Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Deci te-a lamurit de nu se mai putea... cred ca stiai tu mai multe decat ce ti-a zis la eco. Poate data viitoare va avea un eco "normal"... Las ca e bine oricum.
aditzaC, bebelu86 v-am vazut pozicile. Sunteti tare dragute.
Mi se pare super asa cu pozici!
Tic-tac... se apropie programarea mea, revederea cu bb.... am fluturasi in stomac.

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Cum se activeaza PM-ul ca nu reusesc, merg pe contul meu-mesaje private si....??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

irinuka ....da m-am lamurit mai mult de o gramada , sti vb aia : m-am dus vaca si am venit bou ! asa am patit si eu ........poate sa isi ia si mama lui de ecograf , nici dr nu e cine stie ce , e clar ca are erori in ce spune , deci nu mai merg la ei.
si eu te-am vazut in pozici ...dragutei

mamutz...nu ma pricep tare si acum parca nu mai stiu nimik ,am o stare agittaaaaaaa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

am uitat sa dau toate detaliile: data nasterii este 15.04.1981 si mai am o fetita miruna 05.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

durerile de spate dupa cezariana sunt normale. Si eu am din cand in cand, in special cand se schimba vremea. Dureri de burta nu am avut nici la prima sarcina nici la asta, insa greturi la greu. Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sa iti traiasca fetia, ce frumos nume - Miruna

Mamutz cred ca asa se activeaza, nu mai imi amintesc exact ca l-am activat cam de mult

Mi-ati facut o pofta de cirese si pepeni, de imi lasa gura apa

Eu tocmai am venit de la manechiura....ca de.....ma pregatesc de nasit. Daca vreti sa vedeti cu ce bijuterie imi asortez rochita neagra simpla, sa va uitati la semnatura mea la ultima bratara, sa imi spuneti daca va place

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut!
Azi m-au externat, petele mai apar cand si cand, sigur m-au externat din lipsa de locuri, trebuiau si altele internate, ce sa facem.... am 21 de zile de concediu, pe acasa mai mult in pat stau cand pot.
Va multumesc mult de sustinere, se pare c-a fost de folos
Dupa cum va zicea si Magduta, prietena mea, marti am fost la eco, saculetul a crescut, am vazut embrionul si inimioara dar inflamatia inca este tot acolo, iminenta de avort a ramas. Saptmana viitoare ma duc la dr mea cu iesirea din spital si analizele, azi mi-a recoltat pt anticorpi antifosfolipidici si rezultatele le aflu cam intr-o sapt- doua.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 6+

Mergi la inceput

Hey! M-am intors fericitaaaa. Totul e OK, bb are 15,7 mm si ar avea 7S si 6Z (fata de 7S si 2Z). Activitate cardiaca prezenta, totul este minunaaat! Mi-a dar analize de facut, de luat Centum/ Elevit in continuare (mi-a zis ca acum la inceput ar fi cel mai important de luat) si ca ne vedem la control pe 9 iunie!
Yupiiiii! Sunt o viitoare mamica fericitaaaa,,,

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Lasa kitzy ca trebuie sa fie bine! Noi suntem in continuare alaturi de tine si iti tinem pumnii sa se termine cu petele si sa treaca iminenta de avort.

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Kitzy stai linistita ca o sa treci de hopul asta, gandeste pozitiv si odihnestete

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput