HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe fetelor, cine e mamica de la Realitatea de acum 2-3 minute? mi-a placut mult de ea ![]() Your heart is my pińata.. |
Alina
![](floare.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maiestrita spune:
citat din mesajul lui elara "Da, suntem la fel de hotarate in continuare sa cerem sa fim tratate corect de factorii de decizie din aceasta tara . aici ai modificat deja 1. Noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie! Nu acceptam nici o modificare cat ed mica. 2. Nu suntem ASISTATE SOCIAL! Suntem ASIGURATE si am contribuit PROCENTUAL, NU CU SUMA FIXA. 3. Si suntem doar 15% care primim peste plafonul minim de 600 ron (pentru ca pentru multi 85% inseamna sub 600 ron). 4. Banii proveniti din indemnizatie sunt atat pentru intretinerea copilului, cat si a mamei. 5. Exista cu siguranta alte surse. 6. Economia e de doar 0,02% dar multe famiilii vor suferi crunt din acest motiv. |
gabitza, ti-am spus si ieri la telefon (rallu)ca procentul ala de 15% nu stiu de unde a fost scos, dar nu e corect .. nu trebuie sa-l mai vehiculam .. doar procentul de 0,02% .. explic si de ce:
din 193.000 de beneficiari de indemnizatii - 124.500 au minim de 600 de lei - astia reprezinta 64,5%
2.400 de persoane au plafonul maxim, de 4.000 de lei - reprezinta 1,24% din total
iar restul de 66.100 persoane iau intre cele 2 plafoane - reprezinta 34,25%
deci unde e ala 15%??!! nu e .. zau ca nu stiu cine a calculat, pe baza caror date .. daca cineva are idee sa-mi spuna si mie, pliz!
IRA_LIZA spune:
ALINA LA ANTENA 3 !!!!!!!!!!
...si in loc sa o dea pe ea, il dau pe Hoara
Ira, mamica Elizei
maiestrita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Alina ![]() anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
mai doamna, uite unde te gasesc eu pe tine! pe miresici n-ai mai intrat sau nu te-am vazut eu (rallu, am facut nunta la aceeasi biserica) .. ceea ce vreau sa-ti spun ca ai o fata MINUNATA !!! e superbaaa, m-a lasat cu gura cascata! are niste ochisori frumosi foc si ea e atat de dulce!! nu am cuvinte s-o laud .. cel putin in sedinta foto e criminala, e facuta parca pentru asa ceva ..
ma scuzati pentru off-topic, dar nu m-am putut abtine .. o stiu pe anca de cativa ani si n-am mai vazut-o de mult
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Rallu ce bine imi pare sa te vad ,ia baga un add pe mess sa ne conversam un pic.Scarlat_anca@yahoo.com
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
ade24 adica greseala e de la banca? sau de unde? oricum nu conteaza.poti sa le ceri si daune morale. sa nu renunti. pe langa asta fa-le sezisare si la protectia consumatorului..stiu ca se ocupa si cu de astea. eu nu am auzit niciodata de asa ceva. din moment ce ti-au intrat pana acum banii, existi in sistemul informatic, ca nu iau ei dosarul de fiecare data manual. strange-i cu usa..eu zic ca iti apar banii in cateva zile..
----------------------------------------------
my somebody....
31+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
annablue spune:
citat din mesajul lui elara "Da, suntem la fel de hotarate in continuare sa cerem sa fim tratate corect de factorii de decizie din aceasta tara . aici ai modificat deja 1. Noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie! Nu acceptam nici o modificare cat de mica. 2. Nu suntem ASISTATE SOCIAL! Suntem ASIGURATE si am contribuit PROCENTUAL, NU CU SUMA FIXA. 3. Si suntem doar 15% care primim peste plafonul minim de 600 ron (pentru ca pentru multi 85% inseamna sub 600 ron). 4. Banii proveniti din indemnizatie sunt atat pentru intretinerea copilului, cat si a mamei. 5. Exista cu siguranta alte surse. 6. Economia e de doar 0,02% dar multe famiilii vor suferi crunt din acest motiv. |
Incerc sa raspund pe puncte la propunerile tale:
1. Sunt de acord ca mesajul e lung, dar poate ca nu e nevoie sa repetam identic mesajele. Tot ceea ce ai punctat tu aici e ceea ce am spus deja pe toate canalele media. S-ar putea sa mai fie nevoie de spus acelasi lucru dar un pic altfel. Eu am incercat sa o fac mai "sentimental" ca info le-am dat si nu prea le-au luat in seman decat ce au vrut ei.
2. La chestia cu contributia procentuala deja am rezolvat-o pt ca nu vor plafona la suma fixa. au declarat-o si ei de mai multe ori.
3. La partea cu asistatul social am zis-o tot asa de mai multe ori si tot asa ne numesc, deci ii doare la basca.
4. Treaba cu 15% si eu stiu ca e un calcul inexact, prefer sa se pastreze mediatizat acel 0,02 din PIB.
5. Chestia cu sursele de unde ar putea lua este iar discutat si il aproba toti care au discutat (politiceni si alte pers media).
6. Faptul ca sunt bani pt mama si copil in acelasi timp... iar am tot spus-o.
Ca o concluzie, eu as propune sa ii abordam altfel - de aia am pomenit de Base si Boc si raspundera lor, de aia am zis de meetingul de 1 iunie. Mai astept pareri.
Si ziceti-mi si mie ce a zis Laina ca eu eram dupa copii si nu am apucat sa vad nimic
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Zeci de mii de sindicalisti din educatie, sanatate, CFR, politie, posta, pensionari, dar si de la Teatrul de Opereta; "Ion Dacian" si Biblioteca Academiei Române s-au adunat în Piata Victoriei. De asemenea, si mamicile s-au alaturat sindicalistilor. În mijlocul multimii se afla amplasata o scena, de unde liderii de sindicat îi îndeamna pe oameni sa scandeze: "Ati adus profesorii în stare de disperare, nesimtire mare!" sau "Jos Guvernul!".
http://webtv.realitatea.net/actual/ziua-protestelor-peste-60-000-de-romani-vor-picheta-guvernul-sunteti-de-acord-cu-solicitarile-lor
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://webtv.realitatea.net/actual/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala
ade24 spune:
Nu stiu a cui este greseala sau daca este o greseala...
In timp ce eu depuneam o copie a CI la registratura, avocatul meu s-a dus la biroul juridic. Cineva de acolo s-a scapat (dar a fost admonestat imediat de alt coleg) si a spus ca sunt singura in situatia asta!!! Nu zic nimic mai mult ca nu vreau sa devin paranoia.
Dupa "amenintarile avocatesti" de rigoare ni s-a promis ca se incearca solutionarea problemei mai repede de data platii urmatoarei indemnizatii.
Avocatul meu deja a inaintat memoriul initial in care li se comunica ca vor fi actionati in instanta si toate cele.
Acum trebuie sa asteptam raspunsul lor si vedem cum procedam mai departe.
Mi-a spus ca este de acord sa ma reprezinte in cazul scaderii indemnizatiei si cu un leu. Imediat ce se comunica oficial ceva in sensul asta (desi eu sper ca nu se va intampla) vom da in judecata tot ce se poate da in aceasta cauza.
L-am rugat sa se intereseze care este modalitatea legala in care ne-am putea noi organiza. Si el a spus ca sigur nu merge sindicat, dar studiaza problema. Va anunt daca primesc ceva in sensul asta.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun