Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Maine le 17,30 in oraselul copiilor (cred, dar reconfirm) se vor inalta baloane in amintirea ingerasilor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alinaalex spune:
ioi, MONI, ce scump ii bb ALEX , sa va traiasca!
SIMI, faina freza, te prinde f. bine!
asa ma enerveaza vremea asta, n-am apucat sa ies cu Roberta decat la ceva cumparaturi, cu masina...
as sta pe-afara..
da' nu mai vine odata vara???
no, cica incalzire globala, apai mai degraba ii racire
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
szivarvany spune:
Duminica frumoasa tuturor !
Sper doar ca duminica viitoare sa nu ploua ... ca ne trebuie iarba curata
Gabi_K spune:
Iarba curata? Sper ca nu vrei s-o fumam
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
n-am zic nik de iarba aromata
Am nevoie de 6 copii
carla28 spune:
Simi faina freza, iti sta bine si imi plac si florile tale.
Cristina22 si eu ma bucur ca mai avem inca seara fetelor, asa o data pe luna, sper sa ne tina pana la adanci batraneti.
Mamagiuliei , atunci ramane pe duminica viitoare la ora 17:00, in parcul Magnoliei daca bine am inteles.
Am emotii pentru maine, ca merg cu raul la spital , trebuie intervenit chirurgical pentru decalotarea cucului , mi-e groaza ca sigur va fi nasol pentru el. Sper sa trecem cu bine peste.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa, nu ca vremea care se anunta.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
marius spune:
Hai mai Daria ai scris clar ca-ti trebuie "iarba curata" n-o suci acum. Facem rost daca trebuie... gabica a spus ca ea nu fumeaza dar ... poate se razgandeste.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Carla - nu-ti face probleme - este in cel mai rau caz o micuta sciziune si daca va fi asa o toaletare ulterioara corecta a zonei va fi suficient. E mai bine acum decat mai tarziu. In 7 zile nici nu o sa mai stiti ca ati avut acest inconvenient. Pe de alta parte va fi mult mai usor pentru mentinerea unei igiene corecte ci complete.
Ca sa fiu si mai scrupulos sunt foarte multe mamici care ignora sau nu stiu de ce nu sunt suficient de atente cu baieteii lor in acest sens. Sunt multi baietei care au probleme fie ale scrotului fie ale testicolelor fie hernii fie ale decalotarii penisului, fimoze si asa mai departe. Multe ar putea fi corectate, indreptate, igienizate din timp relativ usor si fara urmari pentru adolescentul si adultul ce umreaza sa devina. Hmmm ar trebui facute campanii informationale mult mai dese atat pentru mamici de baieiti cat si pt mamici de fetite ca taticii sunt paraleli total.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Daria, sunt chiar curioasa ce idee ai cu privire la poza.
Dar n-o spune "in public" ca poate dai idei si altora si ti-o ia inainte.
Carla, cum zicea si Marius, va fi bine!
Sa aveti o saptamana usoara.