*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (112)*
Raspunsuri - Pagina 20
anca_27 spune:
Poftiti la
.
Z iar s-a trezit la 6. Bine, cu o trezire, deci sunt fresh. Ieri la fel. Eu sunt la a doua cafea, z e afara cu Silviaaaa. A venit cu tata weekendul asta, vb lui I, sunt `boieroaica`.
Deja nici sanii nu ma mai dor.
Azi merg la o sustinere a tezei de dr a unei prietene, si maine merg la handbal, Romania-Elvetia, se joaca la noi in oras.
Si gata cu lauda.
Ce mai stiti de Gynie?
Bertha, cum a iesit tortul de post? Sa pui reteta.![]()
Iza, primit pupicul, noi stim de fapt care e ordinea. 
Printesa, buna idee cu kk, intai sa stie ce e cu el. Z stie, adica ma anunta cand face dar deocamdata doar atat. Ceva, cumva a speriat-o.
Oti, vreau si eu gradi de aia pt z, hoinareala e viata ei.
Ce mai gatiti? Ieri am facut tocanita de vita cu mamaliga, cartofi frantuzesti si mamaliga cu branza pt soatza. E mamaligar si cartofar mare.
Azi am in plan o ciorba de salata.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
anca_27 spune:
Am sunat-o pe Gynie, dar nu raspunde....
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Otiliav spune:
Neata!
Noi am fost aseara cu Elisa intr-un magazin de jucarii in ideea sa-i luam ceva de 1 iunie. Doamne ce haioasa a fost. I-am zis sotului ca nu plecam de acolo fara un bebelus ca e in perioada bb. Ei si cum nu mai fusesem cu ea in asa locatie, cum a intrat a gasit un bb. Dupa care la raionul de bebelusi a fost de coma, lua cate trei odata in brate, nu stia cum sa faca sa ia mai multi. In final am gasit un set similar cu ce a primit Ana la 2 ani si stim ca rezista bine hainutele si papusa. Si nu plange
, nu poate fi apasat pe burta. Ca nu-mi convine ca s-a obisnuit sa apese si copii pe burta, poate fac precum papusile.
Ce sa va mai zic, e in extaz. A adormit cu el, de fapt este o ea roz. S-a trezit la 4 sa-i dea mancare, a trebuit sa cautam farfuriuta si canuta lui bb prin casa. Dupa care la 8 cum s-a trezit a inceput "bebe, bebe" cand ea se ridica in fund si incepea "mami papa"
Si doar avem casa plina de bebelusi dar deh, acum a ales ea de la magazin. Zicem ca-s mici si nu stiu, da de unde.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
babyzapi spune:
Otilia super scumpica Elias cu grija ei pt bebe
.
Bertha e gagicar mare fi-miu, mi-e si groaza cand o incepe gradinitza datorita manifestarilor lui. A venit nepotica mea la noi, mai mare cu 3 luni decat Raphael si la un moment dat i-am pus pe amandoi in patut. Ea statea intinsa in patut si el imediat deasupra sa se frece de ea
. Inca nu s-a potolit, i-am ascuns ursuletul si tigrul cel mare si nu mai face chiar asa des, dar tot il mai apuca.
Anca si MAnunmanu 
Printesa ...."este haios cand se duce la toaleta, si trage de puta sa atinga vasul, ca asa i se pare lui ca face fra-su"...
am ras de m-am tavalit la faza asta.
criss703 spune:
Ceau fetele ![]()
Mama ce mancarica buna faci Anca
..trimiti si la pachet?? ![]()
Gynie sanatate lui Stefanut
, asteptam vesti ca e bine voinicul !
Babyzapi ce uata experienta cu nemernicul ala
, importat e sa te vindeci fara urme ..ca oricum din poze aratau bine
,
pt. gagicarul mic si smecher 
Printesa draguta lista de pe blog 
Miki vazut albastrel -frumusel in actiune ![]()
ps. aaa Otilia ce m-am distrat de Elisa cum apasa ea copii pe burtica :D si ce pasiune a facut pt. bebe , e o scumpa !
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
Ralukutzza spune:
Ziua buna mamici,
Fetelor...am si eu o intrebare Bianca de 2 zile are temperatura in jur de 37,5-37,8 maxim 38...intrebarea...Poate fi de la cele 2 masele care ii erup ???...alte simptome nu are si mai este si pe antibiotic datorita capusei...deci...ar trebui sa imi fac griji???...este vioaie, activa , papa bine...
malinas spune:
anca, bepanthen face parte din trusa de calatorie in mod implicit, de aia nu l-am mai trecut pe lista, dar ai dreptate cu novocalmin. L-am trecut acum.La noi functioneaza mai bine smecta decat hidrasec, de aia am trecut smecta.Plus ca la smecta cantitatea de lichid e mai mica.Si David e mamaligar si cartofar.dar din pacate, in ultima vreme, in afara de cartofi, mamaliga, cascaval, masline si lapte cu fulgi de porumb copilul meu nu mai mananca nimic.Culmea este ca deschide gura, mesteca un pic si apoi scuipa.Eu stiu ca nu gatesc grozav, dar si pana acum tot eu i-am gatit.De carne sau peste nici nu mai poate fi vorba, ca o scuipa imediat cum o simte.Nu ma prind ce anume i-a declansat aceasta stare, dar tine deja de luni de zile si nu ma mai gandesc ca e doar o toana.Ocazional mananca bine o masa pe zi, probabil cand il ajunge foame.
manumanu, multumesc. Avem si noi in casa Zyrtec, l-am trecut si pe asta pe listuta.
Printeso, multam de lista.Eu sper sa reusesc saptamana viitoare sa ma duc si la medic pt un consult asa inainte de plecare si pt cateva sfaturi.Asta daca o sa ma primeasca.
Ginye, sanatate multa lui Stefanut.
Otilia, e clar ca la bebe 3 o sa-ti fie mai usor, cu asa ajutoare.ELisa se trezeste la o masa de noapte, tu la alta
.
Deci intalnirea ramane pt 3 iunie, ora 10.30-11.In Cismigiu sau herestrau.Cine se mai inscrie?
Hera25 spune:
Buna fetele,
Am aflat si eu azi ce bebe port in burtica. BAIETEL.
Si am DPN 01.12.2010. Facem cinste virtual. Eu tot cu greturi nasoale in special dupa amiaza, dimineata nu am absolut nimic.
Revin cand o sa pot.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
babyzapi spune:
Felicitari Hera
Super ca vine un baietel! O sa stii cum e sa fii mama si de baiat si de fata! SA fie sanatos si la termen 
Amalia spune:
'Neata mamicutelor!
Va ofer o
calda!
Ce mai stiti de Ginye? Sper ca sunt acasa in weekend si a trecut febra lui Edi.
Noi suntem vioi de la 6:45 (cam ca in fiecare zi) si cantam la muzicuta
....vai de vecinii nostrii![]()
poze aniversare 1 an