Aspirante optimiste > 20 ani (503)
Raspunsuri - Pagina 3
ang_21_costi spune:
buna fetelor
Anca e superba printzesa ta multi ptr voi
roxy nu stiu ce sa-ti zic adevarul e ca si eu m-am gandit de f multe ori cum de unele fete au din prima (multe chiar fara sa si-l doreasca) si ma apuca o ciuda pe ... (nu stiu cum sa le zic) mamicile care abandoneaza sau ii arunca la tomberon , cred ca ar trebui ele aruncate undeva (aici chiar arata de multe ori la tv cazuri din astea )
si noi care ne dorim asa de mult ... nu stiu ce sa mai cred, presupun ca Doamne Doamne are un plan cu fiecare si mai devreme sau mai tarziu, mai greu sau mai usor toate o sa ne tinem in brate
SPERANTA MOARE ULTIMA
multi ptr toate fetele si
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
anaxena spune:
buna fetelor
deci z1 la mine,am sunat la spital sa vad cand ma cheama sa-mi scoata steriletul,mi-au zis sa revin dupa ora 13 si apoi imi mishc fundul la Buc scot steriletul,redevin fertila si vedem ce zice dl dr si in iulie ne apucam de bb
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
anaxena
iti tinem pumnii sa fie cu noroc luna iulie si sa vii cat mai repede cu
poate pana atunci o sa fiu si eu.......offfffffffffffff
Viitoare mamica
roxy_s spune:
ang21
tu ce faci?
asa este, nu trebuie sa ne pierdem speranta dar .... cam greu
Viitoare mamica
camcris spune:
anaxena foarte bine daca a venit, dar de ca va apucati de proictul bb in iulie si nu mai devreme ca nu stiu daca ai spus
anaxena spune:
buna intrebare
din motiv de zodie,sunt dusa cu pluta shtiu!!
si Maria trebuia sa fie leu dar n-am mai avut rabdare si a ieshit gemeni
si din motiv ca vreau sa nasc primavara mai la sfasit,ca eu nu pot sta cu bb in casa,iar dc ash naste cand e frig ar fi groaznic pt amandoi
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
camcris spune:
anaxena este foarte logic ce spui tu si mai bine daca ramai din prima luna cand i-ti propui, sa te ajute DD sa vina repede minunea
bb_yasmi spune:
buna dimi
z1....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!