HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)

HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4) | Autor: elara

Link direct la acest mesaj

SUB 0,02% ECONOMIE DE LA SUGARI

DOAR 0,02% DIN PIB S-A PLATIT PE INDEMNIZATII LUNA TRECUTA
DIN ACEASTA SUMA DOAR 15% PRIMESC SUME CE DEPASESC PLAFONUL DE 600 RON
OARE CARE E ADEVARATA SUMA CE S-AR ECONOMISI TAIND DIN INDEMNIZATII?

www.hotnews.ro/stiri-esential-7276793-organizatia-femei-pdl-cere-guvernului-nu-atinga-indemnizatia-pentru-mame.htm" target="_blank">Organizatia de femei a PDL cere guvernului sa nu se atinga de indemnizatia pentru mame

www.mediafax.ro/politic/unpr-propune-mentinerea-valorilor-pensiei-minime-si-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului-6131850/" target="_blank">UNPR propune mentinerea indemnizatiei CIC la valoarea actuala

CAPITOLUL 1 , CAPITOLUL 2 si CAPITOLUL 3

AICI, IN ACEST MESAJ VETI GASI INFORMATII ACTUALIZATE DESPRE DEMERSUL NOSTRU

Fiind pe un forum despre copii cu siguranta se afla aici multi parinti (mamici sau tatici) aflati in CIC si femei gravide nemultumite de intentiile guvernului Boc in ce ne priveste.
Acesta e CADOUL DE 1 IUNIE ce il pregateste guvernul copiilor nostri.

DAR IATA SI CE FACEM NOI:

APARITII IN PRESA

www.realitatea.net/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala--vezi-video_713906.html" target="_blank">Realitatea TV - Mamele au protestat cu scutece murdare in capitala

www.kanald.ro/dstiri/social/2010-05-17-Mai-aveti-curajul-sa-faceti-copii/2010-05-17-Mai-aveti-curajul-sa-faceti-copii.html#]Mai-aveti-curajul-sa-faceti-copii" target="_blank">Kanad D - Mai aveti curajul sa faceti copii

www.click.ro/actualitate/bucuresti/luati-banii-biberoane_0_958104322.html" target="_blank">Click - Nu ne luati banii de biberoane

R.TV - Realitatea Zilei 17.05.2010 - min 3.30, 9.50, 14, si 26,30

www.antena3.ro/stiri/romania/mamele-protesteaza-luni-cu-pampersi-la-ministerul-muncii_99333.html" target="_blank">Antena 3 - Mamele protesteaza cu pampersi la Ministerul Muncii

Stirile Pro Tv - Protest inedit: mame cu bebelusi in fata Ministerului Muncii

www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bucuresti-_Protest_cu_scutece_folosite_0_263373939.html" target="_blank">Adevarul -Protest cu scutece folosite

www.cotidianul.ro/114740-Protest_cu_jucarii_si_pampersi_folositi_la_Ministerul_Muncii" target="_blank">Cotidianul - Protest cu jucarii si pampersi folositi, la Ministerul Muncii

www.evz.ro/detalii/stiri/ziua-in-care-bebelusii-ies-in-strada-895102.html" target="_blank">E.Z. - Ziua in care bebelusii ies in strada

Va invitam sa va alaturati noua.

DEMERSURILE VOR CONTINUA!
VA RUGAM CA SA AVETI IN VEDERE CA ESTE ABSOLUT NECESAR SA FIE MANIFESTATII PASNICE DEOARECE ACOLO VOR FI FEMEI INSARCINATE SI BEBELUSI SI E FOARTE IMPORTANT SA NU SE ISTE BUSCULADE.

Urmatorul protest va avea loc la BRASOV, in data de JOI, 20 MAI , ORELE 12.00, IN FATA PREFECTURII! Pentru informatii suplimentare si detalii legate de organizare va rugam sa va adresati pe PM doamnei camy_pus.

COMUNICAT DE PRESA COMUN (COMUNITATILE MIRESICI.RO SI DESPRECOPII.COM)

Adresa noastra comuna de email este comunitateamamicilor@gmail.com
Am trecut-o aici doar pentru a o valida in fata presei. Va rugam sa nu trimiteti mesaje acolo, ci va invitam in continuare sa postati aici. Va multumim frumos pentru intelegere.

