Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 10
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
noi suntem bine, crestem ... maraim ca toata lumea, cred
am pus poze de la botez ca sa vedeti si voi cat de mari suntem :)
.....nu mai spun ca iar tb sa ne tundem :)
va pup pe toate si pe dovlecei
daci
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-25/23:28:27" target="_blank"> dragul mamei
daciana.ilie spune:
... uite .... si de la noi niste flori, ca sa ne iertati ca intram rar :)
http://www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-27/01:18:41
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-25/23:28:27" target="_blank"> dragul mamei
alex25 spune:
Daciana
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
madalina84 spune:
am net pot sa stau cat vreau asa ca acum recuperez capitolul trecut ca trecusem la asta dar am vazut ca sunt poze de vizionat si vreau sa vad ce face Alex cu Zeina.
Va si revin cu ce recuperez pana se trezeste gasca.
x_ggg spune:
Am vanit si noi de la o plimbarica scurta, sub amenintarea norilor, dar inca nu a plouat azi.
Lali, drum bun, sper sa te duci la odihna si distractie, nu la munca.
Daciana, multumim de flori si de sfaturi, te imbratisez cu drag si te asteptam mai des, sa ne mai povestesti despre puiutul tau.
Alex, ma bucur ca micutza ta a papat mai bine lapticul. Azi ce ii gatesti?
Nela, iti citesc blogul foarte des, imi pare rau ca trebuie sa te duci la munca, dar ma bucur ca vin intaririle din urma.
Va pup. Sunt in zona.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Nela ma bucur ca vin mami cu tati, dar nasol ca tre sa te intorci la munca....asa sunt toate, una calda una rece.
Mada suntem bine, ne revenim, sar'mana de grija....voi ce faceti, cum va distrati?
X_ggg tocmai am terminat de papat un minunat pilaf cu legume si carnita, care a fost un real succes (bine, la noi legumele sunt baza, la fructe ne mai chinuim. Am facut asa: am fiert pieptul de pui separat si legumele separat (dovlecel, morcov, telina, ardei rosu). Apoi am fiert orezul in zeama de la legume. La sfarsit am blenduit totul cu putin ulei de masline...mergea si 5 minute la cuptor dar nu am mai avut timp. Sper sa va fie de folos.
Mai am de spus din urma, si mi-e sa nu uit:
Mamideandrei felicitari pentru realele progrese ale baiatului, cred ca esti foarte mandra. Cat despre sotz nu prea iti pot da sfaturi, pentru ca eu sunt ca spirtul si nu e prea bine.
Lali sper ca ai plecat la odihna, da?
Dana eu am fost impotriva premergatorului si sunt, dar am primit unul de la cineva si am pus-o de cateva ori, nu mai mult de 10 minute, macar apuc sa fac si eu cate ceva...ea inca nu stie sa mearga cu el, deci nu mi-e frica ca incepe sa traga dupa ea toate cele...poate te mai scapa si pe tine cateva minute....la noi inca nici vorba de tarait sau busilit, asa ca sunt inca in mare forma.Te pup si va doresc multa bafta acolo, ati avutmare curaj si va admir pentru asta.
Anomis pe unde umbli mamis?
Techila nu pot decat sa iti doresc succes in continuare cu cerealele alea, la noi vad ca funstioneaza de minune Orez cu roscove de la Nestle, am observat ca nu sunt asa dulci...sper sa ne tina in continuare.
Mimika
Fragutza sa stii ca eu tin in continuare pumnii sa te faci bine, dar nu stiu de ce naiba nu functioneaza mai repede.
Hai ca iar nu mai tin minte ce aveam de zis, revin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Am vazut poze cu Davidelu si m-am indragostit si mai rau decat eram.Mami, sa va traiasca micul crestin si sa fiti sanatosi.
Si am mai vazut si poze cu Ama si ma declar invidoasa rau de tot pe parutzul ei, e criminal.
madalina84 spune:
KINGA ma bucur ca sunteti bine si sper sa-si revina si Victor cu mancarea,fi sigura ca o sa-i placa si lui legumele odata si odata
SELENE sa sti ca copii la varsta nasicului mic sunt foarte gelosi si probabil asa or sa fie si ai nostri si eu am doua nepotele care vor in brate la mamicile lor daca le vad cu Iri in brate dar mai tarziu sigur se vor juca impreuna.
IOANNA felicitari tie si restul fetelor care ati fost la protest,probabil nu a fost placut dar sigur a fost necesar,sper sa aiba si succes protestul tuturor mamelor
KATTERYNA mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau in care spuneai ca va internati iar si problemele pe care le are Raisa,ma rog la D-zeu sa se faca bine si sa nu mai aveti nici o probleme,multa putere mamico si toata sanatatea din lume pentru fetita ta
DANA15 chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai intrat dar ma bucur sa aud ca sunteti bine si sper sa va iasa planurile asa cum doriti
HEPI ma bucur ca ai iesit si mai ales ca Maia a fost de gasca si stai linistita ca nu esti irecuperabila,la toate cand iesim ne e¨dor de puii nostri desi uneori ne-am dori sa evadam vreo cateva ore bune,super tare faza ca casiera
MONICA mama te rog sa nu te bagi peste mine da!!eu sunt aia denaturata care si-a crescut copilul juma-juma cu bunici,adica mai in fiecare saptamana il las 1-2 zile la ei sa doarma si ziua suntem mai mult la ei decat la noi(ca stau la parter) dar ne iubim copii la fel de mult ca restul mamicilor numai ca poate avem nevoie de mai mult ajutor sau primim mai mult asa ca NU ESTI O MAMA DENATURATA
ALEX ma bucur ca Zeina e mai bine si sper sa scape si de voma,sa inceapa sa pape si sa fie vesela.Incearca sa-i dai si apa sau ceai intre mesele de lapte,tiu ca nu vrea dar si cateva inghitituri acolo sunt bune,off sper sa-si revina,uite zic fetele ca putin zahar nu strica deci pune in ceai poate cine stie
MAMIDEANDREI felicitari pentru progresele puiului,noi suntem doar la stat in picioare in patutpe canapea dar nu ne ridicam inca singuri desi se chinuie tare de tot
UKA daca te cearta pe tine fetele ca ai facut baita cu Carina atunci sa ma certe si pe mine ca si eu am facut cu Iri caci la mine e imposibil sa il spal din carut,m-am dusulit eu bine inainte am spalat cada am pus apa si apoi am bagat mandru...deci eu nu am avut costum de baie
MIMIKA te si pe mandrii tai,noi avem doar doi dintioci jos
CARINABLANCA sper sa-si revina Maria cu papatul,pentru mine e dovlecica(nu stiu daca am scris bine) cea mai avansata in ale mancarii si in ale miscarii,stiu ca am ramas socata cand am vazut-o ca se ridica in picioare in patut si eu savurez mesajele tale sa vad ce ii mai dai sa pape si ce mai face,va dulce
MONICA ar trebui ca Zgatix al tau sa se ia de mana cu Iri ca si el e tinta dupa prize,cabluri,pahare si tot ce e in calea lui si nu e vreo jucarie de-a lui si la noi e si mai dificil ca el ajunge unde vrea in premergator,deci ne-a disperat aici caci sora-mea are atatea bagate in priza si cabluri la discretie
TECHILA esti fenomenala cum povestesti de cei doi printi ai tai,vad ca unul e energic si unul tare linistit dar stai sa se faca mai mari sa vezi atunci energie in ei,apropo am vazut pozele din concediu unde cred ca a fost super iar sotul tau tare mandru de capturile lui
MONI_IULIA ma bucur ca am citit si despre voi si ca sunteti bine,sper sa intri si de la bunici sa ne mai spui ce face Tudor si sa ne pui pozici cu el.Ma bucur ca ati scapat de decalotat si mai ales ca nu il mai doare
