Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
florinela79 spune:
Fetelor, va multumesc de mesaje si ca ma suportati.........
Ca nu ma mai suporta nimeni.....toata lumea este numai un:"eu am plecat". Fug toti, mama, sotul,fratele saracu mai suporta si poate voi.
Afara nu mananca...are treaba, impinge la carut, fuge dupa copii, daca vine cineva in vizita nici nu doarme de drag - de la izolare.
Ce vreau sa incerc este sa mai pun un copil cu el la masa..poate se indeamna...sa caut unul perfect sanatos si nemucios.
In rest toate ideile sunt epuizate, tabal de sah, melci, macaroane de diverse forme in diverse boluri, faina cu apa, vapoare de hartie,.
Mananca cat are preocupare..imi da mie sa mananc,...imi da paine goala ca asta-i place sa o faramiteze in maini...si-mi da nu gluma juma de paine tot bag.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Hello !!
A ajuns soarele la noi !!!!!
Primele excursioniste vesele au ajuns si sunt cazate deja la Sighisoara adica Iuca si cat de curand Pisik, au raportat conditii excelente atat in camera cat si afara !!
Noi ne pregatim de plimbare, facem o vizita si la d-na doctor care ne-a internat ca na asa e frumos, ne-a zis sa mergem azi la control pt ca la externare nu a fost ea, era plecata la un congres asa ca mai dam o tura si la ea, apoi ultimele cumparaturi pt drum adica niste sandale inchise in fata
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Florinela, s-ar putea ca voi sa va confruntati si cu un sindrom psihic: faptul ca mananca fortat il determina sa urasca mancarea. Nush ce sa zic in situatia asta, ca nici nemancat sa-l lasi nu prea poti. Daca in loc de al doilea copil sta mami sau tati la masa nu mere?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
![](images/user_woman.png)
Maya25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
|
Nici eu nu i l-am facut. Si nici nu am de gand sa i-l fac vreodata dupa ce am citit! Am spus hotarata ca nu vreau si gata! Doctorul nostru este de treaba si intelege ca parintii decid ce e mai bine pt copiii lor. Nu va fie frica de nimeni si luptati pt copiii vostri, nu va fie jena de un strain cand e vorba de binele copilului vostru.