Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gianina - ma omori cu meniurile tale de birou

si la noi a fost grea trecerea la un singur somn pt ca la 6 era nervos si obosit. acum adorame pe la 12.30-1 pana pe la 3, la 7 daca stam acasa e cam plictisit asa ca il bag la baie pana la 8, apoi mananca si pe la 9 e la somn. daca suntem plecati de abia pe la 9 il apuca oboseala aia, ii dau sa manance si la 10 maxim adoarme in masina, il transbordez in pat si gata. dar trebuie sa vad cum ii lungesc programul un pic ca vine vara si eu am chef de stat pana mai tarziu prin orash

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc fetelor, deci e normal! Ma stresa ca-l puneam pe hol si ii ziceam sa mearga cu mine la baie sa scot rufele din masina si nu venea, unde il puneam, acolo il gaseam. Apoi ii ziceam sa mearga cu mine pe balcon sa intindem rufele (ii place pe balcon), eu ajungeam la balcon, el era unde il lasasem, se uita luuuung la mine, ca ar fi vrut, dar parca e prea lung drumul,iar el e tare activ in mod normal. Siii ploua de nu stiu cate zile, ieri continuu,nici afara nu pot sa-l scot ca lumea ca sa treaca vremea mai usor. Ieri l-am pus in marsupiu (nu stiu daca l-am folosit de 3-4 ori de cand il avem), am luat umbrela si am umblat brambura o vreme.

Floric, ma bucur ca aveti un kk frumos acum. Fa-i tu branzica o vreme (eu o fac cu iaurt, monique), poate cand mai creste o tolereaza altfel pe cea cumparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gianina - ma omori cu meniurile tale de birou

sa mai spun si ca ieri a fost ziua unei colege si am mancat la prajituri... greu tare cu serviciu

iar acum poftesc la pastrama de berbecut(eu care nu mannc veci asa ceva) cu castraveciuri murati si cartofi prajiti - -sper ca in max 1 ora sa mananc ca altfel intru in sevraj

iar maine se anunta iar program incarcat - plin de praji, ca avem ceva sarbatoriti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floric - sa stii ca eu am avut un feeling cu branza aia a ta (dar n-am mai apucat sa-ti spun) si eu sunt de parere sa-i faci tu in casa o perioada pana reintra totul in normal (si cateva saptamani dupa)

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Floric, ma bucur ca a revenit consistenta.

Dar am o intrebare.

De ce ii dai branza dimineata, la pranz si seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - am retinut reteta
o voi incerca serile astea ca acum , mai nou, ultima masa a devenit o piatra de incercare (pentru mine)

milli - imi pare rau sa aud prin ce-ati trecut
un tratament de imunizare, ceva, nu ati incercat? - primul gand care mi-a venit a fost cu homeopatele

carla - asa vomita usor dintotdeauna sau a aparut acum?
se intampla indiferent ce mananca?(adica mai lichid sau mai solid)
ma gandesc la aceeasi problema ca la reflux gastro-esofagian unde mancarea urca f usor pe esofag
mai dami ceva detakii si poate te ajuta cu ceva "experienta" noastra

avem 1 anisor si-un pic

Gianina iti multumesc pentru urarile de ieri.

De vomitat vomita doar cand plange mai mult si nu e consolat ( de regula cand se trezeste singur si eu nu-i nimeni langa el ), vomita indiferent de ce a mancat. Mai vomita cand trebuie sa-i administrez siropel de orice fel, ca nu-l suporta. In rest, daca mananca nu vomita, doar cand plange. Probabil tot ceva legat de refluxul gastro , dar o forma mai usoara.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

La muuuulti ani, Carla! Sa fii fericita si sa te bucuri din plin de puiul tau drag!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Multumesc frumos pentru urari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

carla, al meu nu prea plange decat rar asa ca nu stiu ce sa zic, noi vomitam garantat daca incerc sa-i bag o lingurita in plus fata de cand mi-a dat mana la o parte in semn ca-i satul (acum mi-am invatat lectia), sau cand ii dau ceva nou sau fructe. Dar vomita si daca a trecut mai mult timp de la ultima masa sau numai daca tocmai a mancat?

Acum cand ma gandesc, de fiecare data dupa ce a mancat.

Mergi la inceput

millie, Bianca, inapreda, Monvas, Novus va multumesc pentru urari voua si celorlalte fete care s-au gandit la mine.

Denisamada, Cativ sunteti bune de plata, sa va bucurati de casa noua si sa aveti parte numai de clipe minunate si de bucurii alaturi de cei dragi.

Aris il pe Alexandros cel dansator si cu pofta de mncare.

Monvas pentru promovare

Bianca [/b] faina reteta ta, am sa o incerc si eu, pentru ca oricum ii place dovleacul si asa le contine pe toate.

Eu va dau o felie de tort si o cupa de sampanie.

Azi fac un tort , pentru ca maine am invitati cativa prieteni buni, sa sarbatorim cum se cuvine cei 32 de ani ai mei.

Va pup pe toate si o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tucucuiete,

L-am culcat mai tirziu pentru ca dupa programul artistic de azi noapte (fara plins sau miriit, numa' chef de joaca ), mi s-a trezit coconu' la 10

I-am facut azi sufleu dupa reteta Biancai dar mi-am permis sa "umblu" un pic la ea si am adaugat niste mozarella (pe care o ador!) si putin marar Astept sa se trezeasca musiu sa vedem ce parere are.

In rest, toate bune, astept cu emotii ziua de miine cind merg sa-l vaccinez. M-am hotarit sa duc de acasa declaratie semnata si de mine si de Jambo cum ca noi -parintii - dorim sa-i facem vaccinurile decalat, la interval de o luna. Aveti idee,din pdv. LEGAL, cum sta treaba?
Intre timp, citesc in draci despre vaccinuri in general si despre ROR in special si ma ia cu frig pe sira spinarii. Sint destul de multe mamici -chiar si aici pe DC- care considera ROR-ul fie inutil -pentru ca e mai ok, zic ele, sa faca boala care da imunitate pe viata, vaccinul nu, fie extrem de periculos datorita efectelor secundare extrem de invazive. In fine, eu m-am hotarit sa i-l fac si pe asta peste o luna.

Stiu ca am mai intrebat dar mai intreb o data : e cineva care nu face ROR la bebe? Multu' frumos.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput