Conceperea unui copil - end of sex and relation?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu dupa primul Fiv-pana sa-mi vina CM, incepusem deja sa fac pregatirile pentru botez...apoi mi-am luat-o in freza original cand am avut in fata rezultatul negativ.....la Fiv 2 am fost deja mai temperata iar acum,in pregatire pentru Fiv 3 sunt cu picioarele bine infipte in pamant...insa nici prin cap nu-mi trece ,deocamdata, sa ma opresc.

baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cinci luni ne-am chinuit si noi..teste de ovulatie,sex la ore fixe...apoi am hotaratca nu ne simtim bine asa...si am lasat-o balta...adica ne-am chinuit din iunie in octombrie...cand ne-am bagat picioarele in teste si tot.....am facut intamplator un test de sarcina......si.....era Eva mea.....lupta a fost a mentin sarcina....am luat 42 de kile,am facut tratament.....acum suntem slaba eu si ea fericita.....ca e puiul meu iubit...curaj......vine cand va asteptati mai putin...o imbratisare maaaaaaaaareeeeeeeee...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

samira.. si iti tin pumnii!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Sincer, mie nu-mi place deloc cate scuze iti gasesti pentru faptul ca te atrag alte femei. Si cat insisti pe asta.
Ma tem ca la prima ocazie aparuta... n-o s-o lasi sa treaca pe langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

am suferit pe tema asta 12 ani.in primii nu a fost asa greu dar ultimii...fara un diagnostic,doi indivizi sanatosi tineri si fara rezultatul asteptat.dupa atita pot spune dezamagire grea si dureroasa hop minune .am intilnit o situatie in care un baietel era abandonat si in clipa in care l-am vazut am inteles de ce dumnezeu a decis sa devenim parinti putin mai tirziu .iti spun tie simplu cu ce ne consolasem noi;totusi nu cred ca unicul sens al casatoriei este cel de a face copii si sa renuntam la o relatie minunata iar nu este bine sa calcam strimb nu imi pare moral sa creasca copilu altuia facut de mine.cocheteaza cu ideea adoptiei,sfatuiestete cu sotia.noua viata in 3 pentru noi este o minune,puiutul seamana cu tati la trasaturi si cu mine la ton gesturi si preocupari.cu multa jena iti spun ca ultimii 2 ani de suferinta ,,sexul,,avea un singur termen un singur scop.intelegere si intelepciune va urez dar mai inainte multa dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ann1907 spune:

Apreciez faptul ca ai avut curajul sa scrii pe acest forum (preponderent de femei) si ca esti preocupat de situatia tensionata prin care treceti tu si sotia.. dar nu inteleg si pace de ce esti atras de alte trupuri!! As intelege sa ai o repulsie fata de sex in general data fiind situatia ca trebuie sa il faci la comanda.. dar sincer eu cred ca sunt mai multe probleme aici si tu iti cauti ca un fel de scuza..

Sper sa ma insel si va doresc tot binele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplu_eu spune:

salut..

desi am citit.. Jobul.. nu prea am avut timp sa raspund. am formulat eu cateva chestii dar le-am sters rapid cand am avut ocazia sa imi arunc ochii peste randurile asternute.

Babeblue.. eu nu stiu, cum nici tu probabil nu stii, daca voi fi cu sotia mea peste X timp (cu sotul tau in cazul aferent). ce incercam eu sa spun, e destul de sincer. de ce nu FIV? cred ca un esec ne-ar face mai

Alina86: sper sa fie ok, e trist ca n-a iesit pana acum, e vesel ca aveti puterea de a merge inainte. la noi tocmai asta e pe undeva indoiala.. poate..

CarmenAlbu.. sper sa avem norocul.. :) indif de monemt, totul cred ca ramane in urma si cam detasezi cand incepe sa creasca viata ... in ea.. in familia ta. :) ma bucur pentru voi.

am sa sar la comentariul respectabilei doamen/domnisoare Donna_Ly:
nu, nu vreau ala. sunt reactii fizice care sub anonimat credeam ca pot sa le discut sincer. nu iau ca acuza si nu voi sari pe prima... ocazie. sunt si din acestia dintre noi :) sunt ferm convins ca mai toate femeile de pe acest forum nu ne baga pe toti la gramada cu "cei care au amante" etc.
ce caut eu sunt raspunsuri la cum sa reaprind "flacara" si cum sa imi tin aproape iubita (sotia).
trecem printr-o dificultate la care ma tem sa nu raman fara idei si solutii (ramanem) si vreau sa previn asta venind cu o cerere de sfat. daca ma interesa altceva faceam un cont pe un site de dating si .. probabil ca era altceva.

dar mie imi place sotia mea, o vreau mai mult decat bebe-ul, vreau sa o vad cum imi zambeste in fiecare zi, cum imi raspunde la intrebarea "ma iubesti?" cum imi gateste sau ii gatesc si indif cum e mancarea ne complimentam.. intr-un cuvant cum ne iubim.

sincer prefer sa adopt un bebe decat sa o pierd si ma temc a FIV-ul ca si "sex la ceas" va distruge din noi, nu numai sex-ul..

nu neg ca sex-ul e important, (unul din motivele pentru care am avut curajul sa deschid topicul) dar nu e singura chestie care ne uneste.

ce speram eu era sa rezolv cumva partea de sex la ore "potrivite" nu neaparat bebe-ul.

poate de asta provocarea mea este daca "conceperea unui copil poate sa duca la ...".

imi doresc un bebe si n-am sa neg asta niciodata. imi doresc insa foarte mult sotia si as vrea sfat, de la intelepciunile dumneavoastra 9nu sunt ironic) sum sa imis alvez mai intai casnicia si cum sa am un bebe (daca se poate in acelasi timp)..

daca nu, macar casnicia pentru ca de infiat e ok, iar la sotia mea tin mai mult decat la ideea unui nou-nascut.

postul e prea lung si imi rupe prea mult din suflet si din gand ca sa mai adaug ceva..

scuze probabil ca m-am repetat mult si partial am fost incoerent,

nu corectez desi nu ma consider analfabet sau agramat,

simplu eu.
PS: multumesc..... din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

ma bucur foarte mult pentru gindurile minunate pe care le ai pentru sotia taeu am o gindire super pozitiva si cred in ajutorul divin.cu speranta sa nu fiu inteleasa gresit iti spun o situatie.in urma cu multi ani am auzit ca daca ai o dorinta si doresti sa se indeplineasca(nu loto conturi amante...)mergi la o biserica in care te simti in casa domnului si lasi un biletel cu dorinta scrisa si dupa 5 ani ea se va indeplini.platesti o taxa cu rugamintea ca un calugar sa o citeasca zilnic.noi am cautat si am gasit o manastire la bustei,atit am crezut si atit m-am rugat ca dorinta sa implinit iar azi sunt atit de fericita ca merg la serbarea puiului la gradi!vorbeste cu sotia ta despre povestea cu sexul spune-i si ei ce gindesti tu despre relatia voastra si sunt convinsa ca vei reusi sa reaprinzi macar o mica flacaruie de iubire pe care daca pui picaturi de dragoste un mic cadou sau o mega ciocolata faci un incendiu de darimati paturile mesele din casa si lustra vecinului de jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplu_eu spune:

Salut,

Din pacate Dumnezeu, a carui existenta nu face obiectul discutiei e altceva. In Biserica insa, desi o respect, nu cred. Sper sa gaseasca altii taria si credinta si sa le ajute soarta sau ce s-ar intampla, Dumnezeu eventual, si, pentru ei probabil ca sfatul tau va functiona.

De vorbit cu sotia, am vorbit, ne-am deschis sufletelele si ea simte cam tot la fel despre "partea fizica", dar n-avem o solutie.. decat sa punem o pauza acum.... cred.

Poate apare cineva mai intelept si da "solutia magica".

Oricum, merci pentru gand bun si Dumnezeul tau sa vegheze asupra ta .. si a ta cititorule/cititoareo..

Seara faina,

Simplu_Eu
PS: ideea cu cadoul nu e rea, desi cred ca "nu merge de prea multe ori la apa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Parerea mea este ca trebuie sa incetati sa mai vedeti in apropierea fizica dintre voi - un scop procreator. Dupa cum vedeti, pierdeti mult mai mult decat castigati. Detasati-va un pic de ideea adanc inradacinata deja ca trebuie musai sa aveti un copil... cu cat va incrancenati mai tare, cu atat veti pierde mai mult. Cred ca acum e prioritar sa va regasiti pe voi insiva si sa nu va pierdeti in vartejul unei lupte cu natura. In plus, se stie ca stresul contribuie si el la inhibarea procrearii. Lasati lucrurile sa curga de la sine un pic si cine stie, poate ca se va intampla minunea atunci cand va veti astepta mai putin.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput