BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)
Raspunsuri - Pagina 14

maribell spune:
CORINA .......mi-ai spus ca-mi trimiti si mie prajiturele cand o sa te intalnesti cu burticutele...dar...nu au mai prins metroul....????
hai ca am glumit...ma bucur ca esti cu moralul la cote maxime si ca ati reusit sa va intalniti...cred ca a fost super...daca eram in ro...sigur nu lipseam.
.....vezi ALE....inca o metoda buna pt iesirea din butoi...intalnestete cu burtici....face bine
RCATA .....ar fii frumos ....
MARIA SUPER FERICITA
39
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell CORINA .... ![]() hai ca am glumit...ma bucur ca esti cu moralul la cote maxime si ca ati reusit sa va intalniti...cred ca a fost super...daca eram in ro...sigur nu lipseam. .....vezi ALE....inca o metoda buna pt iesirea din butoi...intalnestete cu burtici....face bine RCATA ![]() ![]() ![]() ![]() MARIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24 |
Maria, draga! Uite o praji -

Sa stii ca n-am uitat, chiar ma gandeam la tine cand eram cu fetele, sigur ar fi fost inca mai interesant cu tine aici!

Te asteptam la vara in vizita, la plimbat de bebite frumoase!

Corina

AMR - mai putin de 6s si apoi...

lenabum spune:
maribell nu este neaparat sa se rupa apa singura dupa dop , mie mia rupto dr la nastere desi eliminasem dopu de vreo saptamana
in legatura cu slingul vam transmis exact ce am vazut,chiar nu am habar cum este
cred ca alunec in butoi, am niste senzatii de voma de la arsuri de nu mai stiu ce sa fac+34
bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

arturicii spune:
Corina, fetelor, ce frumosssssss ca v-ati intalnit!
Mai fetelor, ia mai lasati butoaiele goale ca vine acusi sezonul ploios si adunam apa pt flori (de liliac) in ele.
Cata, super pt intalnirea cu pediatrul. Eh, noi am fost serios racite asa am fost nevoite sa folosim chestia ptr nas.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

Reallaura spune:
Maribell, Sabina multumesc mult de urari!
Sabina sunt curajoasa ca nu am incotro, adevarul e ca e mai usor sa se ocupe cineva de el, sa faca si mancare pt el si eu sa-mi vad de treaba... sa va fie de bine coaforul!
Corinasmile, Crissy, Anca super poze, ce frumos ca ati reusit sa va intalniti...de acum urmatoarea intalneala, cu bbeii!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010

maribell spune:
CORINA DRAGA....MERCI PT PRAJITURICA.....MMMMMMMMMMMMMM....DELICIOASA.......A FOST ECLER CUMVA?????
mor dupa eclere, iar aici nu au astia....
la vara nu vin in ro, dar vin in octombrie si o sa stau vre-o 2-3 luni, asa ca sanse sunt sa ne vedem....
MARIA SUPER FERICITA
39
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Reallaura spune:
Ah, eu din pacate a trebuit sa dau fetii completare azi, 120 ml ca sa adoarma! nu-mi vine a crede, aveam senzatia ca am lapte si eram tare multumita, mai ales ca luase in greutate. sper sa nu o fi tinut-o nemancata. Maine la pediatru la cantar!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010

Crissy_C spune:
Hello mamici, burtici si bebici!
Multe felicitari si recuperare cat mai rapida proaspetelor mamici Ada, Moni, Zguby, Mary, Rocsy si Virgi ! Bun venit pe lume puiutilor si puiutelor voastre!
Asa e cum spune Corina , a fost tare frumoasa intalnirea de azi, la cat mai multe pe viitor, poate ni se alatura si alte mamici si facem o gashka maaare
Deja se uita lumea pe strada cam ciudat la noi, 3 burtici mari, d'apoi daca am fi mai multe
Off, eu nu reusesc sa ma hotarasc ce mobila sa iau pentru camera Patriciei, am gasit in 2 locuri sa-mi placa, fiecare cu plusuri si minusuri... Una are ceva, alta are altceva, amandoua dureaza pe comanda cam 3 sapt - o luna si eu nu ma mai hotarasc odata! Asta in conditiile in care AMR-ul meu e fix 3 saptamani de azi... Mamici, cat de utila este laterala culisabila si/sau detasabila la patutz? Dar cadita atasata la comoda?? Ca ma gandesc ca e cam aiurea sa ii fac baita in camera, nu se face apa multa pe jos?
Va pup, seara frumoasa!
Cristina, fericita 36+ cu
Patricia
AMR 3+

arturicii spune:
Laurita, dar de unde ai inteles ca e nemancata?
Scuze, poate am pierdut eu vreun post de-al tau.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

arturicii spune:
Cristina, usa detasabila am avut la patuturile baietilor si ne-a fost f f utila; are pruncul, desigur, dupa ce incepe sa misune prin casa, acces la el in pat.
Cadita in camera, nu o gasesc utila, mai ales acum ca e cald peste tot in casa ca vine vara. Nici la baieti nu am fol si nici acum. Noi clatim cu dusul direct asa ca oricum ne trebe sa o spalam in baie.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina