Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 14
vik-cj spune:
fete dragi!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Selen Ebru e minunata si totala! cate face! Bravo...
Techiluta ce frumosi is feciorii tai! Ce ginere frumos o sa am ! Sunt mortale pozele ca de obicei!
Luto sa traiasca micul crestin. Inca nu am avut timp de poze de pe mail ...le savurez in weekend!
O zi faina! Va
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
crocodana spune:
Primiti si de la noi urari de sanatate si noroc de Sf.Constatin si Elena, iar puilor aniversati azi le trimitem un pupic!
Am tradus de fapt ce a scris Ama mai jos!
;l,.[[[[[[[[[[[[[,:]''/""""""""
Meli multa sanatate sotului!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
iulia0807 spune:
Buna!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor ! sa traiti sa fiti sanatosi!
La multi ani si puilor aniversati astazi!
Multumim de cuvintele frumoase pe care le-ati scris la adresa Ucului meu.Nu m-am bagat la blogarit din spirit de turma ci pentru ca mai tarziu ,copilul meu sa traisca momentele pe care eu le descriu acolo mai intens ,sa vada cam ce-au simtit parintii lui in momentele cu pricina.
Lucia ,sa-ti traisca micul crestin! David cuceritorul nu cred ca mai are pe cineva de rapus pe forumul asta,a dat gata toata suflarea feminina
Cat despre marinersa stii ca inca de pe acum se vede ca Goe ramane prost pe langa fiul meu,asta este deja micutul terorist Ucu
Anamaria,multumimfrumos,pupam pe Alex cel voinic,sanatos si frumos.Cum a fost la decalotat?
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Iulia, va pup, ai un bebe asa de frumusel, ce mai, poza de pe prima pagina e criminala. Sa fiti sanatosi si fericiti. Va imbratisez cu drag. -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Cata ,te pup,multumim frumos,ce face ''finul meu''? ti-am spus ca si pe finul meu il cheam atot asa ?
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui monikus Buna seara, Anamaria spune-mi te rog cum a fost azi la decalotare? Ati trecut cu bine? Lali drum bun si odihna placuta zic eu. Mada un mare pt tine. Sper sa va simtiti bine acolo. Dana, ICS GGG felicitari pt dintisorul lui Rares. Noi inca asteptam. Monica imi pare bine ca Atomixul e in grafic chiar daca mai vioi decat de obicei. Elle multa sanatate. Selen, Carina felicitari pt dovleceii priceputi la toate. Irina, ma bucur sa aud ca s-au mai rezolvat din problemutze. Fragutza sper ca te simti mai bine. Raluk, am citit cate ceva pe blogul tau si vrau sa iti spun ca iti doresc multa putere si sa incerci sa nu te mai framanti atat. Sa stii ca laptele praf nu e chiar otrava si ca Alexutul ar creste foarte bine si cu el. Din punctul meu de vedere sanatatea ta ar trebui sa fie foarte importanta ca sa poti sa iti vezi copilul cum creste. Poate nu sunt tocmai pe placul tau cuvintele mele dar sa stii ca ma gandesc sa va fie bine la amandoi cand zic ceea ce zic. Mimika si Techila aveti niste copilasi tare frumosi si mi se pare normal sa nu semene chiar foarte tare la caracter. Iulik ma bucur ca profitati de soare cat puteti. Alex ma bucur ca Zeina e mai bine si ca a inceput sa pape. Iulia ai un copilas tare frumos. Crocodana, Ama e o fetita frumusica foc. A crescut tare mult de cand nu am mai vazut. Am vazut-o su pe Sonia frumusica. Uve_got_mail si mie imi place tare filmul cu acelasi nume Cam atat imi aduc aminte din ce am citit. Nu mai am timp pt listutze. Noi suntem ca de obicei. Am facut si noi o alergie, inca nu stim la ce. Eu suspectez niste cereale bio. Nu scria pe cutie daca au sau nu gluten. Sper sa nu fim totusi deja alergici la gluten. Acum ramane de vazut. In rest, sper sa ne revenim cu somnul ca nu prea mai rezist mult. Va pup pe toate si pe dovleceii vostri. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Monikus,te imbratisez ,capul sus,va fi bine si cu somnul.Bine ca e pustiul bine,mai putin alegia..pupam sa treaca
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Daciana, bine ai revenit! Iulia, sa va traiasca bebe voios! mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
Uve,multumim,pupam si noi frumoasa si dolofana Maria .Sanatate tuturor.
ps.Si mie imi place de mor filmul cu pricina
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,D-na HEPILICA? Unde umblati mai doamna? ati intrat deja in greva? ( a profesorilor)Hai zi o vorba sa stim ca Maia e ok.si tu bineinteles!
