Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Lorex de regurgitat nu l-a regurgitat dar Sebi nu prea are pb asta. In schimb dupa ceai face kk si elimina gazele. Probabil si la Bobitza ta are acelasi efect.

mamidepuiuti si eu am incremenit o data cand eram insarcinata si m-a intrebat fii-mea cum a ajuns bebe mic in burtica la mami...I-am explicat fara s-o mint si fara sa ii dau detalii dar se pare ca a fost multumita de raspuns ca nu a insistat. De obicei cand simte ca o mint sau nu am chef sa explic, insista pana obtine un raspuns satisfacator.

Am cumparat si noi a doua doza de Infanrix si vineri mergem la intepat. Am aflat si cauza agitatiei lui Sebi...2 galme pe gingiuta de jos. Nu ma agit ca probabil mai dureaza dar macar acum stiu sa ii dau cu putin calgel inainte de culcare.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

Noi pe baricade de la 6.

Xela, dupa ce am pus intrebarea am realizat ca tu ai fost pentru Andreea... Imi pare rau ca n-am fost ieri pe faza sa intreb si de fapt trebuia sa fiu pe faza sa nici nu accept pentru astazi, ca e miting care trece chiar pe acolo... Anyway... asa a fost sa fie.

Myky, inc-o data scuze ca m-am bagat ca musca. Cris.dogarel are dreptate, medicii sunt primii care trebuie ascultati, ce e pe forum e cu titlu informativ.

Micki_mica, m-ai speriat cu programul tau. Ce organizata esti! Eu am doua lucruri programate pe zi: somnul gazei de la 22 si cele 3 mese impuse de Monti. Restul e liber ales.

Mamidepuiuti si noi am umblat prin ploaie ieri. Fara umbrela, ca nu am gasit pentru carut si eu n-am avut niciodata. Daca mai si cantam eram top.

Al3csa, admirat Mini-ul! Nu mai e mini, s-a facut un om asa de serios! M-a distrat poza cu crocodilul, avea asa o privire care parca spunea: "voua va arde de joaca?"

Ratusca, nu intra in panica, Andrei e departe de obezitate! Fi-miu a avut la 4 luni 7,5 kilograme si era in grafice. Plus ca n-are pernutze, are doua cute mari si late...

Mai vroiam sa zic ceva dintr-un mesaj pe care l-am pierdut ieri...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

neata! imi cer iertare ca ieri nu am mai avut timp sa intru dupa masa sa va pun la curent: am fost la urgenta la o dct recomandata de cineva si mia zis ca are enterocolita. incepuse sa faca kk des moale. si suntemn pe regim acu: mucilagiu de porez, smecta furazolidon, hidrasec si sumetrolim. ma facut de toata bafta ca iam inceput diversificarea ma intrebat ce medic de fam am si cand iam zis sa mirat si mia zis ca ce e tampita rau nu stie ca se incepe diversificare de la 6 luni?!! si eu acum ma dau cu capul de pereti ca nu vam ascultat parerile pe aici si iam inceput diversificarea cum mia zis dct de familie. sunt o mama proasta, nebuna si tampita ca am ascultat de dct. asta e!!!!!!!!!!!!!probabil de la supa a facut enterocolita. are un stomacel mai sensibil nu stiu ce sa zic. cert e ca acum o trage mititelul. dar ii multumesc lui DD ca nu a mai facut febra.
va multumesc ca mati ascultat si mati sfatuit cum ati putut mai bine. vb mai tarziu

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

multa sanatate..offf

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ma simt fff prost ptr ca am spus contul nou ... sincer imi pare foarte rau....o sa stau cateva zile putin retrasa,ma simt fff prost

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Nu mi-am adus aminte...

Merci de cafea Onitza!

Cris.dogarel, mie ploile din ultimile zile mi-au murdarit iar geamurile. Ma gandeam la tine ca ai concediat menajera...

Decenuela, cum au iesit biscuitii? Eu tre' sa fac iar ca s-au terminat...

Cris.mario, ce cumparaturi ai facut?

Lorex, felicitari pentru ma-ma! (Mai are putin pana la paralelipiped si dezoxiribonucleic... eu zic sa-i lasi o carte in patutz, ca asa ii face Decenuela lui Jiji).

Mariucasara ma bucur ca Sara a revenit la sentimente mai bune. Si ca si tu te-ai mai linistit. Calgelul este bun pentru dintisori? Ieri am fost sa iau oscillococinum si am vazut vreo 5 tipuri de gel de dentitie, dar gaza miorlaia si n-am avut timp sa aprofundez subiectul.

Nik0le, in ritmul de slabire al dietei asteia, cred ca ajunge Irinuca sa faca prima coperta si eu nu mai ajung topmodela.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

ma simt fff prost ptr ca am spus contul nou ... sincer imi pare foarte rau....o sa stau cateva zile putin retrasa,ma simt fff prost

o printesa grabita...

Am trimis pe contul comun un mail cu o posibila rezolvare a problemei. Nu mai fii supi ca n-ai facut-o cu intentie!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Neata',vin si eu la o

Cris m si Mamidepuiuti,va multumim ca v-ati adus aminte de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata gagici!

azi facem cinste!

Tocmai am descoperit ca e ziua lui fii-mea!!!
Noroc ca a felicitat bubu_bu si mi-a sarit in ochi, ca io uitasem complet...

So...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

un "neatza" vlaguit si de la noi...offf asa e ciclu dupa ce nasti? de 2 zile jumate schimb absorbantul full full la fiecare 2 ore juma-3 azi dimi m-am trezit si ma tineam de pereti prin casa

myky791 daca nu a facut febra poate nu e enteroviroza ci doar o mica indigestie cum zicea Andrelina ca a avut patriotul. Eu iti zic ca sa stii sa urmaresti data viitoare la repetarea alimentului. NU te ingrijora cu diversificarea sunt si multi dr care zic ca pana la 6 luni trebuiesc introduse sucurile fructele si cerealele....eu nu stiu ce sa mai zic si sa mai cred, o sa incerc sa lungesc cu LP pana spre 4 jumate 5, sa vad. Nu e nimic rau ca ai inceput mai devreme, stai chill

crid d drum bun si vreme faina !

micky fain programul tau! si mie nu stu de ce da mi-e dor sa citesc, m-a lovit ieri asa brusc...si mi-am luat o carte de la Adevaru traveler despre Peru de mult visez sa ajung in Machu pichu sa vedem ce recomanda oamenii si ce e de vazut pe akl poate odata si odata oi avea bani de avion

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Neata gagici!

azi facem cinste!

Tocmai am descoperit ca e ziua lui fii-mea!!!
Noroc ca a felicitat bubu_bu si mi-a sarit in ochi, ca io uitasem complet...

So...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa... e intre papusi in vitrina! Merci de tratatie!

_

Cresc

Mergi la inceput