BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

A nascut Mary (Madamar) pe Tudor Mateo, 3500, scor Apgar 9.

Mai multe nu stiu, o sa va tin la curent.

Felicitari mami si bine ai venit Mateo!

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO MARLENA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR MATEO

Sa cresti, mare, sanatos si sa le aduci numai bucurii lui mami si lui tati!

Mami Marlena, felicitari, sa-ti revii repede si sa ne auzim curand cu bine de acasa!

Theodora 34+ Stelios

AMR 6 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

[size=3]FELICITARI FETELOR,MAMICILOR[/size=3]
SA FITI SANATOASE,CURAJOASE PT CA D-NUL VA DARUIT CELE MAI PRETIOASE DARURI

BUTOIce inseamna asta,voi sunteti burtici optimiste,vesele nu triste si plangaciose,suntem cele mai tari fara sa ne streseze nimeni

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Desi sunt cu amandoi baietii acasa (cel mare are laringita si nu l-am mai dus la gradi pt ca vineri plecam la mare, la bulgari si vreau sa fiu sigura ca e sanatos), am tinut sa intru pt ca stiam ca azi e ZI MARE pt Odiseea noastra. Asadar, particip si eu la galerie alaturi de voi pt:

R_ocsy
Virginia
Moni
Mary

Sa aveti parte de bebei sanatosi, mancaciosi si... daca s-o putea si necolicosi!!!

Iar Ilincai de Reallaura ii urez La multe lunite! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa fie mereu o bucurie pt parintii ei!

Gata... fug la bagaje! Va pup

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si DOMINIC (29.04.2010)

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

pleci si cu bebe? I-ai facut pasaport? Daca da, ai stat mult pe la cozi?

Mergi la inceput

Felicitari Monica, bine ai venit pe lume Matei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Neata,

si felicitari MONI

ma uit asa cu dag la pozele cu puiuti mici,pe zi ce trece sunt mai multi

Laura,la multi ani Ilincai!Avem deja aniversari pe aici,ce trece vremea...
Cum a fost prima luna din viata ei?

Andradaplecati cu bebe asa mic la mare?Banuiesc ca v-a dat ok ul pediatrul.
Noi vehiculam varianta de mers la inceputul lui septembrie in bg si deja mi-a sarit tot familionul in cap...ca ma duc cu bebe de trei luni,ca sunt inconstienta,normal...cu adriana am fost prima data pe la 1 an si 4 luni,din aceleasi motive.a si tot familionul meu iubit a gasit de cuviinta sa emita teorii jgnitoare,ca nu mi-a pasat de copil,ca am renuntat la alaptat(!!!) ca sa plec in concediu (desi a fost cumva invers,am zis ca daca tot nu mai alaptez,pot "fugi" 3 zile undeva doar eu cu tati,aveam si noi nevoie de putina intimitate,na),ca am "abandonat" copilul...deci nicicum nu e bine.

apropo,si eu sunt in "butoi" de cateva zile,pe masura ce se apropie nasterea,ca mi-e groaza cand rememorez toate aceste faze neplacute si discutii.si cea mai mare suparare e ca nu am reusit nici acum sa ne mutam,tot cu familionul in casa sunt,tot mi se vor scoate ochii la orice greseala...si simt ca nu vreau sa o iau de la capat,cu alaptat si toate cele.deja am discutii pt ca am zis ca nu o sa ii dau apa sau ceai desi va fi foarte cald cu siguranta,ca laptele de mama e suficient pentru un bebelus.si acum mai stiu si ca tot ce primeste prin biberon inseamna mai putin supt la san si iar patesc ca data trecuta,nu mai vreau.
am numai ganduri negre si uratenu pot sa ma gandesc la momente frumoase ,imi vin in minte numai aceste neintelegeri si discutii.nu mai spun ca simt ca toti au atitudinea aia "inca o pacoste pe capul nostru"...numai chestii frumoase am auzit de cand sunt gravida,ca gandesc cu fundul,ca nu mai era cazul sa fac inca un copil,ca va fi vai de noi,chiar nu mai suport.incerc sa nu acord atentie,dar cat naiba sa rezist...

In fine,scuze ca scriu doar despre mine,ieri scrisesem un mesaj kilometric cu diverse raspunsuri ,pe care l-am salvat in drafts dar nu stiu cum sa il recuperez

Va pup!

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 37+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

eu plec in iunie la bulgari cu toate fetele si in iulie la borovets

Mergi la inceput

Mary felicitari. Bine ai venit pe lume Tudor Mateo. Refacere rapida mamico.

Mergi la inceput

Eu cu Alexandra am plecat la 2 luni jumate la Sighisoara. Ce ne-a sarit tot familionul in cap, ca suntem inconstienti, matusa sotului meu s-a luat de soacra-mea, ca ce mama e ea sa ne lase sa plecam cu copil asa de mic, mama ce circ a fost. Noi ne-am vazut de ale noastre si tare bine a fost, iar copilului i-a priit perfect. Apoi am tot plimbat-o fara probleme, e atat de invatata cu masina. Cu bebelinele fac la fel, le botez si tulea la mare in Bulgaria nici nu ma gandesc. De azi suntem posesorii unui Dodge Grand Caravanne, avem masina mare de 7 locuri, asa ca dupa botez ne punem pe plimbat. Tre sa le mai fac pasapoartele si asta ma streseaza groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI ZGUBY !!!!
RECUPERARE USOARA, MULTA SANATATE SI MULT LAPTIC !!!!

BINE AI VENIT IN GRADINA NOASTRA FLORICICA DE LILIAC LUKA STEFAN !!!!
SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS !!!!

MARIA SUPER FERICITA 38 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI MONI_OR !!!!
RECUPERARE USOARA, MULTA SANATATE SI MULT LAPTIC !!!!

BINE AI VENIT IN GRADINA NOASTRA FLORICICA DE LILIAC ALEXANDRU MATEI !!!!
SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS !!!!

MARIA SUPER FERICITA 38 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput