HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

http://webtv.realitatea.net/live

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

"Udrea, cu poseta ta/Traieste toata institutia mea!"

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizeta spune:

Newsletter Legalis | 18 Mai 2010

#350;tirea Zilei | Aloca#355;iile pentru copii nu vor fi modificate
M#259;micile care au protestat, luni, împreun#259; cu bebelu#351;ii lor, în
fa#355;a Ministerul Muncii, fa#355;#259; de eventuala reducere a cuantumului
presta#355;iilor sociale pentru p#259;rin#355;i, au primit asigur#259;ri din
partea reprezentan#355;ilor ministerului ca aloca#355;iile de stat pentru
copii nu vor fi modificate. detalii
<http://newsletter.beck.ro/lt.php?id=MR9WVwYBUgkBSQwEBURTBARSCw%3D%3D>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

BRAVO ALINA!!!

te-am vazut si pe Realitatea si pe Antena!
te-ai descurcat f. bine, scurt si la obiect

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
maiestita

gabitza, ti-am spus si ieri la telefon (rallu)ca procentul ala de 15% nu stiu de unde a fost scos, dar nu e corect .. nu trebuie sa-l mai vehiculam .. doar procentul de 0,02% .. explic si de ce:

din 193.000 de beneficiari de indemnizatii - 124.500 au minim de 600 de lei - astia reprezinta 64,5%
2.400 de persoane au plafonul maxim, de 4.000 de lei - reprezinta 1,24% din total
iar restul de 66.100 persoane iau intre cele 2 plafoane - reprezinta 34,25%

deci unde e ala 15%??!! nu e .. zau ca nu stiu cine a calculat, pe baza caror date .. daca cineva are idee sa-mi spuna si mie, pliz!

iertare.
am vazut in stirea cu UNPR-ul si am crezut ac s-a confirmat procentul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

hm... sa credem ca la Cluj mamicilor nu le pasa de protestul mamicilor DC? - doar 2 mamici la protest???

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Discutand zilele astea prin parc si la telefon am gasit o explicatie pentru "nemobilizarea" mamicilor din tara (desi eu nu sunt de acord cu asta): marea majoritate a indemnizatiilor peste 600 ron sunt in Bucuresti. Si atunci s-a considerat ca nu este "batalia" lor...poate pentru afirmatia asta o sa mi-o iau in freza de la unele mamici, dar cam asta a fost concluzia mea dupa discutiile din ultimele zile.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

asta cam asa-i...
in Buc. sunt salarii mai mari, si marea majortate a mamelor cu indemnizatie peste 600 ron sunt de acolo
nu cunosc mai mult de 2-3 mamici de la noi cu indemnizatie peste 600...
cel putin din cata lume cunosc eu, din parc, cunostinte, prea putin...
la noi nu s-a tinut nici un miting, cel putin nu am auzit, ca m-as fi dus

eu deja mi-am auzit rautati de la serviciu, de genul 'noua ne ia 25% si tu stai acasa si o sa iei mai mult decat noi, nu-i corect' , de parca n-as fi muncit pt. banii astia atata amar de ani si n-as primi de fapt ce mi se cuvine

in alta ordine de idei, ieri mi-a venit decizia pt. indemnizatie, cu 85% plus alocatia , exact suma care am calculat-o si eu, la fix 2 luni de cand am depus dosarul, is curioasa daca or fi intrat banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

alinaalex, 2 luni de asteptare este chiar bine. in bucuresti e ceva mai rau, cel putin pe sectorul meu. inteleg de ce nu s-ar agita prea tare cineva care oricum ia 600 de lei. pacat ca nu s-a vehiculat prin presa si barfa ca ar putea fi scazut si plafonul de 600 de lei ca atunci era mobilizare !

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

si io ma mir, ca am auzit si la noi chiar de 4-5 luni de asteptare...
acuma nu vreau sa sar in sus de fericire, poate e doar decizia deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ade24, ai PM

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Postez aici pt cine are nevoie forma finala a mesajului pe care il pregatisem pt emisiunea de diseara de la Antena.Asa cum m-a sfatuit Elara,ofer sansa oricarei mamici sa il transmita presei.
sper sa fie de folos cauzei noastre am mamicilor, indiferent care...

INTENTIILE MAMELOR IN CONTINUARE:

"Suntem la fel de hotarate in continuare si cerem sa fim tratate corect. Vrem sa primim un raspuns clar al politicienilor la demersurile noastre. Reactia lor nu a fost unitara si nu s-a afirmat clar si concis ce doresc sa faca domniile lor pentru copiii din Romania.
Si daca la MM luni am fost 200 de mamici pentru ca vremea le-a speriat pe multe si au decis sa nu riste sanatatea puilor lor iesind in frig si vant cu bebelusi de cateva luni, nu la fel se va intampla in urmatoarele doua proteste pe care le organizam deja, mai ales ca acum am avut mai mult timp sa ne organizam.
Declaram si pe aceasta cale ca noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie al celor care ne conduc – si aici ii includem atat pe Presedintele tarii, cat si pe Primul-ministru si membrii cabinetului Boc.
Pentru o mai buna intelegere a ceea ce am aratat atat in Apelul mamelor cat si in Comunicate si nu in ultimul rand in Scrisoarea deschisa, ii invitam pe aceasta cale pe cei care decid soarta copiilor nostri sa ii cunoasca pe unii dintre cei direct afectati - bebelusii care protesteaza.
Saptamana viitoare vom face un alt protest, iar de ziua copiilor, acestia vor organiza un nou meeting sub indrumarea si supraveghere a celor care se ingrijesc de viitorul lor - mamele si tatii aflati in concediul de crestere si ingrijire.
In incheiere, as vrea sa mai precizez ca facem un apel insistent catre cei vizati - Guvernul Boc - sa arate preocupare fata de copii - care reprezinta viitorul Romaniei.
Pentru ca toti ne dorim ca Romania sa aiba un viitor!

Mergi la inceput