BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)
Raspunsuri - Pagina 15

Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Cristina, usa detasabila am avut la patuturile baietilor si ne-a fost f f utila; are pruncul, desigur, dupa ce incepe sa misune prin casa, acces la el in pat. Cadita in camera, nu o gasesc utila, mai ales acum ca e cald peste tot in casa ca vine vara. Nici la baieti nu am fol si nici acum. Noi clatim cu dusul direct asa ca oricum ne trebe sa o spalam in baie. Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Merci mult Artu

Cristina, fericita

Onana spune:
Salutare fete dragi!
Off, sunt restanta rau la felicitari..Felicitari Rocsy, Mary, Alina, Virgi, Ada, Zguby
Bine ati venit floricele scumpe de liliac, sa cresteti mari si sanatoase si sa aveti parte de mult noroc
Am urmarit cu emotie vestile despre mamicile noastre, doar ca mi-a fost imposibil sa intru sa scriu, insa gandurile mele bune au mers catre voi toate
Multumim mult si mesagerilor nostri pt vestile minunate pe care ni le-au adus
Nu stiu daca reusesc sa ma adun sa raspund, hai sa incerc totusi:Ilinca de Laurita, la multe lunite si ani minunati inainte
Diana de Roxi, la multe lunite si ani minunati inainte
Laurita, felicitari pt alegerea cresei (sau e gradi?) si ma bucur ca Mirci pare ca se adapteaza, probabil e mai curajos ca Matei Ma bucur ca ati facut alegerea potrivita pt voi!
Sabina, sa va fie de bine tunsul si coafatul, ce frumos o sa fie in 4 fete la coafor, noi cu baietii n-o sa avem asa fun la frezat..
Ale, uite niste pt iesirea rapida din butoi!
Corina, ce frumos ati petrecut voi acolo, ce mi-ar fi placut si mie, multumim si de dovada
Si nu reusesc sa-mi amintesc sa raspund, desi stiu ca mai aveam de spus, o sa mai citesc o data din urma si revin dupa programul de seara..
Noi suntem asa, ocupati pana peste cap, cumva, de nici nu stiu cum trece ziua: cu Matei acasa avem program, ne jucam in curte, mai in parc, maine mergem la teatrul de papusi (abia astept, e prima data pt Matei), etc. Continuam cu antibioticul pt ca dupa 10 zile de Augmentin se vaita ca-l doare urechea, asa ca ieri am ajuns iar la orl si ne-a zis sa continum pana se fac 2 saptamani de antibiotic
Tudor se lupta cu colicii, mititelul, mai ales noaptea, sunt zombi iar, azi-noapte nu stiu daca am prins 2 ore de somn, desi cred ca suntem la a 3-a sticla de Infacol
si nu pare sa aiba mare efect..Nici cu linistirea din filmulet nu tine mereu, de fapt noaptea nu prea mai tin multe..
Eu am reusit sa cumpar cosmetice bio pt Tudor, si-s incantata (multumim inca o data, Anca), mi-am luat si o pereche de pantofi daca tot am scapat in oras, nu m-am putut abtine
Ieri am fost cu viitorii fini la biserica sa vorbim cu parintele, ne-a citit rugaciuni, ne-a spovedit, si pe mine ma asteapta la 40 de zile sa-mi citeasca alte rugaciuni..
Acum ne agitam si cu pregatirile de botez, ce mai, o sa avem o vara super plina!
Azi am hotarat sa renuntam la gradi pana-n toamna din mai multe motive:
- virozele repetate la el s-au complicat cu aceasta otita care nu vea nicicum sa treaca, dupa 2 sapt de antibiotic oricum e ff slabit si probabil va lua prima viroza banala; plus ca se pare ca are polipi si asta il va duce iar in otita
- pediatrul si medicul orl ne-au sfatuit sa-l mai tinem acasa pan la toamna si sa facem tratament de stimulare a imunitatii, astfe ca sa intre in colectivitate un pic mai bine pregatit imunitar
- oricum in august gradi era inchisa, in iunie iulie suntem noi mai mult plecati, deci plateam cam degeaba; oricum din 2 luni o luna am platit degeaba (si nu bani putini) ca a stat acasa
- mama mi-a propus sa ne fie ea "bona" si s-o ajutam cu niste bani, pt ca de anul trecut si-a pierdut job-ul, iar acum nu mai are nicio speranta sa se reangajeze, si e prea tanara pt pensie..
Asa ca mai bine o ajut pe ea cu niste bani, ea ne ajuta pe noi si asa mai economisim banii de gradi lui Matei, ca nici financiar nu suntem chiar pe val zilele astea..
Scuze daca m-am lungit cu gradi, voiam doar sa va povestesc cu ce decizie m-am zbatut zilele astea. Sincer, imi pare rau ca intrerupem acum, cand parea ca incepuse sa se acomodeze, plus ca a castigat multe lucruri de cand merge la gradi ( vorbeste mult mai mult si mai bine, ca un om mare, practic, e mai sociabil, mai inf=draznet, a invatat multe) dar ma gandesc ca daca poa' sa inceapa gradinita la 2 ani jumate, sau chiar 3 nu o sa fie rau, mai ales cu toate virozele astea stau cu stres maxim sa nu ia si Tudor..
Trimit mesajul asta kilometric, pana nu va stresez de tot si revin..
fetele dragi
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 3 saptamani

