*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bine v-am regasit, fetelor! Multumesc pt ca v-ati gandit la noi!

SUntem si noi acasa in sfarsit! Of...numai in spital sa nu ajungi. Miercuri am ajuns cu el la urgente dupa ce a facut 39.5. M-am speriat pt ca era de aproape o sapt pe antibiotic. Acolo, o dr mi-a zis ca are rosu in gat, puroi...nenorocire mare...dupa spusele ei. Dr de garda de la pediatrie ...nop...nu are rosu in gat. Bun...decid astia internare. II fac analize..sange, urina, kk. PAna la 6 seara l-au tinut numai pe antitermice, dr nici nu a venit sa-l vada...a avut 3 reprize de temp 39.8-40. Intr-un final, la 6 seara ii baga alt antibiotic, pe vena. Intreb dr ce are...raspuns: ea nu da detalii la toata lumea. Vine noaptea, Edi adoarme intr-un final...eu am stat sa-l pazez de gandaci. Fetelor, erau in patutul lui cate 10 gandaci ...misunau...pe jos, nu mai zic. A doua zi dimineata, dr...analizele f bune, copilul nu are nimic. Cum naiba n-are nimic? Imi spune ca e posibil sa aiba enterocolita si ca ma trimite la contagiosi. DAr de unde asa ceva...fara scaun ,moale, fara voma, manca f bine. Numai dobitoci. Asa ca l;a 5 seara, dupa ce i-au facut antibioticul, am cerut externare la cerere. SI bine am facut. Ieri dimi am ajuns la o dr f buna, l-a consultat, mi-a zis ca Edi nu mai are nimic, toate bune. De ce a facut temp? Mi-a zis ca e posibil ca tratamentul luat pt otita sa fi fost prea slab sau dat concentratie prea mica. Virusul a devenit imun la antib si a dat o reactie mult mai urata. Acum e pe zinnat, 3 zile si viusit pt imunitate. Avem 2 nopti fara temp. E vioi, mananca, se joaca, doarme f bine noaptea. Pot sa spun ca am scapat.

Anca cred ca m-ai sunat pe numarul vechi... SCuze ca am ratat telefonul tau.

Steliana

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye ce bine ca sunteti acasa! Doamne ce experiente, sa te fereasca domnul sa ai nevoie de spitalele noastre! Ma bucur mult ca e bine Edi! Multa sanatate si sa se refaca rapid!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ginye, ma bucur tare mult ca sunteti bine! un pui drag!

Amalia, sa treaca toate relele si sa va ajute DD sa aveti casuta voastra!

Anca, Criss, multumim de aprecieri!

Anca, acum daca ai terminat cu alaptatul vine si bb. Stii ca sansele de sarcina sunt mai mari acum.

hera, felicitari pentru baietel! Ce repede a trecut primul trim.! Ai facut deja proma eco morfo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicutelor!
Va las o calda si un suc de fructe pentru gravidute.

Miki multumim frumos! De abia astept sa te aud si pe tine cu vesti bune!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Felicitari, Hera, perechea ideala!

Malinas, cum tot spunem noi pe-aici, eu cred ca e o perioada. Z a mancat un timp oul oricum. Apoi n-a mai vrut sa-l vada, nicicum. Acu, i-am fiert intr-o zi, i-am zis ca-i `ou`, l-a pronuntat si ea, si-acum n-aud toata ziua decat `ou, ou, ou`, ar manca doua odata, fierte, sa le aiba ea in mana si sa le molfaie. Cumva am reusit ieri sa luam pauza de ou, dar azi cand am deschis frigiderul si le-a vazut, iar `ou, ou, ou`. L-am fiert prea moale si i l-am dat cu lingurita si l-a lins si-asa tot. Si mai vroia.
Am observat la ea ca are perioade cand nu accepta nimic nou, si-apoi e curioasa de tot ce e nou si nu mai vrea nimic vechi. Si tot asa. Le alterneaza.

Iza, mi-ai adus aminte o intamplare de cand era sor`mea mica. Avea vreo 3-4 ani - e mai mica cu 7 ani ca mine - si mersesem in vizita la cineva, cu copil tot de varsta ei. Primul lucru care l-a facut Adisor, a fost s-o tranteasca jos pe grilajul de fier de sters picioarele de la intrare, si sa se frece pe ea. Adisor a crescut, are si el 23 de ani acu, si nu e nici pe departe atat de mare gagicar precum se preconiza.

Ama, vrem filmare cu muzicuta.

Of, Gynie, ce lucruri triste. Important e ca e Edi ok. Ma gandeam eu cu telefonul ca e posibil sa-l fi schimbat, tot dadeai tu un semn.

Miki, da, stiu. Dar luna asta sigur nu vin cu 2 liniute. N-am colorat deloc. Si cand ma gandesc ca unii coloreaza de cateva ori pe saptamana...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye ma bucur ca sunteti acasa si totul este bine acum. Numai experiente nenocrocite cu dr nostri si mai ales cu felul cum ne trateaza...auzi, ea nu da explicatii la toata lumea! Bine ca ati scapta cu bine din toata povestea. Zinnat am luat si eu dupa operatia de sili.
Anca...eu sper totusi ca Raphael sa fie in viitor asa cum se preconizeaza acum . Coloratul...sex in the city, nu?

Ce sa fac sa-mi ajut cicatricile sa se vindece mai repede? va rog daca stiti, astept sfaturi. Ieri mi s-a deschis incizia de la sanul drept un pic si a curs sange desi am 16 zile de la operatie si fire scoase de 2 zile. Incizia stanga nici aia nu e vindecata ca doar am avut hematomul acolo si m-a stors doctorul. Cicatricile mele arata de zici ca acum am iesit din operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ginye, bine ca sunteti acasa cu bine!!! Cand vezi ce e prin spitalele din tara asta, te infiori!

Anca, ce fain ca Sara mananca ou! Eu nu stiu cum sa-i conving pe ai mei sa pape oul, dar mi-ai dat o idee buna... o sa le dau in mana oua intregi decojite, ca tot le place lor sa muste din orice (mai ales merele)... poate asa il vor accepta! Pupa zibe papacioasa!

Hera, felicitari, mamico, pentru caruciorul bleu!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Iza, pentru cicatrici postoperatorii stiu ca este bun Contractubex, mai ales daca se aplica la scurt timp dupa operatie. De asemenea, mai era o crema pe baza de silicon, foarte scumpa (cam 200 ron), dar imi scapa acum denumirea... Era un topic despre cicatrici la Femina intim, acolo am citit despre ea (parca Zeraderm sau Ceraderm, asa ceva). sa treaca repede!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mersi mult Manumanu, stiam de crema asta Contractubex, dar pana acum nu am folosit nimic. Ma duc acum la femina intim sa citesc mai multe. Mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hera, felicitari pentru baietel, pentru pereche. Si tu te-ai scos, doi si deja pereche

Anes, chiar nimic nimic nu mai spui?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput