Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, felicitari pentru ma-ma! (Mai are putin pana la paralelipiped si dezoxiribonucleic... eu zic sa-i lasi o carte in patutz, ca asa ii face Decenuela lui Jiji).

la concursul asta trebuie sa schimbi poza in fiecare zi?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

danyelana ...apart la bloc ...da' am luat deja seminte sa duc cu mine si pun in gradina la cumnata-mea ,ca ea sta la casa...

cristies,astept sa vina de la scoala,dar din cate stiu eu,nu are echipa fav acum...el nu-i microbist...o amintire de acum vreo 4 ani: radu si tatal meu au plecat sa cumpere minge de fotbal...tata vroia cu steaua,dar nu era decat cu dinamo si rapid..radu a ales dinamo[sa-i faca in ciuda lui bunu-sau,cred ...taica-miu ofticat ca el o viata a lucrat in armata si sa-i cumpere singurului nepot minge cu dinamo?!? nici vorba!...pana la urma au luat cu rapidu'...

sa va zic de alex...acum am venit de la vaccin...doctorita era la comp,nu vedea ce facem noi[eu si asistenta de la cabinet]si astepta sa se auda urletele,fiimiu nik'...da' nik'...si dr intreba: pai nu-i faci vaccinul odata?la care asistenta: am si aruncat seringa deja!... am fecior mare
l-a cantarit/masurat:6200 gr si 66 cm...nush cu cine seamana asa lungan,ca je si soata suntem mai micutei...a crescut 12 cm de la nastere ...ne-a trimis sa facem eco de shold[preventiv] si sa continuam cu tzitzi ca "ii merge tare bine asa,e cel mai bine pt el"ca eu ma plangeam ca la greutate de la 3100 la 6200 ...omuletul e ocupat sa se lungeasca
de cand am venit acasa doarme...poate se cuminteste?...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

avem program de frichineala...screme prin somn si se frichineste incontinuu si daca n-o bag in seama intr-un final incepe sa planga. Dar cu ochii inchisi. Incontinuu cauta tzatza, trage de patura, prinde cu gura marginea cosuletului...daca o mufez adoarme pe loc. La inceput am crezut ca ii este foame de aia face asa, dar adoarme instantaneu cand ii bag tzitza un gura. Si uite asa am stat mufate aproape non-stop...la un moment dat am luat-o din cosulet si am pus-o langa mine ca nu mai puteam s-o tin pe brate...si dimineata de atata frichineala, mufeaz-o, las-o, iar mufeaz-o si tot asa...eram amandoua asezate de-a curmezisul patului. Pe tati l-am fugarit de cateva nopti de la noi din camera ca sforaie rau cand e obosit si ma plictisisem sa-l tot prind de nas.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

asa decurge o noapte si la noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Lorex...vad ac esti on-line. felicitari pentru MA-MA...nu putea sa-ti spuna ceva mai frumos...ce paralelipiped? ce dezoxiribonucleic?...MA-MA...asta da cuvant care iti topeste inima...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multam de cofee onitza ... da' la mine cofeina tre' sa iegziste...
micki_mica imi place progr tau...... succes la invatat!
myky sanatate multa puiului!
cris d. mergi sambata la mare?distractie placuta si timp fain sa va dea DD,ca la mine numa' bacovia ar fi in elementul sau......mamaaaaaaaaaaaaa ce frig ii...
mie clar imi merge buhul prin vecini ca-s cu capul:luni l-am dus pe radu la germana,iar eu cu alex 2 ore ne-am plimbat prin ploaie,ca doar nu era sa stam in masina ; ieri l-am pus pe pispiric in marsupiu si am mers iar prin ploaie,ca aveam drum la farmacie si iar am stat vreo ora jum ; azi mergem la vaccin...tot prin ploaie......btw...lui fimiu ii place sa-i cant cand e in marsupiu,k altfel e nervos ...imaginati-va ce spectacol oferim noi 2...je a facut ieri plagiat dupa www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8M" target="_blank">singing in the rain

asa creste Alex

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Buna fetelor,
eu scriam de ceva vreme la mesajul asta, ca-s cam chiauna de somn. Nu stiu ce are praslea de se tot trezeste, el care se trezea numai o data pe noapte acum si de 3-4 ori si nu-i de foame si nici n-am schimbat nimic in ritmul lui. Doarme Andu cu mine in loc de tati, ca tati e plecat, dar asta daca nu-i gelozie nu stiu cu ce l-ar deranja.

MANDRUTA -ce frumos vorbesti de copilutii de la gradi. Sa continui tot asa...
XELA - si eu mi-as dori o zi cu mai multe ore. Mult mai multe ore
LOREX - felicitari pt "ma-ma"
AL3CSA - ce marisor s-a facut Yannis
MICKI MICA - dar cat de organizata vrei sa fii mai mami? Deja esti super-mami, cu 2 iesiri la plimbare, treaba in casa si studiu noaptea! Lasa, ca de carti POATE ai vreme dupa ce creste piciul si dupa ce tremini cu invatatul
CRIS.DOGAREL - ce fain ca mergeti la mare! Si noi mergem in sudul Portugaliei la inceputul lui iunie. Deja mi-e groza cand ma gandesc la facutul bagajelor (cand avea André 1 an am reusit sa mutam jumate de casa cu masina cand am plecat in concediu. Acum nu mai avem loc in masina, cu 2 prunci si 2 scaune si carucior...)
MAMIDEPUIUTI - gasesti produse bio in supermarket si probabil ca nemtii au si piete. Aici nu exista nici o diferenta intre supermarket si piata. O sa incep cu produse bio, dar cam usuca buzunarul, asa ca...dupa primul anisor trec pe hrana familiei. Cat despre stransul jucariilor, exact asa ii spun si eu lui Nadu, nu le strange, inseamna ca nu mai are nevoie de ele, deci le pot da la alti copii sau le pot arunca. Inca nu m-a pus chiar in situatia sa dau ceva, ca strange (cu ajutorul meu, evident, ca-i mic inca)
BUBU_BU - vazut poze cu Raul dela botez. Ce scumpic e!
ANDRE_LINA- sanatate patriotului
MARIUCASARA - adevarul e ca starea noastra se reflecta mult in comportamentul lor. Dar nici noi nu suntem de piatra! avem zile mai bune sau mai proaste, momente mai calme sau mai agitate...trebuie sa le facem fata! Uite cum am ajuns sa dau sfaturi, de unde ma plangeam de comportamentul lui André...nici nu stiu cand s-a rezolvat, dar cert e ca nu mai face pisu pe el si nici bebelusit nu mai e. Ba dimpotriva, parca prea mare vrea sa fie, la cei 4 ani ai lui! Pup micuta Sara si pe mami ei mai linistita
CRISTIES - viva biscuitii! Eu habar n-am cum ar trebui sa iasa, ca n-am faina alba si nici integrala si nici Monti nu tin, dar i-am adaptat cu fulgi de ovaz, tarate, faina alaba si fructoza, seminte de floarea soarelui si de susam...o nebunie! O tura a iesit mult mai crocanta decat cealalta! Nu ma pot abtine si cand intru in bucatarie in loc sa ma servesc cu vitamina Ci, rontai un biscuite.
CRIS_MARIO - cred ca ideea lui cristies rezolva problema. Nu mai fi suparici
AYANNA - ce simpatica ai fost! Sa-ti traiasca puiuta! La multe lunite si anisori!
Si la multi ani si pt Stefan de ANA_G (ea era activa, de ce nu o mai fi intrat?) si Madalina de SATULICA!
ALEXUTZZZA - sa-ti treaca cat mai repede! E primul ciclu dupa nastere?

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua!
am v azut si eu poze, am citit ca unii bebeii au inceput sa zica mama (felicitari lorex).

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

multumesc myky, e prea mult spus ca "spune" mama
i-a scapat asaa.. o interjectie..

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Salutari fetelor dragi
Eu tricotez la un mesaj acum si am ajuns la faza cu parola...eu sunt logata in mom asta cu vechiul user si reusesc sa vad albumele de la actualul! Cristies si eu m-am gandit exact la acelasi lucu legat de Nik0le, hai sa le stergem! Daca vrea le mai pune o data sau le lasa asa...eu cred ca ar fi mai bine. Ce zici?

Esti logata pe webshots pe vechiul cont si vezi pozele de pe noul cont??? Cum asa? Eu nu vad...imi zice ca nu e nici un album.

si eu le vad....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cris.mario, asta e , nu trebuie sa fii suparata, stim ca nu ti-ai dat seama.
Las ca facem altu nou
Acuma stau de ieri si ma gandesc, oare n-ar trebui sa-i stergem pozele Nikolei?

_

Scuze lorex
Imi urla gangania in cap si am avut senzatia ca mesajul a fost postat de cristies (vazusem mesajul lui cristie sde mai sus cu stelistul). I-am si trimis pm
Scuze amandurora, oboseala bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

danyelana ...apart la bloc ...da' am luat deja seminte sa duc cu mine si pun in gradina la cumnata-mea ,ca ea sta la casa...

cristies,astept sa vina de la scoala,dar din cate stiu eu,nu are echipa fav acum...el nu-i microbist...o amintire de acum vreo 4 ani: radu si tatal meu au plecat sa cumpere minge de fotbal...tata vroia cu steaua,dar nu era decat cu dinamo si rapid..radu a ales dinamo[sa-i faca in ciuda lui bunu-sau,cred ...taica-miu ofticat ca el o viata a lucrat in armata si sa-i cumpere singurului nepot minge cu dinamo?!? nici vorba!...pana la urma au luat cu rapidu'...

sa va zic de alex...acum am venit de la vaccin...doctorita era la comp,nu vedea ce facem noi[eu si asistenta de la cabinet]si astepta sa se auda urletele,fiimiu nik'...da' nik'...si dr intreba: pai nu-i faci vaccinul odata?la care asistenta: am si aruncat seringa deja!... am fecior mare
l-a cantarit/masurat:6200 gr si 66 cm...nush cu cine seamana asa lungan,ca je si soata suntem mai micutei...a crescut 12 cm de la nastere ...ne-a trimis sa facem eco de shold[preventiv] si sa continuam cu tzitzi ca "ii merge tare bine asa,e cel mai bine pt el"ca eu ma plangeam ca la greutate de la 3100 la 6200 ...omuletul e ocupat sa se lungeasca
de cand am venit acasa doarme...poate se cuminteste?...

asa creste Alex

BRAVO!BRAVO! de trei ori BRAVO!...pentru cavalerul curajos...

M-a distrat tare mesajul cu 'singing in the rain'...mi-am imaginat faza...cred ca erati duuuulci de tot!!! O pata de veselie si culoare in tristetea ploii...imi inchipui o mare de oameni garboviti si plouati cu fetele cazute...si voi doi...mami cu bebe, mergand tzantzosi prin ploaie si cantand...

Mergi la inceput