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Va sciu azi cat nu v-am scris intr-o luna!
Danuta,am citit ca tu si sotul tau impreuna cu Elisa cea scumpa ati pasit pe alte meleaguri.Sa va fie de bine mutarea ,sa va dea Dumnezeu noroc si sansa sa ramaneti cat timp vreti voi! Nu va grabiti acasa ca aici nu se vor schimba lucrurile nici in 20 de ani ( ca in serialul ala de la Protv ,mama ce lapsus am ,ala de mii de episoade ,poti sa nu vezi cateva sute ca tot intelegi actiunea,asa-i si-n ROmanica-aaaa,Tanar si nelinistit).Pupam mamica frumoasa si curajoasa si fetita din dotare
Bebe voios de mami Iulia
madalina84 spune:
LALI multumim de capitol
X_GGG de 12 ori? vai mami sper sa-si revina Rares si sa nu se mai trezeasca , si degetelul rosu
Off mai ALEX ce noroc aveti si voi,dati dintr-una intr-alta,sper sa scapati repede de roseola asta si sa nu mai aibe Zeina probleme,multi
ADINUS ma bucur sa citesc si de voi,mai ce fata activa ai si tu,auzi la ea face kk numai la olita,noi o singura data am incercat sa stam pe ea si a urlat de parca il pusesem pe carbuni
SELENE cat e de scumpica Ebru ,ce scumpica e ea cum sta in picioruse si se bucura
MARY te si sper sa vina vremea frumoasa si sa iesiti afara ca stiu ca voi stati mereu la aer
Off ce rau imi pare si mie de Vladut,condoleante pentru mama indurerata
MONICA sper sa apara repede dintisoru lui Dragoselul si sa nu mai fie marait si sa treaca cazaturile
ELLENUTA sanatate multa la toata familia,sa treaca repede raceala,Cartof dulce la real au pe acolo pe unde sunt ciupercile ambalate,salate si tot ce e la casoleta,cel putin la noi acolo gasesc
NELA te si multa sanatate si Anutei,sa creasca mare si sanatoasa.Lasa ca va reveniti si voi cu greutatea,ea o sa fie o finuta
X_GGG felicitari pentru zimtisor si sper sa nu doara deloc
RALUK te ,recunosc si eu ca si tine ca de multe ori poate imi scapa anumite postari si apoi ma intreb despre ce e vorba dar tinand cont ca de multe ori poate citim cateva randuri,mai ne jucam cu puii,mai le dam sa manance ,eu zic ca fetele nu se supara si stiu ca toate ne respectam si tinem una la alta chit ca poate lipsesc numele lor din postarile vreuneia.Sper ca Alexutu e bine
LUTO parca m-am vazut pe mine cu "nu,nu e voie...si el rade",identic face si Iri sau se duce unde stie ca nu are voie,pune mana si apoi se uita la mine sa vada daca ii zic ceva sau nu.Pai mai tarziu cred ca o sa fie cu ceva lacrimi de crocodil ca nu are voie,in cel mai bun caz
DACIANA multumim de flori,sa-ti gtraiasca crestinul si te steptam mai des pe la noi
FRAGUTZA sanatate multa si sper sa scapi odata de raceala,ce mai face Natalixu?
LA MULTI ANI celor care isi sarbotersc astazi onomastica
MELY multa,multa sanatate sotului
Off greu am mai recuperat capitolul asta...revin
iulia0807 spune:
Lili,tu ce mai faci mami scumpa? Tizul cum sta cu vitamina E? sau n-are timp te prostii acum cand guvernul propune masurile asta de austeritate? numa'la munca sta cred!pupam si pe Andrushca si pe fratiorul ei si bineinteless pe mami!
Bebe voios de mami Iulia