Este foarte important ca, in discutiile ce le vom avea cu presa sa ne mentinem un punct de vedere UNITAR si desi cu toate avem fiecare povestea noastra persoanala, cu greutatile si lipsurile noastre iar unle dintre noi ne aflam chiar in cazuri sociale, tragice, sa insistam pe cateva idei de baza pentru a ne face cu adevarat auzite.

- ECONOMIA CE SE FACE LA BUGET ESTE INFIMA : DE DOAR 0,02%

- AICI NU E VORBA DOAR DE INDEMNIZATIILE MAMELOR CI SI DE ALOCATIILE COPIILOR, DE TRUSOUL NOU-NASCUTILOR SI DE AJUTORUL PENTRU FAMILIILE MONOPARENTALE

- CEREM MENTINEREA POLITICII DE SPRIJINIRE A CRESTERII NATALITATII.

- CEREM SA GASEASCA ALTE SURSE PENTRU SCOATEREA TARII DIN CRIZA. UNELE SUSTENABILE

- VREM IMPIEDICAREA REVENIRII LA UN SISTEM DISCRIMINATORIU

- SUNTEM SOLIDARE CU TOATE CATEGORIILE SOCIALE AFECTATE DE ACESTE MASURI

MESAJE PE CARE LE SUSTINEM LA PROTEST:

1. Solicitam mentinerea indemnizatiei la nivelul actual, de 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni. Nu acceptam niciun compromis, nu negociem acest cuantum stabilit prin lege, intrucat copiii sunt viitorul acestei tari si trebuie sa avem o politica coerenta si constanta in domeniul cresterii natalitatii, protectiei si promovarii drepturilor copilului. De asemenea, facem apel la guvernanti sa nu elimine trusoul pentru nou-nascuti (in valoare de 150 de lei) si sa nu reduca alocatia pentru acestia (de 230 de lei in prezent) si cea pentru copii cu varste pana in doi ani, de la nivelul de 200 de lei.

2. Dorim sa fie foarte bine inteles de toata lumea faptul ca indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului NU ESTE UN AJUTOR SOCIAL! Este un drept al parintilor castigat prin munca, dupa ce au contribuit la bugetul de stat si al asigurarilor sociale cu sume substantiale pe parcursul anilor de munca.
Reamintim ca, potrivit Legii 257/2008, beneficiaza de aceasta indemnizatie DOAR mamele/tatii care in ultimul an anterior nasterii copilului au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
(Spre exemplu, pentru un salariu net de 2.500 de lei, contributia la stat (angajat + angajator) reprezinta aproape 85% din acest salariu, respectiv 2.088 de lei).
Este normal ca statul sa-si respecte “contractul” si sa returneze parintilor aflati in CIC o parte din sumele cu care au contribuit la buget.

3. Nu acceptam sub nicio forma plafonarea indemnizatie la suma fixa , intrucat incalca principiul egalitatii in drepturi si cel al nediscriminarii, prevazut de Constitutia Romaniei prin art.16 alin.1.
Pe de alta parte, indemnizatia in suma fixa are caracterul unui ajutor social acordat de stat, in vreme ce indemnizatia ce se acorda cu procent din salariu este un drept de asigurare sociala, urmand ca beneficiarul sa opteze pentru suma care il avantajeaza.

4. Economia care s-ar realiza prin reducerea indemnizatiei de la nivelul de 85% este infima, avand in vedere ca din totalul de circa 193.000 de beneficiari ai indemnizatiei in luna martie 2010, doar 2.400 primeau valoarea maxima de 4.000 lei, iar cei mai multi (124.500 persoane) primeau 600 de lei.
Deci contributia la buget este de sub 0,02%, insa masura constituie un sacrificiu considerabil pentru viitorul copiilor.
Astfel, prin diminuarea indemnizatiei, guvernantii lovesc in clasa de mijloc a societatii, care contribuie substantial la bugetul de stat. Masura ar determina descurajarea persoanelor din aceasta categorie sa aiba copii, ducand la scaderea natalitatii.
Pe de alta parte, reducerea indemnizatiei ar avea ca efect direct cresterea numarului abandonurilor copiilor, dar si al avorturilor, in contextul crizei economice care afecteaza categoriile sociale vulnerabile, asa cum atrage atentia organizatia Salvati Copiii Romania.

5. Solicitam autoritatilor sa respecte Strategia Nationala in domeniul protectiei si promovarii drepturilor copilului 2008-2013, în care unul dintre obiectivele prioritare este "întarireairea capacitatilorilor parentale prin asumarea responsabilitilor fata de cresterea, îngrijirea si educarea propriilor copii".
Statul trebuie sa sprijine in continuare natalitatea, care a crescut in ultimii doi ani (in 2009 numarul nou-nascutilor a sporit cu 176 fata de 2008, la 222.925, potrivit Institutului National de Statistica), tocmai datorita stimularii familiilor prin acordarea indemnizatiei de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni.
Reamintim Guvernului ca problema scaderii demografice este alarmanta in Romania si ca trebuie sa incurajeze sporirea natalitatii prin politici sustenabile, in conformitate cu directivele europene in acest domeniu, asa cum procedeaza toate statele membre UE.

6. Banii proveniti din indemnizatie sunt atat pentru intretinerea copilului, cat si a mamei. Deja 85% din venitul mamei sau al tatalui reprezinta o diminuare a standardului de viata cu care familia era obisnuita, intrucat veniturile scad de la 2 salarii pentru 2 persoane, la 1 salariu + indemnizatia din care sa vor intretine 3 persoane, nu 2.
Familia si-a facut in prealabil un calcul daca poate sustine aceste cheltuieli in cazul aparitiei unui copil, bazandu-se pe legea care prevede o indemnizatie de 85%.

7. Vrem sa atragem atentia autoritatilor ca, in cazul diminuarii indemnizatiei, mamele vor merge mai departe si vor continua actiunile de combatere a acestei masuri, actionand statul in instanta, chiar pana la forurile superioare europene, intrucat reprezinta o incalcare a directivelor UE, dar si a drepturilor pentru protectia copilului, asa cum prevad Constitutia Romaniei si Hotararea 302/2008 a Consiliului pentru Combaterea Discriminarii.

8. Suntem solidari cu toate categoriile afectate de aceste masuri ale Guvernului. Credem cu tarie ca autoritatile pot gasi alte resurse pentru bugetul de stat, mult mai substantiale decat sumele atrase prin reduceri de indemnizatii pentru copii, alocatii, pensii sau salarii ale bugetarilor.Spre exemplu, numai economia subterana cumuleaza peste 40 de miliarde euro, in timp ce contrabanda cu tigari se ridica la circa un milliard de euro.

9. Protestul a fost organizat la initiativa mamicilor de pe forumurile Miresici.ro si Despre copii.com, la care s-au alaturat asociatii, organizatii si persoane politice, sprijinind demersul nostru.
Mentionam ca acest protest nu poarta nicio culoare politica, ci este o actiune a PARINTILOR.

DE RETINUT:

- NU prezentam cazuri personale!
- NU ne referim la cheltuielile necesare pentru copii, intrucat acestea pot diferi de la familie la familie (unii copii au nevoi speciale sau sunt poate bolnavi).

Raspunsuri la intrebari delicate/capcana:

1. In unele tari europene indemnizatia este stabilita la o suma fixa si pe o durata mai mica. De ce sunteti nemultumite?

Statul roman si-a asumat o politica de incurajare a sporirii natalitatii prin legea care prevede o indemnizatie de 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni pentru cresterea copilului cu varsta pana la doi ani.
In Romania nu exista conditii pentru cresterea copilului asa cum ofera alte state membre UE. Cresele sunt aproape inexistente, parintii fiind nevoiti sa angajeze bone pentru a sta cu copiii daca se intorc la munca inainte de 2 ani de la nasterea acestora, servicii pentru care platesc sume substantiale si pe care unii nu si le permit.

2. De ce nu acceptati reducerea indemnizatiei si solidaritatea cu categoria pensionarilor, care au cotizat si ei, iar acum li se reduc pensiile?

Aceasta "solidaritate" pe care o propune guvernul e una de tip "sa moara si capra vecinului" si ne repugna.
Noi nu suntem de acord nici cu reducerea pensiilor, suntem solidari cu toate categoriile afectate de aceste masuri ale Guvernului.
Este meschin sa lovesti in doua categorii sociale foarte vulnerabile, precum copiii si batranii.
Autoritatile pot gasi alte resurse pentru bugetul de stat, prin combaterea evaziunii fiscale si a economiei subterane, prin reducerea cheltuielilor in institutiile si companiile de stat, precum si in administratiile locale.

3. Cat va costa lunar intretinerea copilului? De cati bani ati avea nevoie?

Nu este relevant cat cheltuim cu intretinerea copilului, intrucat aceasta suma variaza de la o familie la alta.
Nu este corect sa ne justificam in fata cuiva cum cheltuim acesti bani, cum nu trebuie sa te justifici in fata angajatorului cum iti cheltuiesti salariul. Trebuie sa intelegem ca indemnizatia reprezinta un drept castigat prin munca, suma primita de la stat fiind corelata cu veniturile obtinute, supuse impozitarii.

S-a facut propunerea sa ne imbracam in negru pentru un impact afectiv mai mare! Cei care nu agreeaza ideea au propus sa purtam doar alb (eventual cu o banderola neagra). doritorii sunt rugati sa cumpere o rola de pamblica neagra, ace de siguranta si sa aduca la ei o foarfeca. De asemenea va asteptam cu jucarii zornaitoare. S-a renuntat la ideea de a aduce portavoci dat fiind ca e mai bine ca manifestatia sa fie cat mai putin galagioasa pentru a proteja copii si mamicile insarcinate.
Pentru aceia dintre dumneavoastra care doriti sau aveti posibilitatea de a printa flyere care as mediatizeze desfasurarea acestui eveniment, va rugam sa va adresati pe e-mail la adresa raluca.ghinea@gmail.com.
Pentru aceia dintre dvs care nu sunteti din Bucuresti dar care totusi doriti sa va alaturati noua, va invitam sa va organizati in grupuri cu ajutorul subforumurilor de la "Prieteni dintotdeauna" si poate inchiriati autocare.

Felicitarile si multumirile noastre calde acelora care au reusit sa adune semnaturile si sa depuna cerea.

--- Multumiri speciale pentru Desprecopii (Mirela), pt Rallu de pe miresici, pt Alinuk, Luna9, Mteleleu, Maiestrita, Fulgutza, Ade24, Summertime, Annablue, Camy_pus si celor din grupul de pe miresici.ro. datorita eforturilor carora avem centralizarea aparitiilor in presa. Imi cer scuze tuturor acelora carora nu am reusit sa le retin nikurile dar care au contribuit cu solutii, idei, opinii si propuneri de texte pt sloganuri. Tuturor va multumim foarte frumos si va trimitem cele mai dulci bezele: de la puisorii nostri.
Iata si fotografii de la demersul pentru depunerea uneia dintre cereri. http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/4601486184/in/set-72157623922185399/

Datorita sprijinului si generozitatii administratorilor Desprecopii [/b] vom avea pancarte tiparite. Donatia a fost in valoare de 50 euro. De asemenea vor pune un baner pe site. Sloganurile de pe pancartele platite de DC sunt cele de la 1la 8, mai jos. Pentru toti doritorii de a veni cu pancarte proprii, iata si propunerile noastre :

LASATI 85%
PENTRU O GENERATIE MAI CULTA

PUSCA SI CUREAUA LATA
CE PAMPERSI AVEAM ODATA

ROMANIA NU SE NASTE, ROMANIA MOARE !!!

BANI DE BIBEROANE ARUNCATI PE VUITOANE

STOP DISCRIMINARII
AM COTIZAT DIFERIT

MASURA DE EGALIZARE E DISCRIMINATORIE

NU VREM POMANA, VREM DREPTUL CASTIGAT

BEBELUSII IN RAHAT,
PAMPERSII NI I-AU TAIAT,
IAR ACUM,IN BIBEROANE,
NI SE DAU LACRIMI SI FOAME!!!

CU BORDURI SI SALI DE SPORT
VOM CRESTE COPIII-N CORT!

SA PLATEASCA SPAGARII, NU SUGARII

COPIII DIN ROMANIA
CUNOSC AZI MITOCANIA !

COPIII DE ASTAZI CERSETORII DE MAINE

BASESCU SI BOC-MANIA
NE FURA COPILARIA

DE FURATI DE LA COPII
IMPOZIT N-OM MAI PLATI!

EU SUNT MIC SI VREAU LAPTIC
INSA BOC, NU-MI DA NIMIC
VOR SA NU MA FI NASCUT DELOC
CA SA LE DEA EI PE LOC
CASE, FIRME SI MULTI BANI
COPIILOR DE BASTANI

Va adresez rugamintea ca, pentru tot ce veti considera important a fi publicat/modificat aici, pentru toate deciziile, ideile si propunerile pertinenete si importante, pentru manifestatia de luni, luate in cadrul discutiilor din topic cu majoritate de opinii, sa imi trimiteti mesaje private. Din pacate, de ieri, de cand am facut acest anunt nu am primit nici macar un PM. Toate noutatile introduse se datoreaza legaturii stranse ce o am cu cateva din fetele initiatoare. Insa si parerea voastra CONTEAZA. Va rog, nu lasasti ideile pretioase sa se piarda!!! HAIDETI SA NE UNIM FORTELE!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca[/red][/i]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Elara , sunt Diana de ieri , cu fularul negru la gat si parpalak , te pup, imi pare bine de cunostinta , si pup pe bebe care statea ascuns la tine la piept.

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://webtv.realitatea.net/actual/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

acum sa ne sustineti si pe noi...Brasovul!!!
Azi parca la 14:00 iese Iasul...asa-i???????????
Haideti fetelor!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

Elara , sunt Diana de ieri , cu fularul negru la gat si parpalak , te pup, imi pare bine de cunostinta , si pup pe bebe care statea ascuns la tine la piept.

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://webtv.realitatea.net/actual/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala

te-am retinut de ieri. nu era nevoie sa-mi amintesti cine esti. si eu te pup pe tine.
de fapt eu va pup, va iubesc si va apreciez pe toate numai ca nu imi permite timpul sa citesc tot ce se discuta aici (dar eu trag cu ochiul sa stiti ) .

insa, in continuare, pentru orice idei bune va astept pe PM si sper ca nu ati sarit primul mesaj, ca are noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Desprecopii frumoasa ideea dar ma indoiesc ca se poate realiza. Las link la legea care se refera la organizarea asociatiilor sindicale http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=40035 si dupa cum se va observa ne impiedicam de la inceput pt faptul ca a fi parinte nu este considerata o meserie. Deci nu indeplinim o conditie esentiala.
Pt ca banuiesc ca aceasta idee a venit dimpreuna cu ceea ce s-a observat, ca nu suntem reprezentate de nimeni, cred ca cea mai buna cale este sa se faca un ONG sau alta forma de asociere Desprecopii sau ma rog, cum vreti sa-l numiti care sa se autosesizeze ac este incalcat un drept al copiilor in special si al parintilor acestora .
Dc ne intereseaza sa strangem mame, riscam sa nu se faca nimic. Pt ca legal singurul drept care se pune si acum in discutie este acel concediu de crestere si ingrijire al copilului si alocatiile de la nastere si pana la doi ani. Treaba este temporara in viata fiecarui parinte(mama in special ca ele sunt mai multe care iau CIC). Adica e vb de cei 2 ani(X cati copii are fiecare fam si asta cu conditia sa se stea in CIC), pt ca mai apoi alocatia pt copil e atat de mizera incat ori cu ei ori fara ei, tot aia. De obicei sunt lasati ca banuti de buzunar pt copii. Si aia cu completare din buzunarul parintilor.
Iar cele care nu sunt casatorite ori nu au inca puiuti, ma indoiesc ca si dc s-ar putea face un sindicat al mamelor ar dori sa adere.
In cazul unui ONG se pot face mai multe si pot fi mai multe persoane vizate si drepturile acestora.
PS: multumim si mamicilor sibience care ieri au protestat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

sorry, am lipsit
am fost nevoita sa rezolv ceva pb de logistica
intrucat ...s-a incercat o forma de intimidare a mea
(nu pot spune public acum in ce fel)

Mirela,

ma ofer sa intiez acest demers
sindicat, ONG - o forma care sa ne avantajeze in demersul nostru de acum si viitor
sincer m-am gandit si eu la ceva de genul SIndicatul/Asociatia pentru drepturile mamei si copilului cum o fi potrivit pt ce avem noi nevoie

sprijinul Desprecopii este extrem de important si multumim inca o data pentru el

acum cred ca trebuie sa ne concentram pe ce se intampla maine, poimaine
de asta depinde decizia care se va lua

Am vb cu Lavinia Sandru si ea este acuum la Iasi, in strada, maine va fi la Cluj
Am vb despre meetingul mare de maine care va fi in Bucuresti.