LUTHIEN multa sanatate soacrei si sper sa-ti revi si tu
LUTO abia astept sa vad pozele cu Davielul dar dupa ce recuperez,stiam eu de ce iau si capitolul asta la recuperat,ioi acum am citit ca ati avut botezul sa-ti traiasca crestinul si sa va bucurati de el
ARICELUL ma bucur ca sunteti bine si ca a inceput sa ia in greutate,nici eu nu cedez la primul semn de intors capul,evenrual ii dau niste apa si apoi mai baga cateva lingurite iar cand chiar nu mai vrea incepe sa scuipe
KEMSY eu ciorbita i-o dau ca si piure adica mai groasa,fierb legumele,carnea si apoi le pasez cu zeama cat sa fie mai groasa caci lichida nu ii place
IULIKA ma bucur ca sunteti bine cu dermatita si sper sa nu mai apara si profitati de vremea frumoasa caci eu nu stiu cum rezistati la frigul ala caci eu aici am disperat,nu a fost o zi fara vant
madalina84 spune:
Hai ma ca la fix am terminat capitolul ca s-a trezit si printisorul meu.Mai am de vizionat pozici,ca le-am deschis pe toate dar o sa le vad mai tarziu.Ce ma bucur ca ati discutat de mancare la bebici ca asa m-am inspirat si eu ce sa-i mai dau,noi peste mancam crap sau caras prins de tataie(care e pescar inrait) dar doar putin.Cantitati nu am stiut niciodata cat mananca nici fructe nici legume iar lapte cel mai mult imi mananca noaptea intre 150-210 iar pe zi are doar 2 mese de lapte 120-150 dar eu ma declar multumita.De luat in greutate habar nu am ca imediat se fac 3 luni de cand nu l-am mai cantarit dar el arata bine si e un dilibau care ne-a mancat sufletul aici,noroc ca nu are sora-mea decat un vecin langa ea si jos birouri ca altfel chemau astia politia la cat tipa...caci a invatat ca poate sa tipe si asa o tine toata ziua,cand vrea sa vorbeasca cu noi incepe sa tipe ca si cum te-ar striga.Vrea numai in picioare,numai la cabluri,prize,bricheta e cea mai buna jucarie a lui,trage jos tot ce prinde si ne incanta si ne zapaceste in fiecare moment al zilei cand nu doarme.Am scapat in sfarsit si de a doua tura de mucisori si sper sa nu mai revina.
Aici ne simtit bine numai ca e cam frig si nu putem sta foarte mult afara dar ne ducem in magazine si ne clatim ochii si bineneteles cel mai intolit a fost domnul Irinel,ne-am luat si suport de cada,am facut si baita.Vorbeste cu toata lumea,urla cand il ia oboseala dar ne descurcam.Mama a fost si inca e bolnava,cred ca criza de rinichi ceva si nu e tare placut sa auzi cum se vaita dar sa speram ca ii va trece.Eu am primit o pereche de carje de la prietenii lui sora-mea de care sunt tare incantata caci pe cealalta o aveam de 4 ani iar maine ma duc la o clinica de protezare sa vad ce fel de cupe de proteze au aici si sa-mi cumpar un accesoriu pentru proteza.Am scris haotic dar ma grabesc ca imediat incepe sa urle
Le doresc multa sanatate bebicilor bolnaviori si ma bucur pentru progresele celorlalti iar voua doamnelor numai bine si ne "vedem" mai tarziu dupa ce recuperez si capitolul asta
mamideandrei spune:
hai sa zic ca o dam in sentimente mai bune... am reusit sa avem o discutie serioasa (de sotz e vorba ), incerc sa ii explic unde greseste, unde mai are de umblat, recunoaste, dar zice ca si eu il innebunesc cu mintea mea odihnita , careia ii vin tot felul de idei, cand el de fapt vrea doar liniste, sa stea acasa sa se relaxeze, eu cand il prind liber vreau sa plec si tot asa cu discutii interminabile ..........eeeeeeee, este grele, dar ideea e ca ne-am mai linistit ... oricum va multumesc pentru grija si atentia acordata, chiar daca a fost doar o vorba aruncata alex, x_ggg
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA