Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
mamutz spune:
Stiu ca sunt normale durerile de burta atata timp cat nu sunt puternice.Si mie mi-a recomandat dr no-spa, mai iau si centrum materna, acid folic si omega 3. Am facut prima eco la 5 sapt fix, inebuneam daca nu stiam sigur ca e in uter asa ca.... aveam 5,5 mm. Urmatoarea ecografie o fac la finalul sapt. 8, adica peste o saptamana. Analizele sunt bune din fericire.
Momentan nu ma mai doare burta doar sanii. Si pentru ca nu am greata deloc manac cat sapte, noroc ca manac sanatos.
mamutz spune:
Ce as merge si eu la piata!
Dar dr meu ma protejaza cam mult si nu imi da voie sa fac nimic pana la 3 luni, iar sotul meu considera ca fac efort si daca ma dau jos din pat. Asa ca stau cumintica. Noroc ca am colegi draguti si mi-au preluat clientii. Si stau toata ziua![]()
bebelu86 spune:
Mamutz dar ti-a zis k e vreo probl cu sarcina?
mie doctoru mi-a zis k nu am interdictie la nimic, doar k tot ce fac sa fac cu grija. sa nu car, sa nu ridic, sa nu ma fortez prea tare,sa nu fac miscari bruste.
dar in rest pot face orice.
ce bine k nu ai nimic... 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
mamutz spune:
bebelu86 nu am din fericire nicio problema. Mi-a zis doar ca primele 3 luni sunt mai cu risc si e bine sa evit total aglomeratia, sa nu ridic nimic si sa ma protejez cat pot. Probabil si din cauza ca asteptam de mai mult timp si sa nu riscam nimic. Ne si cunoaste si probabil de asta ma si protejaza mai mult. Iar sotul meu ar face orice sa nu risc nimic. Si eu nu suport sa stau degeaba. Cu masina nu prea vreau sa merg pentru ca ma cam doare burta de la atatea zgaltaituri cu drumurile noastre perfecte si cand merg mai mult pe jos de asemenea ma doare burta. Pana se obisnuieste corpul cu noul locatar.![]()
7+
Irinukaaa spune:
Hai ca m-am intors cu bunatati... Cirese am gasit intr-un singur loc si erau 20 lei/kg dar nu aratau deloc bine si eu vreau sa pap fructe nu fructe cu carne
... asa ca am zis ca o las pe data viitoare.
Dar... am luat pepene rosu+ pepene galben + caise. Huf ca vazusem de saptamana trecuta caise si nu m-am indurat sa-mi iau, dar acum n-am mai rezistat!
Le-am papat pe toate, dar m-am gandit si la voi...
mamutz mi se pare totusi exagerat sa stai numai in pat, doar daca n-ai probleme mari si atunci e de inteles. Cred ca te plicti de mama focului... 
7+
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
Sora mea care este dr tot asa imi spunea... ca sa nu car nimic, sa nu aia, sa nu cealalta... Mi-a zis si dr intr-adevar ca singura interdictie este aceea de a ridica greutati, in rest totul poate fi la fel.
Sunt de conceptia ce daca este sa se intample ceva rau (sa pierzi sarcina sau ceva de genul - Doamne Fereste) ti se intampla oricum. Ca toate lucrurile au un rost in viata asta si nu prea avem cum sa schimbam cursul lor. Este normal sa ne protejam, dar am mai citit undeva o vorba care mi s-a parut tare adevarata: "Sa nu uitam ca nu suntem bolnave, ci gravidute!!!" 

Tu faci cum stii mai bine si cum crezi de cuviinta! 

7+
Shhhht! Cresc...
mamutz spune:
Stau mai mult acasa dar nu lipita de pat. Mai si ies evident si mai am si probleme restante de rezolvat. si in plus am si utrogestan pe care il pun dimineta, la pranz si seara intravaginal si stau putin pana se absoarbe.Nu mi-a zis sa stau la pat in niciun caz.
Dar eu sunt o persoana activa si ma omoara si statul acasa. Insa la cat am dorit sa am un copil as suporta orice. Probabil si din cauza asta toata lumea exagereaza.
blue_night spune:
Buna ziua, dragele mele,
Ce pofta mi-ati facut cu pepenii si ciresele!
Ma duc si eu sa imi iau ce voi gasi prin piata...
. Bebelu, te rog da-mi si mie PM cu parola pentru mail, sunt curioasa ce mai trimiteti pe acolo. Sa stiti ca sunt mereu cu voi, chiar daca nu scriu prea des, de citit citesc in fiecare zi.
7+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
Blue am trimis pm
vedeti ca pe prima pag am pus cum sa intrati si pe picassa sa adaugati poze sa ne cunoastem mai bine.
cine nu intelege, explicam mai bine ![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
aditzaC spune:
hello
mama ce pofta de cirese mi-ati facut , am vazut si eu aseara dar cand am vazut si scorul lor
am zis ...pe alta data , dar cred ca pana la urma tot imi fac o mica pofta . Si cu pepenele....

in legatura cu durerile : si eu am diverse dureri si ''jene '' asa le numesc eu .Dar toate suportabile nici nu am nevoie de nospa , mai ma doare si mijlocul cateodata , in general nu am dureri ''noi '' fata de perioada de inainte sa raman insarcinata . Am inteles ca aceste sureri sunt normale , acum in org nostru au loc fel si fel de transformari si din cauza aceasta avem acest dicomfort abdominal( uterul se mareste , bebe isi face loc , organele se mai muta , etc ).
Azi am fost si eu la eco .....din pacate nu va pot da multe informatii pt ca am fost la un eco bomba 
, mi s-a atras atentia de catre dr ca sa nu am sperii daca va bubuii ceva este ecograful care numai are nu stiu ce .... mda , no comment . Va dati seama ca si rez este pe masura ecografului : adika bomba ! In mare mi-a zis ca sacul galben de sarcina este pe OV stang ori eu nici nu am trompa acolo , iar sacul se formeaza in locul in care se elimina ovulul , deci eu am obtinut sarcina datorita ovarului drept .........ce cauta sacul de sarcina pe stangul ??? o fii crescut o trompa peste noapte
........iar pe OV drept mi-a zis ca am un chist de 26 mm ( care eu cred ca de fapt e sacul galben de sarcina ) .
Ca embrionul are 5 sapt si 3 zile si ca are 3 mm .......mda !!!
O posibila raceala ....mi-a spus ca asa mai vede ea la ecograf si cam atat , la sf m-a felicitat si mi-a zis ca e ok . App activitatea cardiaca nu s-a vazut bine , cica e prea mik si inca nu se vede .....dar ca pare sa inceapa 
. Ca sa intelegeti mai bine am fost la un ecograf la un spital .....sa ma lamuresc acre e tb cu el , m-am lamurit , e varza.
pupicei tuturor
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu