Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 15
iulia0807 spune:
Mada,m-ai terminat cu perseverenta ta! Eu n-am rabdare deloc nici sa citesc daca am ramas in urma dapoi sa mai si notez de fiecare in parte.sper sa nu se supere fetele pe mine ca spun asta!Te pup si pe tine si pe Irinel cel jmecheros ce se plimba-n tari straine!Asta da vacanta
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Selen,am vazut frumusica turcoaica ce miscari are! E minunata! Sa va traisca ,tare-i precoce,mi-e mila de shalele tale.Noi mai avem pana acolo! (oare-i turcoaica sau tatatoaica? am gresit? iertare !)
Bebe voios de mami Iulia
madalina84 spune:
Deci ieri am avut o zi groaznica,tare obositoare,toata ziua cu baiatul ca mamei i-a fost rau,am facut si 3 feluri de mancare,2 noi si una Iri,ordine prin casa,i-am facut baie mandrului,l-am tras si adormit.Pe la 11 mama a plecat cu sora-mea la spital ca avea temperatura si ne era frica sa nu faca doamne fereste blocaj renal ,binenteles ca au internat-o caci i-au facut analizele si are infectie si in sange si in urina,cred ca e vorba de infectie urinara.Ca sa fie ziua completa Iri s-a trezit la 12 si pana la 2:30 nu a mai vrut sub nici o forma sa doarma si eu dimineata la 7 eram in picioare caci trebuia sa mergem la clinica de protezare la 9.Am fost acolo si am aflat cu tupoare ca sunt mai ieftine protezele aici decat in tara si credeti-ma ca nu se compara modul de lucru cu al nostru,in fine asta e data viitoare stiu unde sa le fac.Mi-am luat si o punga pentru cealalta proteza,tot mai ieftina ca in tara asa ca ma declar multumita de vizita la clinica.Apoi am fost la mama la spital care plangea ca un copil mic ,ca ii era frica sa nu aiba ceva mai grav si sa nu ii spuna sora-mea (stiti voi histeroctomia ei)dar am mai linistito noi,speram ca maine cel tarziu sa-i dea drumu.Sa nu va mai spun ca cei de la spital au spus ca asigurarea care am facut-o in tara nu e buna si trebuie sa platim,dar a sunat sora-mea in tara la cei de la sigurari si sper sa rezolve caci numai faptul ca ocupa un pat in spital costa vreo 200 de euro,nu contest ca nu merita toti bani la ce conditii sunt dar totusi nu dispunem de atatia bani si de ce sa-i dam daca am facut asigurare medicala.
Iri maraie aici langa mine,deja nu mai pot scrie asa ca revin mai tarziu,va pe toate si sper ca sunteti bine
iulia0807 spune:
Nela,tu cum esti azi? ce face Ana?A papat bine? O vorbulita ceva?Am vazut ca ne-ai vizitat!pupam febletea mea (stiai nu? ti-am ami spus? ee,daca nu ,iti zic acum! O ADOR!)
Bebe voios de mami Iulia
madalina84 spune:
Sunt asa de suparata,a operat-o pe mama cu laseru sa-i scoata o piatra de la rinichi,ea e bine o ustura putin ca i-au bagat sonda dar e vreo 13 mii de euro operatia si inca nu s-a rezolvat nimic cu asigurarea.Eu sper sa se rezolve,altfel ori plateste sora-mea in rate ori daca nu,nu platim.Nu e de vina mama dar e asa prapastioasa ,parca a tras a rau ca nu era deloc incantata ca vine.Deci in afara faptului ca am vazut-o pe sora-mea si am fost cu ea,am avut un "concediu" de kk.Va dati seama ca e si sora-mea e suparata,ca nu ii arde nici de munca,de nimic,e ingrijorata ce-o sa faca cu bani,mie mila de ea si imi vine sa-mi dau palme ca am insistat atat sa venim la ea.Daca stiam nu o mai luam pe mama,ea nu e de vina dar daca era mai optimista poate nu se ajungea aici caci asa cum am zis si psihicu conteaza ca daca rezisti poti sa treci peste orice dar daca stai si te vaiti si zaci automat iti e din ce in ce mai rau,in fine nu ma luati in seama sunt doar suparata si ofticata ca in loc sa ne distram stam prin spitale
alex25 spune:
Offfff, mai Mada ce rau imi pare, Doamne ajuta sa fie bine mama dupa operatie si sa rezolvati cu asigurarea.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Sa inteleg ca toata lumea e plecata in mini-vacanta, sau ce se intampla?
Eu va doresc distractie placuta si vreme buna.
Noapte bunicicasi vise placute.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Va multumim tuturor pentru urari!
Va imbratisam cu drag!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
diamar78 spune:
Intru si eu repede sa urez La multi ani sarbatoritilor de astzi care poarta numele de Elena/Constantin.
Oare ce bunatati a pregatit elenuta noastra?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
liliac1 spune:
Costin, Constantin, Elena si alte derivate va dorim multa sanatate acum de ziua onomastica!
Karo, Razvi, Victoras, Mattia si...avcoz Radulescu La multe Lunite si va pup apasat pe crestete!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri