vazut sexy burtica. Mysya , bifat si burtica ta. Laurika, sa le folositi sanatosi! Foarte frumoase!

Pufescu, ma bucur ca esti bine. Sper sa rezisti pana pe 10 iulie.

si o zi frumoasa!

Cris 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata burtici!

uf ce zi urata... haideti la o cafeluta si o sueta mica...

pufescu, bine ai revenit...chiar ma intrebam intr-o zi de ce nu mai dai pe aici...

ref. la muculeti - cam toti bebeii au muculeti la inceput...asa ca e suficient sa le pui putin ser in nasuc si apoi cu pompita ii scoti frumos...pe masura ce cresc, sau doamne fereste se racesc, puteti folosi atat batista bebelulsului atasata la spirator(nu va temeti, nu se intampla nimic, si oricum reglati voi din butonul aspiratorului viteza)...ia uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=ouDOSe0Kgg0&feature=related

cat si acea asa numita batista bebelusului dar care are 2 furtunele, unul pt nasucul lui si unul din care trageti voi(doar ca aci tre sa ai putina forta sa tragi de cateva ori pana iasa muculetii)...

noi mai avem, pe langa cele enuemrate mai sus, si un dispozitiv de scos muculetii de la Petit Terrallion, (http://idealbebe.ro/petit-terraillon-aspirator-nazal-electric-cu-melodii-p-5656.html?osCsid=6925cf63d78562adecc44be0df598f1d) cu baterii si muzica, a fost scump, dar parerea mea e ca nu e f eficient decat pt muculetii aia transparenti, gen apa...asta pt ca puterea aparatului nu e mare...

hai ca v-am zapacit.. revin!

NE DATI SI AZI UN VOT? MULTUMIM FRUMOS!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

buna dimineata delfinariu
Sa aveti o zi frumoasa, si Mirela acum ai grija mare de voi 2 sau 3!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Mai este batista bebelusului electronica pt cei care nu vor cu aspirator!
Pufescu bine ai revenit!!
Eladea eu ma sperii cand citesc "se racesc" desi stiu ca in vest este expresia pt gripa raceala, la noi in sud este folosita la mort cand efectiv corpul uman se raceste!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Pe ce loc este Eric, ? Votat, nr 287

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Pufescu, ma bucur ca esti bine, ce curajoasa esti, pana pe 10 iulie , spor mult in toate si sanatate multa!

Andreea, se aduna cam 40-50 de voturi pe zi? ca acuma era 289 si parca ieri 241, daca nu ma insel... Oricum, bafta in continuare

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput