HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 4
ade24 spune:
Na ca se gata si emisiunea cu Vladescu...stiti vorba aia "m-am dus bou si m-am intors vaca"? Cam asa ma simt eu acum...nu am inteles nimic, ne-a invartit si ne-a sucit, ba reduce, ba nu reduce, ba sunt in discutii...sotul meu rade de mine, dar si el e la fel.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
annablue spune:
Buna seara fetelor!
Abia acum am reusit sa intru, am vazut deja ca se vorbeste la Realitatea cu Vladescu - min de finante... Cred ca astia chiar vor sa ne-o traga... ca vad ca in continuare subtil precieaza acel procent de 25%. N-am prins de la inceput dar n-am auzit faza cu asistatii... Oricum e clar ca o fac special sa ne numeasca asa in continuare - e o forma de distorsionare care foloseste la dezbinare, clar.
Am citit si cea a scris Rallu su Bogdan de la T.A.T.A. - contati pe mine si ca participare si daca mai e nevoie de pliante/printuri la orice alt protest ulterior.
Si eu sper sa avem vreme mai buna la urmatoarele intalniri, ca asa sigur se vor strange mai multe mamici, mai ales ca cele care poate nu erau convinse de succesul protestului poate acum vor realiza ca trebuie sa fie si ele acolo ca sa fortam muschii celor care decid soarta noastra si a copiilor nostri.
Va pup si va multumesc tuturor celor ce s-au implicat si se implica in continuare in acest demers. Sa speram ca vom putea schimba ceva!
Alinuk, acum am vazut ca azi a fost ziua ta. 

Cat despre ce ai zis cu "logisitica" banuiesc ca asta e explicatia si cu treaba de ieri cand trebuia sa ne intalnim sa mergem in emisiunea de la Realitatea si nu iti aparea ca te-am sunat... Asa s-ar explica, ma gandesc. Sper ca esti bine si nu pui la suflet magariile unora si altora.
si 

pt tot ce faci. Daca ai nevoie de sprijinul meu, spune-mi si conteaza pe mine.
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk azi protest al mamicilor este la Iasi, maine la Cluj Lavinia Sandru este in strada alaturi de mamici!!! Alinuk www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
LA CE ORA SI UNDE IN CLUJ?
Poate sa ma anunte cineva pe PM ca sa pun in prima pagina?
ade24 spune:
Asta am gasit pe net legat de protestul de la Cluj.
http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Protestul_mamelor-compromis_de_vreme_0_263374018.html
Mai caut.
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
desprecopii spune:
hm... sa credem ca la Cluj mamicilor nu le pasa de protestul mamicilor DC? - doar 2 mamici la protest???
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ade24 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elara
LA CE ORA SI UNDE IN CLUJ? Poate sa ma anunte cineva pe PM ca sa pun in prima pagina? |
Restul ti-am trimis PM
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
alinuk spune:
| citat din mesajul lui IRA_LIZA SPUNE URGENT TELEVIZIUNILOR! SI ZIARELOR! ACUM! NU AMANA! SPUNE, SA STIE TOTI CE TI SE INTAMPLA!! Ira, mamica Elizei |
E ceva relativ minor. Ma asteptam, nu a fost o chestiune ft grava.
Ira te rog sa ma crezi ca daca ar fi vorba numai de mine as fi facut precum spui, deocamdata nu fac nimic public.
Pt cei doi copii ai mei, ma gandesc o data in plus, si cred ca e mai cuminte sa zic doar
..mergem mai departe
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ade24 spune:
| citat din mesajul lui desprecopii hm... sa credem ca la Cluj mamicilor nu le pasa de protestul mamicilor DC? - doar 2 mamici la protest??? ![]() ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Discutand zilele astea prin parc si la telefon am gasit o explicatie pentru "nemobilizarea" mamicilor din tara (desi eu nu sunt de acord cu asta): marea majoritate a indemnizatiilor peste 600 ron sunt in Bucuresti. Si atunci s-a considerat ca nu este "batalia" lor...poate pentru afirmatia asta o sa mi-o iau in freza de la unele mamici, dar cam asta a fost concluzia mea dupa discutiile din ultimele zile.
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
IRA_LIZA spune:
T_A_T_A, posteaza si aici pe DC anuntul de la Mediafax, k nu vreau sa il iau eu cu copy-paste.
...Acum, desigur, totul e la nivel de zvon pana la data la care o modificare, oricare ar fi, va fi publicata in Monitorul Oficial; pana la acea data, toate suint mai mult sau mai putin zvonuri si, credeti-ma, am obosit maxim de atata sus-jos cu zvonurile astea.
Ira, mamica Elizei
ade24 spune:
| citat din mesajul lui IRA_LIZA T_A_T_A, posteaza si aici pe DC anuntul de la Mediafax, k nu vreau sa il iau eu cu copy-paste. ...Acum, desigur, totul e la nivel de zvon pana la data la care o modificare, oricare ar fi, va fi publicata in Monitorul Oficial; pana la acea data, toate suint mai mult sau mai putin zvonuri si, cedeti-ma, am obosit maxim de atata sus-jos cu zvonurile astea. Ira, mamica Elizei |
Asta e si scopul lor, Ira, sa obosim, sa obosim, sa obosim...dar nu va fi asa. Daca te uiti pe net sunt zeci de variante de reducere a indemnizatiei, toate cu scopul de a ne zapaci.
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun