HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk fetelor, sorry, am lipsit am fost nevoita sa rezolv ceva pb de logistica intrucat ...s-a incercat o forma de intimidare a mea (nu pot spune public acum in ce fel) Mirela, ma ofer sa intiez acest demers sindicat, ONG - o forma care sa ne avantajeze in demersul nostru de acum si viitor sincer m-am gandit si eu la ceva de genul SIndicatul/Asociatia pentru drepturile mamei si copilului cum o fi potrivit pt ce avem noi nevoie sprijinul Desprecopii este extrem de important si multumim inca o data pentru el acum cred ca trebuie sa ne concentram pe ce se intampla maine, poimaine de asta depinde decizia care se va lua Am vb cu Lavinia Sandru si ea este acuum la Iasi, in strada, maine va fi la Cluj Am vb despre meetingul mare de maine care va fi in Bucuresti. Si am cazut de comun acord ca nu facem mobilizare. nu putem sa riscam siguranta copilashilor nostri!!! DAR: care dintre voi doreste si poate sa mearga si sa trasnmita mesajul "MAMEle isi exprima solidaritatea fata de toate categoriile afectate de masurile ilegale".. "Copiii de azi sunt viitorul. Aveti grija de VOI, de viitorul ROMANIEI!" sau gasim ceva mai scurt o placutza, doua din asta cu un pampers in varf ar fi mai mult decat sugestiva!!!! Eu voi fi acolo! si voi incerca sa exprim prin media (realitatea si antena macar) acest mesaj!! Alinuk ![]() www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Stai, dom'le putin! cum adica "s-a incercat o forma de intimidare a mea"???????????? pai asta e de departe cea mai importanta fraza din msg tau!!
SPUNE URGENT TELEVIZIUNILOR! SI ZIARELOR! ACUM! NU AMANA! SPUNE, SA STIE TOTI CE TI SE INTAMPLA!!
Pai aici s-a ajuns?? sa ne faca aia sa ne fie frica sa ne revendicam drepturile? k dreptul asta ref la indemnizatie e unul dintre nenumarate altele!!
Ira, mamica Elizei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ade24 spune:
Nu stiu daca va uitati la Realitatea, este invitat Vladescu, ministrul finantelor.
Bineinteles ca din asistate sociale nu ne scoate...si el si moderatorii. Parca is batuti in cap.
Alina imi pare rau ca s-a ajuns la o asemenea mizerie. Sper ca nu a fost ceva urat. Tu hotarasti daca te opresti aici sau faci publica incercarea de intimidare. Normal nu ar trebui sa lasi lucrurile asa, nu e firesc sa se intample asa ceva.
In alta ordine de idei mie nu mi-au intrat banii luna asta (ii primesc prin banca)...iar celelalte fete i-au primit. Oare este o greseala sau........
Maine voi suna sa verific de ce tocmai mie nu mi-au intrat banii.
Va pup
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
elara spune:
citat din mesajul lui ade24 In alta ordine de idei mie nu mi-au intrat banii luna asta (ii primesc prin banca)...iar celelalte fete i-au primit. Oare este o greseala sau........ Maine voi suna sa verific de ce tocmai mie nu mi-au intrat banii. Va pup |
Ai mei au intrat. Asadar stai fara grija. Cred ca nu are legatura.
![](pupic.gif)
maiestrita spune:
citat din mesajul lui ade24 Nu stiu daca va uitati la Realitatea, este invitat Vladescu, ministrul finantelor. Bineinteles ca din asistate sociale nu ne scoate...si el si moderatorii. Parca is batuti in cap. Alina imi pare rau ca s-a ajuns la o asemenea mizerie. Sper ca nu a fost ceva urat. Tu hotarasti daca te opresti aici sau faci publica incercarea de intimidare. Normal nu ar trebui sa lasi lucrurile asa, nu e firesc sa se intample asa ceva. In alta ordine de idei mie nu mi-au intrat banii luna asta (ii primesc prin banca)...iar celelalte fete i-au primit. Oare este o greseala sau........ Maine voi suna sa verific de ce tocmai mie nu mi-au intrat banii. Va pup Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008 Poze aniversare Olivia Poze Olivia Mos Craciun |
si eu ma uit .. de indemnizatii a confirmat scadere de 25%, precizand ca se discuta la ministerul muncii ..
a spus ca scrisoarea catre FMI trebuie sa plece pana la 1 iunie, iar termenul maxim pentru aprobarea masurilor este miercurea viitoare in sedinta de guvern ..
asa ca protestul de marti este foarte oportun, in cazul in care nu se decide nimic miercurea asta (maine).
elara spune:
citat din mesajul lui T_A_T_A Nu e rau sa fie marti, 25 mai, inca un miting la Bucuresti. Dar riscam sa epuizam resursele umane si logistice, mai ales daca se alege o locatie nepotrivita si un interval orar incomod. Sa speram ca macar vremea sa-si revina si sa fie conditii optime. Locatia aleasa e foarte importanta. Va sugerez sa nu neglijati acest aspect. Avem copilasii cu noi si nu putem sa ne calcam in picioare pe 100 mp. Daca la protestul urmator vom avea mai putin de 500 persoane, atunci efectul o sa fie foarte slab. Guvernantii vor crede ca lumea e deja resemnata si vor impune masura aberanta. Nu intamplator am anuntat ca vom organiza MITINGUL BEBELUSILOR de ZIUA COPILULUI, pentru ca e musai ca guvernantii sa stie ca nu ne dam batuti si ca vom face presiuni si asupra parlamentarilor pentru a ne apara drepturile cuvenite. Luni, 24 mai, vom fi audiati de comisia de avizare, asa ca propun sa formam o delegatie comuna DC-MIRESICI-T.A.T.A, pentru a pregati totul cum se cuvine. Pentru mitingul de pe 1 iunie, Alianta T.A.T.A. s-a gandit sa pregateasca si un program antrenant pentru copilasi (baloane, clovni etc), pentru ca este totusi ZIUA COPILULUI. In felul asta vor putea rezista mai bine timp de cca 2 ore. E bine sa definitivam APELUL CATRE PARLAMENT, care va contine probabil integral materialul elaborat deja pentru protestul de ieri de la Min. Muncii. Si inca ceva! E musai sa avem niste semne distinctive (ecusoane probabil), care sa ne fereasca de agitatori. Pampersii murdari e bine sa dispara. Nu au fost o gaselnita prea izbutita. Protestul nostru va fi decent, pasnic, dar trebuie sa convinga prin fermitatea mesajului si prin participarea masiva a celor afectati. Altfel se va considera ca ne-am lasat deja invinsi dupa doar o saptamana de reactie critica. Bogdan Draghici |
Absolut foarte bune toate ideile si sfaturile. Multumim frumos pentru ca sunteti alaturi de noi. Colaborarea cu voi este foarte pretioasa.
![](floare.gif)
Multumim si pentru stirea privitoare la UNPR - Vestile bune sunt binevenite.
elara spune:
Ade si Rallu, trebuie sa ii facem cumva sa priceapa ca nu suntem "asistati social".
Ce ar fi sa mai dam o scurta scrisoare catre presa. Sa zicem ceva..un drept la replica? Oare se aplica is pentru noi? Sau o mica rectificare? Ceva de genul:
Mica erata domnului ministru al muncii.
Deoarece in emisiunea ... difuzata de postul tv..., in data de ..., la ora...domnul ministru al muncii a dovedit ca nu cunoaste faptul ca parintii aflati in cic nu sunt asistati social ci ASIGURATI, consideram absolut necesar sa ii explicam domniei sale despre concediul de crestere si ingrijire al copilului ca are acelasi caracter cu cel medical.
PANA LA URMA TREBUIE SA PRICEAPA !!!
paulina85 spune:
O forma de intimidare ar fi blocarea (sau cum s-o numi) a forumului DC. Daca nu au incercat asta, poate ca este doar o coincidenta faptul ca alinuk a avut probleme logistice.
elara
Cred ca ministrul stie foarte bine cine sunteti, el vorbeste pentru ceilalti, ca oamenii sa inteleaga ca mancati banii statului stand acasa si sa nu fiti sprijinite de populatie.
Romanii nu sunt solidari si nu stiu sa lupte.
ade24 spune:
citat din mesajul lui elara Ade si Rallu, trebuie sa ii facem cumva sa priceapa ca nu suntem "asistati social". Ce ar fi sa mai dam o scurta scrisoare catre presa. Sa zicem ceva..un drept la replica? Oare se aplica is pentru noi? Sau o mica rectificare? Ceva de genul: Mica erata domnului ministru al muncii. Deoarece in emisiunea ... difuzata de postul tv..., in data de ..., la ora...domnul ministru al muncii a dovedit ca nu cunoaste faptul ca parintii aflati in cic nu sunt asistati social ci ASIGURATI, consideram absolut necesar sa ii explicam domniei sale despre concediul de crestere si ingrijire al copilului ca are acelasi caracter cu cel medical. PANA LA URMA TREBUIE SA PRICEAPA !!! |
E ministrul finantelor. Si moderatorii la fel pun problema. Si daca nu au fost corectati toti pana acum de "n" ori. Eu sunt de acord cu ce spui, sa vedem ce spun si fetele.
Unii spun ca noi nu suntem cuprinse/cuprinsi in scrisoarea catre FMI (astia sunt cei care stiu ca nu facem parte dintre cei asistati sociali) iar altii sustin ca suntem si noi vizate/vizati de reducerea de 25% (astia sunt cei care ne includ in asistatii sociali - in scrisoare se refera la reducerea indemnizatiilor/alocatiilor pentru asistati sociali). Sunt curioasa daca se vor lamuri pana la urma.
Legat de indemnizatie: in Timisoara au intrat banii la toti (am vb si pe forum si in parc) sau au fost primiti prin posta. E adevarat ca nu stiu situatia la toata Timisoara...dar mie imi intrau in fiecare luna, in data de 15. Dar ma lamuresc maine. Ma gandesc ca este o greseala/intarziere.
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
citat din mesajul lui paulina85 O forma de intimidare ar fi blocarea (sau cum s-o numi) a forumului DC. Daca nu au incercat asta, poate ca este doar o coincidenta faptul ca alinuk a avut probleme logistice. elara ![]() Cred ca ministrul stie foarte bine cine sunteti, el vorbeste pentru ceilalti, ca oamenii sa inteleaga ca mancati banii statului stand acasa si sa nu fiti sprijinite de populatie. Romanii nu sunt solidari si nu stiu sa lupte. |
Blocarea forumului ar fi fost prea pe fata...si ar fi dat nastere la alte scandaluri. Plus ca netul e mare, nu ar avea cum sa blocheze toate forumurile...nu se vorbeste doar aici despre aceasta problema.
E posibil sa fie vorba si de manipulare (ba chiar ajung sa cred ca este cat se poate de real) si sa se incerce asmutirea unora impotriva celorlalti ca sa distraga atentia de la marsaviile lor.
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun