Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fianna

Lulu bine ai venit!

[
Eu azi l-am avut pe Matei acasa si drept urmare iar ne arata casa ca dupa navalirea tatarilor! Mi-a zis odata sotul care a ajuns inaintea mea ca ne-au spart unii casa. Eu incep sa ma panichez la telfon, aualeu ce au luat la care el raspunde ca nu stie inca, totul e aruncat pe jos! I-am inchis telefonul in nas!

fianna cu printisorul Matei

16+

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
eu azi am avut ex si pentru asta n-am prestat pe forum
vivela,si eu am sarit la gatul unei azi si paradoxal nu era din mediul public deci mai rau caci se ratoia pe banii mei...mama ei de cornuta..am avut tupeul sa intru cu 10 min inainte de inceperea programului si sa intreb daca m-au luat in evidenta..si i-am zis politicos de doua ori daca e draguta apoi am conluzionat cu voce tare ca nu e dar ca am pretentii ca la 1000 ron cat platesc facultatea sa-mi raspund chiar si asa,inainte de program altfel ii fac sesizare si nu aici unde sigur a intrat pe nepotism..haa,m-am descarcat.
fianna,noroc cu bunica mea ca nu mai arata casa ca dupa bombardament ca altfel si la noi trebuia sa sari prin casa.
lulu,bine ai venit sau revenit?parca ai mai scris pe la noi,te am cumva si in lista de mes?sau bat campii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Carla, depus dosarul pe 10 mai (au fost inscrierile intre 10-14 mai, deci ceva mai devreme decat unele din gradinitele de care se mai discuta pe forum), si ieri au afisat listele (cu toate grupele), si suntem trecuti la grupa mica!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fianna, si la voi e la fel? si la voi dau navala turcii de 10 ori pe zi?
stiu ca citeam pe aici pe DC - o mamica era disperata ca face copilul ei murdar in bucatarie cand mananca si e nevoita sa dea cu mopul o data la 2 zile . si ma gandeam, oare o fi vrut sa zica de doua ori pe zi? ca daca eu as avea privilegiul de a putea sa dau cu mopul doar o data la doua zile, as fi extrem de fericita...
si acum m-a apucat sindromul nesting , e groaznic, eu fac curat si imediat in urma mea se face la loc. am sentimentul ala ca fac totul degeaba...

monica, felicitari pentru admiterea la gradinita, cu ce nota a intrat?
stau si eu sa bat drumurile pe 27 sa vad rezultatele, am depus dosare la mai multe de prin zona - la unele mi-au zis din start ca n-am nicio sansa ca "nu apartinem" (distanta de 5 min de mers pe jos) si cu nonsalanta mi-au spus "mai tineti-l un an acasa, ca e inca mic...".

ps: mah, m-a blestemat cineva, pe bune , m-am dus la "madam eli", am facut 45 de minute pe drum si taman atunci le picase toata baza de date, nu le mergea nimic. am zis ca ma apuca nascarea p-acolo de draci, dar m-a bufnit rasul... naiba sa-l ia de certificat fiscal, sa se spele cu el pe cap, ca io nu ma mai duc sa-l iau.
dar am tras concluzia ca traim intr-o tara in care ti-e imposibil sa te plictisesti

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fianna, am murit de ras cand ai zis de Sean si hoti , mi-l si inchipui intrand in casa, sunand panicat si apoi uimit ca i-ai inchis telefonul.
Monica, super cu gradinita, felicitari! Cati au fost "pe loc"? A mers totul ok, fara interventii?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, deci operatiunea "duamna eli" a esuat....chiar eram curioasa daca ai rezolvat ceva....chiar esti super tare cu desktopul ala plin ocni de iconuri....
azi am zarit un pic soarele.......am si cochetat cu masina de cusut ....are mama un Singer, care cred ca are 100 ani si zau daca masina aia nu merge brici si la etatea asta. ce lucruri se faceau odata domne...
in seara asta o sa "cochetez" cu o portie de mamaligutza asortata cu capsuni cu zahar si smantana, o mancare specific bucovineana. mereu imi oripilez amicii cand le povestesc .....
fianna, asa cald e la voi???????nu pot sa tanjesc prea tare la temperaturi ridicate pen'ca ne asteapta si pe noi o vara lungaaaaaa si cred ca o sa ne usuce caldura, mai ales ca mi-am epuizat concediul si vara asta ma coc in bucuresti.
georgi, bafta la examene

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela ce poti sa mai zici? cred ca asta le e si scopul, sa te faca sa renunti ...
Dar, sincer, asta cu reteaua e boala generala. Si mie mi s-a intamplat de n ori la servici, cu client in fata. tare nasol e.

Lulu bine ai venit!!!

Eu sunt franta, am trebaluit toata ziua. Si, la final, ca sa sarbatoresc curatenia din casa am facut o tarta cu fructe de padure congelate. F gustoasa dar cam iti intra prin masele sambureii aia duri de la zmeura, motiv pt care Daria nu e prea incantata de ea.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lulu, bine ai venit!
Mychy, adica mamaliguta separat si capsunile cu zahar la desert, sa nu zici ca se combina intr-un singur fel de mancare...

Ce aveti oameni buni cu desktop-ul Vivelei? Arata chiar decent, asa e si al meu. Sa-l vedeti pe al sotului meu, e plin ochi, nu mai e loc de nimic pe el, periodic ia toate icon-urile si le muta intr-un folder numit "rest", asta inseamna la el ca face curatenie.

Nah, ca uitasem sa zic: Vio, manca-ti-as ochisorii aia frumosi , ti-am localizat locul de munca, dar daca nu eram cu masina normala ma pierdeam cu totul prin gropi, plus ca la intoarcere mi-ar fi trebuit submarin . Asa ca data viitoare nu mai vin la bariera oricat de frumos m-ai imbia tu, poate in alt loc pe centura...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Ce aveti oameni buni cu desktop-ul Vivelei? Arata chiar decent, asa e si al meu. Sa-l vedeti pe al sotului meu, e plin ochi, nu mai e loc de nimic pe el, periodic ia toate icon-urile si le muta intr-un folder numit "rest", asta inseamna la el ca face curatenie.

al meu se numeste "de pe desktop" am vreo 5 astfel de foldere in computer . aaa, si acum m-am uitat si eu mai bine, era laptopul sotului, nu al meu. lui i-am facut eu curat cu metoda "de pe desktop", al meu (ca l-am adus acasa pe ala de la birou) e inca plin ochi de icon-uri, dar am wallpaper cu marea, poza proprie de care sunt f mandra. facuta anul trecut, am trecut iarna mai usor cu ea...

michy, pofta buna, nu stiu cum e mamaliga cu capsuni, am mai auzit de asta, dar dupa ce am vazut pe cineva mancand cozonac cu pasta de hrean pe deasupra (in loc de dulceata), am zis ca nu mai exista nimic care sa ma oripileze.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

aa, si vroiam sa zic, mychy, am si eu un singer, tot de vreo 100 de ani. super masina, super cusaturi...m-a pus necuratul s-o curat bine-bine cu ulei special, am mesterit la ea cu pasiune o jumatate de zi, mergea apoi de nu se mai auzea nimic, o placere. dar la final am curatat bine graiferul (sau cum s-o numi, e o piesa mica pe unde intra ata) si nu-mi dau seama cum am reusit sa rup o bucatica din el .
si acum e foaaaaarte silentioasa, nu mai coase, era o piesa esentiala . din cate am vazut, se gaseste sa cumpar, e in jur de 70 de euro bucata . am zis s-o caut in targul de vechituri, poate dau peste vreun necunoscator si se lipseste de piesa asta cu mai putin...

_

Mergi la inceput