Si am cazut de comun acord ca nu facem mobilizare.

nu putem sa riscam siguranta copilashilor nostri!!!

DAR:
care dintre voi doreste si poate sa mearga si sa trasnmita mesajul
"MAMEle isi exprima solidaritatea fata de toate categoriile afectate de masurile ilegale"..
"Copiii de azi sunt viitorul. Aveti grija de VOI, de viitorul ROMANIEI!"
sau gasim ceva mai scurt
o placutza, doua din asta cu un pampers in varf ar fi mai mult decat sugestiva!!!!

Eu voi fi acolo! si voi incerca sa exprim prin media (realitatea si antena macar) acest mesaj!!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Eu propun sa infiitam SIndicatul Mamicilor DC - cu propunerea ca Elara si Alinuk sa preia conducerea.

Mirela, eu sunt foarte onorata de propunere si de cand am citit ma tot gandesc cum sa-mi formulez raspunsul. Din pacate eu sunt depasita fizic de situatie. Cei 2 copii nu-mi permit sa fac asta desi mi-as dori. Zilele acestea m-am neglijat foarte mult si, ce e cel mai rau, am lipsit f mult de langa copiii mei. Imi pare foarte rau ca nu pot raspunde cum mi-as dori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am vorbit si cu miresicile

maine fiecare merge daca vrea si poate sa transmita un mesaj fara sa-si puna copilul, burtica, viata in pericol!!

in emisiunea de la Realitatea de ieri, una dintre invitate, o doamna din politica, a avut un mesaj in a doua parte a emisiunii:
demersul mamelor are sanse de victorie daca acestea nu se lasa intimidate, nu cedeaza!
acum e drept poate fi interpretat si ca instigare ...fiecare are dreptul de alegere la interpretare

ce parere aveti?
maine ma intalnesc cu Raluca la primarie sa depunem cerere de aprobare pentru un nou protest pt marti ora 11?
(ne gandim inca la locatie)

azi protest al mamicilor este la Iasi, maine la Cluj
Lavinia Sandru este in strada alaturi de mamici!!!

Cami voi aveti pt joi aprobare la Brasov??

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Maine sunt chemata la primarie in consiliu... sigur primim aprobare..
dar sincer, cred ca rasunator ar fi ca toate mamicile din CLUJ< SIBIU>< IASI< BRASOV si BUCURESTI sa faca in aceeasi zi si la aceeasi ora mitingul.
daca decideti un nou miting marti, inseamna ca joi pot sa depun si eu cererea pt un nou miting...tot atunci strang si semnaturi!

Maine sa vad cum va fi la consiliu.

Cine imi trimite si mie comunicatul de presa sa-l modific si sa-l trimit mai departe la presa din Brasov...??????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

vreau comunicatul pe mail, la adresa: camelia.pustai@yahoo.com

Multumesc!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am fost la mitingul de azi.
au fost extrem de putine mamici, cam 20-30. am fost si cu bebelusii. a fost cam jenant numarul asa de mic, erau mai multi reporteri si jandarmi decat noi.
Lavinia Sandru a fost alaturi de noi si ne-a sustinut.
din pacate nu prea s-a mediatizat evenimentul, de asta am fost putine, sau poate s-au si speriat de vreme mamicile, desi nu era foarte frig.
a tinut cam o ora, intre 2 si 3, desi erau programate 2 ore.
ne-au pozat, am dat si interviuri, si eu si sotul
eu mi-am agatat 3 lozinci de carut (m-am inspirat din lozincile de pe aici): Luati banii pe biberoane si-i cheltuiti pe Vuitoane; Romania nu se naste, Romania moare; Ne nastem flamanzi, uzi si goi, dar greul de-abia acum incepe; nu vrem pomana, ne cerem drepturile.

tot Bucurestiul e baza. probabil daca va fi vreme mai frumoasa, vor iesi si mai multe mamici cu puiutii.
Doamne ajuta!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput