Aspirante optimiste > 20 ani (503)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

roxy, ya p'aci cu niste hartii (a venit cineva de dimineata si ... tre' sa-l rezolv )
apoi fac bagajelu' si plecam
bebelu, tu? cum ai rezolvat cu iaurtul, ai reusit sa-l papi?
anaxena mama cata organizare

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

moooama fetele dar cat ati scris
yo am f mult atreaba la munca
nu am timp de nic

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

AMR 6 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena si eu cu iasmi am ramas din prima luna...si eram ferm convinsa ca la fel voi ramane si a doua oara, dar se pare ca nu e asa...:( oricum iti doresc mult succes , sa se intample minunea cat mai repede!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neatza, fetelor!

paula, multumim pt. micul dejun!

bebelu, pofta mare!

roxi, iti dau bataita daca te apropii de butoi. si eu imi pun fix aceleasi intrebari ca si tine. eu m-am hotarat asa, ca sa nu mai stau pe ace. merg la medic, fac toate analizele si eu si sotul si daca avem norocul sa fie totul ok, atunci mai incerc o luna doua si daca nu iese ma duc sa fac inseminare artificiala. daca sunt sanse doar de 20% pe luna sa ramaia gravida, n-o sa astept la infinit lucrul asta. ca ma sui pe pereti si ma duc si cu freza.
asa ca poti incerca o IA, daca zici ca sunteti sanatosi si nu se prinde. eu chiar nu vreau sa astept. sotul face 40 de ani in august, eu 31. nu am rabdare sa stau cativa ani sa astept minunea.

anaxena, spor la prestat in iulie. ce zodie iti doresti la bb? ca nu pot sa-mi dau seama ce o sa fie, nestiind cand ovulezi, etc?
nu esti din bucuresti?

si eu am o pata cu zodiile. eu sunt leu si as vrea fata tot in leu ca mine. baiatul il am in berbec, deci e super. dar asta ar insemna sa raman prin decembrie, si nu am rabdare. si gemeni imi surade, pt ca am multe prietene in gemeni care-mi plac.

am si eu o intrebare. bebelu, tu ziceai ca s-a prins in z8 la un ciclu de 30 de zile parca? eu am citit ca faza luteala poate fi intre 9-16 zile. de obicei este de 14 zile. atunci ar insemna ca la tine bebelu, faza luteala este mai mare de 16 zile, ceea ce ar fi ciudat, nu? asta daca am retinut eu bine durata ciclului.

va pup si sunt prin preajma.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

sherbi la bebelu sa decalat ziua ovulatiei din cauza pastilelor de dufhaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Si eu am o fixatie cu zodiile

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

sherbi
bb_yasmi si eu credeam ca si de data raman repede ca si prima data, dar uite ca prima luna de incercari deja s-a dus.
sherbi eu nu vreau sa ajung la asa ceva, vreau sa raman natural.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Roxy nu mai fii dezamagita,ca n-ai ramas din prima,o sa se-ntample minunea,trebuie sa ai putina rabdare

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Fetele am II dar la testul de ovulatie. Foarte ciudat ca ciclul mi-a venit pe 28 aprilie, deci ovulatia trebuia sa fie intre 10-14, nu?
Este foarte sigur testul, iar linia a doua este mult mai intensa decat linia de control. Aseara am avut si un contact neprotejat. poate vine !
Credeti ca este ok sa am ovulatie asa tarzie, sau testul sa fie pozitiv desi poate am ovulat acum cateva zile? Eu stiu ca imediat dupa ovulatie LH-ul scade,nu? Vi s-a mai inamplat asa ceva?
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lorena de acum ovulezi, dupa ce testul iese pozitiv la 24-36 ore este ovulatia.
tinem pumnii la

Viitoare mamica

Mergi la inceput