Aspirante optimiste > 20 ani (503)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
va multumim pentru urari
Ana pe ei pe mama lor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
lorena_86 spune:
da, dar de ce crezi ca ovulez asa tarziu? Nu mi-am mai facut niciodata teste de ovulatie. eu am mai fost insarcinata de doua ori si am ramas chiar din prima. Din pacate am pierdut sarcinile.
Dar atunci am ramas fara teste de ovulatie. Chiar nu stiu sa fi avut ovulatie tarzie, pt. am prestat pana in ziua 14 si tot am ramas.
offffffffffff sunt asa de speriata si nesigura, nu stiu ce sa mai intele
in luna ianuarie, februarie si martie am avut un CM de aprox 32 zile iar in aprilie de 28
nu stiu ce sa mai inteleg.
Doar ma bazez pe ajutorul Lui Dumnezeu
va pup fetelor
sherbi spune:
roxi, si eu ca si tine, ca toate fetele de aici si chiar din intreaga lume, visez sa raman natural.
sotul se supara de multe ori pe mine cand ma vede cu testele de ovulatie in mana, cand il stresez sa-si ia pastielele, cand il alerg prin casa, are, n-are chef, trebuie sa presteze cand sunt eu la ovulatie.
stiu ca el viseaza sa vina intr-o buna zi de la servici si sa se aseze la cina si sa gaseasca testul pozitiv sub servetelul de masa, insa, din pacate, nu suntem in filme.
daca tehnologia din ziua de astazi imi permite sa-mi indeplinesc visul, de ce sa aman. important pentru mine este rezultatul, nu procedura in sine.
nu-mi permit sa astept ani de zile, cum am citit pe o grmada de forumuri, fete care inca mai spera la o minune, dar nu au apelat nici la IA, nici la FIV, doar spera.
sunt o fire mai pragmatica si cand imi doresc ceva, fac tot posibilul sa-mi indeplinesc dorinta, nu astept minuni.
poate raman luna viitoare insarcinata, dar daca raman peste 2 ani?
o sa-mi transform viata intr-o lupta si o sa fiu obsedata luna de luna de acelasi lucru? o sa imbatranesc psihic mult mai devreme, si in loc sa imi cresc copilul pe care-l pot obtine printr-o procedura medicala, stau si sper, plang, disper etc.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
doula spune:
Salut fetelor pe toate fara exceptie .
Eu doar asa in treaca - am o gramada de treaba
Vroiam sa va rog ceva. Gravidutele, mamicile si cele care ati ramas insarcinate vreti sa comentati la articolul www.feminitate.org/2010/05/am-stiut-ca-sunt-insarcinata-atunci-cand/" target="_blank">Am stiut ca sunt insarcinata atunci cand.... (sau pe www.facebook.com/pages/Feminitate-trup-si-suflet-de-femeie/122323747793401" target="_blank">Facebook cine are)
Puteti invita si prietenele daca doriti. Asi dori sa am o lista de sentimente/simptome/intuitii ..... Multumesc mult mult din suflet
Andreea
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
roxy_s spune:
doula, sincer eu la prima sarcina n-am avut nici un sentiment ca as fi insarcinata. pofticioasa sunt de fel, pipi nu ma taia des, temperatura nu mi-o luam, greturi n-aveam. pur si simplu n-am stiut ca sunt insarcinata pana in momentul cand a trebuit sa-mi vina si am facut testul chiar in ziua aia. dar testul l-am facut asa pur si simplu, sa vad cum se face un test de sarcina, ca nu mai facusem niciodata. si a iesit cu II.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
lorena nu stiu ce sa-ti zic cu testele de ovulatie. daca ti-a iesit a doua liniuta mai intensa este clar ca nu este testul gresit, poate ti s-a decalat putin ovulatia, nu stiu ce sa-ti zic.
cel mai bine este sa prestezi din 2 in 2 zile toata luna.
eu asa am prestat si cu toate ca a fost ovulatie si toate bune tot n-am ramas.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
madutza ziceai tu ca te apuci de luna asta de verificat mucus, col, temperatura, teste de ovulatie....sa stii ca m-am hotarat sa fac si eu la fel. o sa urmaresc mucusul, o sa fac teste de ovulatie si o sa-mi iau si temperatura. si daca nici luna asta nu raman merg la doctor sa-mi dea ceva, sa-mi faca ceva, nu ma intereseaza ce.....
hai ca m-am enervat
Viitoare mamica
aditzaC spune:
hello
Azi am fost si eu la eco .....din pacate nu va pot da multe informatii pt ca am fost la un eco bomba , mi s-a atras atentia de catre dr ca sa nu am sperii daca va bubuii ceva este ecograful care numai are nu stiu ce .... mda , no comment . Va dati seama ca si rez este pe masura ecografului : adika bomba ! In mare mi-a zis ca sacul galben de sarcina este pe OV stang ori eu nici nu am trompa acolo , iar sacul se formeaza in locul in care se elimina ovulul , deci eu am obtinut sarcina datorita ovarului drept .........ce cauta sacul de sarcina pe stangul ??? o fii crescut o trompa peste noapte ........iar pe OV drept mi-a zis ca am un chist de 26 mm ( care eu cred ca de fapt e sacul galben de sarcina ) .
Ca embrionul are 5 sapt si 3 zile si ca are 3 mm .......mda !!!
O posibila raceala ....mi-a spus ca asa mai vede ea la ecograf si cam atat , la sf m-a felicitat si mi-a zis ca e ok . App activitatea cardiaca nu s-a vazut bine , cica e prea mik si inca nu se vede .....dar ca pare sa inceapa . Ca sa intelegeti mai bine am fost la un ecograf la un spital .....sa ma lamuresc acre e tb cu el , m-am lamurit , e varza.
din pacate imi este f greu sa va citesc .....scrie-ti asa mult
, imi cer scuze ca nu am mai postat la voi . Sunt ok ....un pik ingrijorata cu tampenia de mai sus dar sunt ok in rest , multumesc ca nu ma uitati
va pupik pe toateeee
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
roxy_s spune:
aditza ma bucur ca este totul bine, nu te mai ingrijora degeaba, stai linistita.
sarcina usoara si bb sanatos.
Viitoare mamica
aditzaC spune:
roxi ...ms , sper ca este totul ok , ca eu pe net la varsta lui am gasit alte valori , acum sa ma ierte d-zeu ca numai stiu cum e bine si cum nu ! ca si pe net gasesti tot felul de tampenii.....mai ma gandesc ca si dr aia e cam varza
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu