Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti sa va zic de alex...acum am venit de la vaccin...doctorita era la comp,nu vedea ce facem noi[eu si asistenta de la cabinet]si astepta sa se auda urletele,fiimiu nik'...da' nik'...si dr intreba: pai nu-i faci vaccinul odata?la care asistenta: am si aruncat seringa deja!... am fecior mare l-a cantarit/masurat:6200 gr si 66 cm...nush cu cine seamana asa lungan,ca je si soata suntem mai micutei...a crescut 12 cm de la nastere ...ne-a trimis sa facem eco de shold[preventiv] si sa continuam cu tzitzi ca "ii merge tare bine asa,e cel mai bine pt el"ca eu ma plangeam ca la greutate de la 3100 la 6200 ...omuletul e ocupat sa se lungeasca de cand am venit acasa doarme...poate se cuminteste?... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
waww....ce ginerel de gashk avem aici..
da-i un pupic din p mea !
si inca unul de la bobitza (deocamdata pe obraz )
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
mamidepuiuti spune:
votat gargaritul!
"mie imi plac steaua,dinamo si rapidu'!"
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare si de la noi, Noi stam la casa si avem gradina si deja am plantat cartofi, morcovi, ceapa, echalotte, o sa punem spanac, fasole verde, dovlecei, rosii. Avem meri, caisi, pruni, un cires si spram sa-i dam cat mai multe produse din curte ca nici eu nu sunt pt borcanase. Si ma gandeam ca ai putea sa vorbesti cu sotul sa faca si e o gradinita micuta daca se poate. E o idee. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Ce bine de Arthur ca o sa pape papa buna, din gradina. Am vazut pozele vostra zilele trecute, dar n-am apucat sa-ti spun ca sunteti niste frumosi! Parca n-ai fi nascut de cateva luni!
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cristies spune:
Mamidepuiti, felicitari pentru crestere! Bravo ca n-a plans si mai si doarme...
Oani, si eu am aceeasi senzatie cand plec de acasa... de mutare. De acord cu propunerea lui Lorex.
Cris.dogarel, stii cum se numesc aerosolii de la Marea Neagra? AeroNAsoli
Lorex, concursul este pentru poze haioase (cred ca ai vazut si tu regulamentul), d-aia le tot schimb sa se distreze lumea. N-avem nicio sansa pentru ca sunt mii de poze, dar macar daca deschide cineva linkul sa vada o poza hazlie...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Esti logata pe webshots pe vechiul cont si vezi pozele de pe noul cont??? Cum asa? Eu nu vad...imi zice ca nu e nici un album. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Oare era pt ca aveam deja link-ul albumelor de acolo? Asta nu stiu, dar stiu sigur, sigur ca va vedeam pozele inca inainte de a cere user-ul si parola. Incdlusiv pe ale alexutzzzei care apoi am observat ca le avea cu lacatel. Daca dai vre-un link din albumul privat, se vad toate. Eu prefer picasa, dar...sunt de acord cu ce decideti voi
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Oare era pt ca aveam deja link-ul albumelor de acolo? Asta nu stiu, dar stiu sigur, sigur ca va vedeam pozele inca inainte de a cere user-ul si parola. Incdlusiv pe ale alexutzzzei care apoi am observat ca le avea cu lacatel. Daca dai vre-un link din albumul privat, se vad toate. Eu prefer picasa, dar...sunt de acord cu ce decideti voi Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Da, da...daca dai link-ul se vad...dar noi nu dadeam link-uri aici, doar spuneam ca am incarcat poze pe cont...fara trimitere directa cu link, sau cel putin asa intelesem eu ca e regula. Dar probabil ca n-a fost clar de la inceput si nu a inteles toata lumea treaba asta.
Si eu sunt de acord sa stergem pozel Nikolei...poate intre timp intra si ea si confirma decizia.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti danyelana ...apart la bloc ...da' am luat deja seminte sa duc cu mine si pun in gradina la cumnata-mea ,ca ea sta la casa... cristies,astept sa vina de la scoala,dar din cate stiu eu,nu are echipa fav acum...el nu-i microbist...o amintire de acum vreo 4 ani: radu si tatal meu au plecat sa cumpere minge de fotbal...tata vroia cu steaua,dar nu era decat cu dinamo si rapid..radu a ales dinamo[sa-i faca in ciuda lui bunu-sau,cred ...taica-miu ofticat ca el o viata a lucrat in armata si sa-i cumpere singurului nepot minge cu dinamo?!? nici vorba!...pana la urma au luat cu rapidu'... sa va zic de alex...acum am venit de la vaccin...doctorita era la comp,nu vedea ce facem noi[eu si asistenta de la cabinet]si astepta sa se auda urletele,fiimiu nik'...da' nik'...si dr intreba: pai nu-i faci vaccinul odata?la care asistenta: am si aruncat seringa deja!... am fecior mare l-a cantarit/masurat:6200 gr si 66 cm...nush cu cine seamana asa lungan,ca je si soata suntem mai micutei...a crescut 12 cm de la nastere ...ne-a trimis sa facem eco de shold[preventiv] si sa continuam cu tzitzi ca "ii merge tare bine asa,e cel mai bine pt el"ca eu ma plangeam ca la greutate de la 3100 la 6200 ...omuletul e ocupat sa se lungeasca de cand am venit acasa doarme...poate se cuminteste?... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Bravo Alex! Si lungan si cuminte! Ce-si poate dori mami mai mult
cristies spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti votat gargaritul! "mie imi plac steaua,dinamo si rapidu'!" cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Super! Si o sa-i placa si echipele nemtesti.
_
Cresc
oani_2002 spune:
Gata, am terminat capitolul asta! Ma duc sa schimb gongu, ca m-am prins de ce maraie in continuu...e ud tot! Nu stiu cum a reusit.
mai tarziu sper sa pot recupera capitoulul trecut.
Scuze, dar ce-i in centru? Manifestatie? Inundatie? ca nu reusesc sa vad realitatea live si pe protv international nu am vazut nimic
cristies spune:
Evyme nu am poza cu Gargaritzul stelist razand. Din contra, taica-su il imbraca cu body-ul ala cand era meci si steaua pierdea (spre supararea lui).
_
Cresc