BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ALE pune-ti muzica tare si danseaza....eu asa fac in fiecare zi !!!!
face bine la psihic si lui bebe...
incearca se te gandesti numai la lucruri frumoase, sa vezi partea plina a paharului.....partea frumoasa a lucrurilor.....
.....si nu uita ca DUMNEZEU este alaturi de tine si te ajuta la greu !!!!
intra si vezi un film frumos on line.....
http://www.filmesubtitrate.info/2010/03/ps-i-love-you-2007-film-online.html
este frumos filmul asta si sunt altele si mai si...poate te mai inveselesti un pik..... dulce !!!!

MARIA SUPER FERICITA 39 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

ups....sorry VERONICAH
MERCI THEO...PT CA TE GANDESTI LA NOI.....
gata m-am spalat pe cap....si nimik....
pana la urma , bebelika vine cand vrea ea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna fetelor!
mai dam si noi un semn de viata!
Vreau sa urez FELICITARI proaspetelor mamici si copii sanatosi sa aveti!

Pe mine ma doare din ce in ce mai mult burtica, asa ca stau la orizontala cat mai mult.
Miercurea viitoare mergem si noi la eco si sper sa nu nasc inainte de termen!
Am facut utimele cumparaturi: salteluta, cadita, suport sprijin bebe si hainute. Pampersi si ce mai trebuie le luam dupa nastere, ca acum nu prea stiu ce mai trebuie!

Va urez anticipat pt maine: LA MULTI ANI!
O seara buna!

34+

Mergi la inceput

NICOLETA ....multumim....
si stai la pat cumintica ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Gata somnul
Sabina, ce frumos ca ai fost cu Ale la coafor! D-apai cand o sa mergeti toate 4!
Eu daca as pune piciorul cu baietii in coafor sa ma tund eu, as iesi de acolo cheala si in loc de coafor ar ramane , pardon, nu ar ramane nimic.

Lena, scuze, eu am declansat discutii despre "stiituce"
La TV se refera la un anumit tip de sling nu la toate. E vorba de acesta:
http://www.cnn.com/video/us/2010/03/24/mxp.baby.sling.recall.cnn.640x480.jpg

Eu o port pe Sabina in acesta:
http://www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/

Maribell, hai ca nu mai e mult.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Hello

eu va sugerez sa nu incercati sa va provocati singure nasterea prin metode nestiintifice,decat la indicatiile medicului.Mie prima data mi-a prescris calciu (fiole de baut) ca sa incerc sa imi stimulez uterul sa aiba contractii si imi recomanda sa ma plimb si sa urc scarile.Tin minte ca imi explica ce pericole exista daca incerc sa fac mult efort,ca pot declansa contractii f puternice care duc si la ruperea placentei,doamne fer'.
Si eu sunt nerabdatoare...si prima data eram si mai si,la 41 de saptamani

Acum imi fac tot felul de scenarii,cum m-o lua,cand m-o lua...

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana
--->>>>AMR inca 2 saptamani sau cine stie...<<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

adevarul este ARTU ca nu ma asteptam sa ajung pana aici....si-i multumesc lui DUMNEZEU SI SFANTULUI ANTON ca au avut grija de mine si de pitica si aam ajuns pana la capat de drum....
sunt asa de fericita...
GABRIELA_S nu am sa-mi provoc nimik, o las pe domnisoara sa-si aleaga ziua de nastere.......doar ca toata lumea mi-a spus ca dupa dop urmeaza ruperea apei si de asta vb cu fetele.....dar cum a spus si dr-ul ala sifilitic, termenul e pe 28 mai si dupa mai am o sapt pana sa-mi rupa ei in spital toate cele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, burtici si mamici!!!

Cum ne mai simtim astazi?

Eu sunt cu moralul sus de tot, am avut o zi buna, in care am reusit multe chestii
(Ale, trimit dispozitie buna catre tine, sa se faca o scara pt iesirea din butoi!!!)

Una dintre cele mai placute a fost intalnirea cu 2 burtici frumoase: Anca (ancutzicab) si Cristina (Crissy_C) pt vizionarea filmului despre linistirea bebeilor.
Dovada evenimentului o gasiti AICI

Am privit, dezbatut, povestit, rontait, analizat mostre de scutece lavabile - distractie maxima, ce sa mai
Nici n-am observat cand au trecut aproape 3 ore...
Fetele, pt vizita, mi-a facut o mare placere!!!

Mamici, imi place ca discutati mai multe chestii utile si practice despre ingrijirea bebeilor deja
Nu ma bag, ca nu ma pricep sa dau sfaturi sau recomandari in domeniu, dar bag frumos in cap tot ce mi se pare interesant. Sper doar sa-mi amintesc ce-am citit, cand va fi cazul

Corina 34s+ cu Maria

AMR - mai putin de 6s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Felicitari burticilor care au devenit mamici de cand nu am mai intrat!
Noi am fost azi la pediatru...first meeting :)
Ne-a consultat, ne-a masurat si cantarit....ne-a mai explicat cate ceva. Suntem bine, am mai luat in greutate si ne-am si inaltat :)
Va spuneam acum cateva zile de mucisorii d-soarei. Doamna dr a zis ca sunt normali...ca toti bebeii au asa ceva. Si ca sa nu mai insist cu aspiratorul nazal, ci doar cu ser fiziologic ori de cate ori este nevoie. Asa ca m-am mai linistit...si las natura sa-si urmeze cursul :)
De vreo cateva zile am observat ca a inceput sa ma prinda de bluza at cd o alaptez....si parca se uita in ochii mei cd vorbesc de aproape cu ea. Sunt convinsa ca schimbari au loc in fiecare zi, dar pe care nu le observ...dar astea mi-au atras atentia.
Maribell, d-soara ta sigur e cu personalitate! Poate chiar iti face o surpriza pt maine sa-ti zica la multi ani!
Sabina....are dreptate Artu...sa vezi cd va veti duce toate 4 la coafor, ce distractie va fi atunci....chiar si pe portofelul lu` tati va fi distractie
Am auzit ca s-a importat BCG-ul...si ca se va incepe vaccinarea.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

BRAVO PROASPETEI MAMICI ADA RECUPERARE USOARA SI BEBELUSEI TEODORA SANATATE SI SA ADUCA PARINTILOR NUMA BUCURII O VIATA INTREAGA DEACUM INAINTE!!!

Noi suntem bine numa cu respiratul e din ce in ce mai greu nu pot sta intinsa ca nu primesc aer iar in fund nu ii convine domnisoarei si o inteleg ca ii ingustez spatiul dar ce sa fac... Maine facem 35 de sapt iar joi avem ultimul control la ginecolog iar vineri la spital pt analizele finale.Sper sa se fi intors in pozitia de lansare desi nu prea cred pt ca eu nu simt nimic nici urma de dureri inghinale sau nu toate femeile le simt????

ALESSICOIESI DIN BUTOI CA DACA NU VIN DUPA TINE
Si pe mine ma incerca o" stare de incomprehensibilitate" dar incerc sa nu o las sa ma acapareze mama ei de stare.
Si vremea asta nu ma ajuta deloc
Ma tot gandesc ca mai e un pic si o sa-mi tin si eu papusica in brate

35+ Larissa

AMR 5 saptamani vine

Mergi la inceput