discordia spune:
Deci, azi am mers vreo 4 km pe jos, am facut curatenie in toata casa, am gatit,am calcat, dar copilul meu nu da nici un semn ca ar vrea sa se nasca. Maine dimineata voi merge la spital sa vedem ce si cum.
mamica de fetita si 40s+ cu
Am intrat in prelungiri

arturicii spune:
Sorana, sigur ati luat decizia cea mai buna
Iar daca mama va poate ajuta (si voi pe dansa) e excelent.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

Crissy_C spune:
Offf, Sorana, imi pare rau ca lui Tudorel nu i-au trecut colicii si ca nici sfaturile din filmuletz nu functioeaza intotdeauna... Eu chiar imi puneam mari sperante in metodele prezentate acolo, ca bebeii aia se linisteau asa, ca prin minune... Dar banuiesc ca nu exista metoda universala... Mai incearca si altceva decat infacol, fetele ziceau de baby drink, am tot vazut si reclama la espumisan, o fi mai bun pt Tudor?
Legat de gradinita lui Matei, desi nu sunt inca mamica, iti spun ca si dupa parerea mea ai facut foarte bine, mai ales ca august e luna de vacanta oricum, iar voi o aveti si pe mama ta sa va ajute. Iar asta cu imbolnavirea celui mic este cea mai serioasa treaba, el nu are imunitate inca si e periculos sa ia de la fratiorul lui cine stie ce, racelile chiar sunt cea mai mica dintre probleme... mai nasol e cu bolile copilariei...
Cristina, fericita 36+ cu
Patricia
AMR 3+

discordia spune:
FELICITARI ADA
BINE AI VENIT TEODORA
Am intrat in prelungiri

discordia spune:
LA MULTI ANI
pentru maine tuturor care purtati numele Sfintilor Constantin si Elena.
Am intrat in prelungiri

aly_ spune:
FETELE IMI RASPUNDE SI MIE CINEVA LA INTREBARE????????????35+
Larissa
AMR 5 saptamani vine

Crissy_C spune:
Aly, daca te referi la intrebarea legata de durerile inghinale si legatura cu pozitia bebelusului, sa stii ca a mea e cu capul in jos de muuult, cred ca dinainte de 27 de saptamani, si am avut si perioada cu dureri si presiune in zona inghinala, mai ales cand ma ridicam dupa o sedere lunga, dar si perioade in care nu le-am simtit, deci nu cred ca e neaparat... Durerile alea cred ca sunt legate de greutatea sarcinii, nu neaparat de pozitie...
Cristina, fericita 36+ cu
Patricia
AMR 3+

theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ FETELE IMI RASPUNDE SI MIE CINEVA LA INTREBARE???????????? ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 saptamani vine ![]() |
Aly, copilul meu s-a intors de la 28 de saptamani si asa e si acum cu capul in jos, si dupa vreo saptamana de la intoarcere am inceput sa am niste dureri inghinale pe care le am si acum din ce in ce mai puternice. Dar nu am auzit alte femei sa aiba, cel putin la noi la odisee doar madutza09 parca zicea ca are la fel ca mine, un alt motiv fiind ca si copilul meu si al ei sunt mai "capatanosi". Oricum, faptul ca al meu s-a intors si asa a ramas si asa va ramane probabil nu e o garantie ca va lua pozitia de lansare, "pozitia de lansare" din cate mi-a zis dr. meu o va vedea cu cateva zile inainte de nastere cand capul copilului ar trebui practic sa se "insurubeze" pe col, ca sa avem garantia ca are loc sa treaca. Nu stiu daca am fost explicita, eu asa am inteles de la dr. meu si mi se pare logica explicatia lui. Si mi-a intarit oarecum aceasta explicatie de curand si colega noastra de odisee zguby77, care pt ca prima oara nascuse natural au lasat-o si acum in travaliu 7 ore dupa care i-au facut cezariana pentru ca, capul copilului n-a avut loc sa iasa. Asa ca, ce sa zic, poate iti spun si tie mai multe cand mergi la spital sau mergi doar pt analize? Oricum, mai ai si tu ceva si pana atunci banuiesc ca mai mergi la dr tau sa te lamureasca.

Theodora 34+

AMR 6 saptamani
BEBE STELIOS