Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
Moni ioi ce frumosi sunteti
Si welcome in clubul cu doi copii Iti doresc multa rabdare, nervi tari, mai baga cate o tura de magne-B6, si daca poti, cate o tura de somn sanatos asa peste zi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Buna.... indraznesc sa intru putin pe la voi ....
sambata vin la Oradea cu copilul la un concurs de dans .... se tine de data aceasta la alta sala decat cea cunoscuta de mine .... adica la sala de sport a Universitatii din Oradea .... eu voi fi cazata la Sanmartin langa Oradea .... e aproape sala de iesirea spre Felix ????? cum am inteles eu din harta ce ne-au prezentat-o pare pe centura spre felix .
miii de multumiri pentru eventuale raspunsuri si scuze pentru interventia mea tam nesam la voi in subiect
moni ti-am admirat pozicile .... si niste copilasi superbi ... Luca e grozav si bebe e delicios sa va dea dumnezeu tot ce va doriti in viata
sunteti o trupa grozava pe aici .... super sa fiti tot asa
andanii
Gabi_K spune:
Andanii nu e chiar aproape, dar daca vii cu masina din Sanmartin, cum ajungi in Oradea (acolo unde e si Selgros si Praktiker) e un sens giratoriu, acolo mergi pe centura spre arad. La dreapta centurii o sa vezi cimitirul, si imediat cum treci de cimitir, va fi un drum spre dreapta, parca este si indicator de Univ. Oradea. Sper ca am zis bine
Bafta la concurs!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
gabi multumesc pentru raspuns, am inteles , stiu unde e intersectia cu selgrosul si stiu si centura , e ok, cred ca ma descurc ... multumesc mult
andanii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Mult, mult succes Andanii
Restu` ce faceti ? Ca Moni am inteles ca e ocupata, dar restu` ???
Ne vedem weekendul urmator ? Ha ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Daria, precizeaza data, te rog.
In weekendul asta sunt cu Maria, dar cine stie...poate as putea sa o aduc si pe ea.
Editez, ca sa va zic ca mi-au sosit azi inca 6 varietati de violete. Sunt puiuti, dar cresc ei mari. Cand am sa ma opresc???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Siminel, ne arati colectia de violete ?
Io zic sa ne vedem pe 6 iunie, pica duminica, aici la patria, ziceti voi ora
Am nevoie sa stiu cata lume vine musai-musai sa stiu pt ca tre` sa multiplic cate ceva
Mi a mai venit o idee, insa imi trebe multi copii imbracati uni (adica ori alb, ori roz, ori galben, ori cum vreti voi) si adulti nebunatici tot asa, uni imbracati
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carla28 spune:
andy.p multumesc pentru primire
alinaalex, cristina 22, adi 2003 multumesc pentru aprecieri
adi2003 scuze pentru inyarziere dar iti doresc , multa fericire , sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca.
moni or felicitari inca o data pentru cei doi copilasi, sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si fericiti impreuna , sa va bucurati unul de celalalt. Il pup pe Alex, sa-i treaca repede colicile.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Siminel, ne arati colectia de violete ? ![]() Io zic sa ne vedem pe 6 iunie, pica duminica, aici la patria, ziceti voi ora ![]() Am nevoie sa stiu cata lume vine ![]() ![]() Mi a mai venit o idee, insa imi trebe multi copii imbracati uni (adica ori alb, ori roz, ori galben, ori cum vreti voi) si adulti nebunatici tot asa, uni imbracati ![]() ![]() ![]() Daria & felina fioroasa ![]() ![]() _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Eu as vrea sa vin. Propun sa fie dupa masa pe la ora 17, pentru ca noi didmineata mergem la biserica, apoi Raul doarme, dar daca se voteaza alta ora, facem cumva si venim.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE