Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu

Aelita frumoase pozici!!!!

Racusor, ma duc dar stau pe scaun, o ora, e ca si cum as merge pana la medic, nu prea am cum sa nu merg ca vine directorul companiei din germania special pentru intalnirea asta!!

Eu o sa stau numai in pat pana atunci si asta va fi singura iesire, ma rog sa fie totul bine!!

Am dormit mai bine in sfarsit, sper sa repetam figura!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

helou fetele!

nu am apucat sa mai scriu ca am fost tare somnoroasa zilele astea..nu mai reusesc sa dorm..nici macar ziua..zombi ma numeam

grety, pana la urma ai fost la fundeni? ce ti-a zis? bebe pana acum a fost tot timpul conform menstrei? eu amj avut ir-uri de 0.8 , si inca mai am de 0,74, dar iau tratament. daca vrei amanunte da-mi pm. sper ca esti bine!

de ramo mai stim ceva?oare ce o face?

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

acum ca am recuperat ce ati scris aseara, sa va povestesc si eu...ca iar am avut meci cu prelungiri aseara

noi suntem cu meciurile de castigat sa ajungem in liga I

cred ca mi-a scazut tensiunea...acum iau doar nifedipin, nu mai iau gynipral..si nifedipinul asta scade contraactiile, dar si tensiunea...eu avand tensiunea foarte mica in general... va dati seama de urmari

aseara m-a luat o stare de moleseala, nu aveam putere...am zis sa mananc, nimic..pana la urma mi-a dat sotul ciocolata si mi-am mai revenit dupa vreo jumate de ora - o ora...voia sa ma duca la urgente, nu imi mai reveneam

ma durea si spatele si imi era frica sa nu am contractii, desi burtica moale...in fine, bine ca a trecut...am zis ca vedem azi ce se intampla si daca la fel sunam doctorul sa ii zic ce patesc...

si m-a tras si curentul simt asa ca niste mucozitati la sinusuri, unde se intalneste nasul cu gatul, nu stiu cum sa explic... nu am nasul infundat, nu am gatul inflamat, dar ma deranjeaza cand inghit si ma ia parca si cu calduri...poate ii scriu la doctorita de familie...am luat oscilo, dar nu face nimic...oare ce e bine sa iau pentru asa ceva? ca m-a apucat stranutul si numai de asta nu am nevoie acum

sotul saracul a zis ca in curand o ia razna de la stres, dragul de el..

dar macar azi incheiem saptamana 33 ca sa avem si o veste mai buna

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata!declar o noapte dormita cap coada!

acum sunt in pat la odihna de dimineata

va doresc o zi buna cu vesti bune!

sper sa nu mai am nevoie de gynipral!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici, Maya, Mirela!

Aelita, iar m-au terminat copilasii, ador sa vad cum se joaca, tu, mamica sexy.
Angharad, superrr, ce de locuri frumoase, ma bucur ca sunteti bine, si felicitari pt intarcarea pitigoiului

Michelle, eu m-am apucat de ceva timp de citit "Mama si copilul" de sotii Capraru, nu pot spune ca sunt data pe spate, sunt putin invechite informatiile, cu sora de ocrotire, lapte de vaca la copil in caz de alimentatie artificiala... in fine, mai multe, ca o lectura e ok, dar sincer nu stiu daca poti sa iei de bune toate informatiile de acolo. E scrisa in anul 1984, va rog nu aruncati cu rosii, chiar astept pareri si ale altor fete care au mai rasfoit-o.
Eu oricum cred ca o sa stau cu bb in brate urland si rasfoind o mie de carti ca sa stiu ce sa-i fac, acuma sa stiu si care carte...

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

aelita ce frumoasa melodia...am cautat acum pe youtube nuria fergo si ascult

sper sa ii placa si lui bebe

aa, in masina cand ascultam radio bebe mereu danseaza

Bulina 33 fix cu poznas

Mergi la inceput

Carmen, o sa fie bine, stiu eu, tu esti cumintica si n-o sa se intample nimic, cum ai spus si tu, ca o vizita la doctor

Felicitari gagici pt noaptea dormita

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

bumbleeblee eu am varianta reeditata...sunt si ceva informatii invechite, dar in mare parte mi se pare folositoare

eu am citit pana la sectiunea 0-28 zile inclusiv....dar tre sa mai citesc sa si retin sfaturile de acolo cum zici tu, cu bebe in brate

si nasa mea si o prietena care au nascut deja au zis ca le-a folosit foarte mult....

eu am primit si Dr Spok....dar nu a deschis-o niciodata vad ca ziceti de ea ca e buna, sa o iau si eu la rasfoit

Bulina 33 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello gagici
Lauricawaw,ce burticuta frumoasa am vazut
Eu tot cu arsuri,le am zilnic,incerc sa le mai amagesc dar degeaba.Nici nu as vrea sa iau Rennie mereu,am citit pe prospect ca nu e recomandat in exces,iar eu ar trebui sa folosesc in jur de 5 pastile pe zi.
Chiar radeam cu mama la telefon,daca e adevarat ca ai arsuri cand ii creste parul lui bebe al meu iese cu coada de rocker
Mycya e normal sa avem mancarimi de piele,si eu noaptea cand ma bag in pat simt ca am purici
Fetelor ma plangeam acum 2 luni de dureri de oase de bazin,dr imi spusese ca se dilata oasele,ei bine sincer nu mi-au trecut deloc,din contra,pe zi ce trece e mai rau,ma dor groaznic,No-Spa nu ma ajuta DELOC,abia ma ridic din pat si fa 5 pasi in 5 min.
Voi tot ca niste babute va miscati?
In legatura cu hainutele cumparate:noi am zis ca nu luam nimic pana ce nu il avem pe bebe in brate,momentam am primit o groaza,ce-i drept,sunt de fetita,mai sunt si unele verzi,albastre,albe,iar o prietena mi-a spus ca imi va da si ea hainele de la baieteii ei:dansa a cumparat intr-o veselie si pustanii ei s-au nascut mai marisori.Ce-i drept unele mai sunt purtate de vreo 2-3 ori,dar nu ma deranjeaza,le spal si le calc si sunt numai bune
Acum ma delectez cu niste gogosele cu branza facute de sotior,ce mai,bucatar sef este

31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Multumim frumos.:)SI eu am probleme cu spatele, ma misc in reluare...e greu tare, uneori simt ca nu mai pot, cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma simt ca un urs .:D...dar ce nu facem pentru puii nostri?Ce ma mira e ca nu am arsuri cine stie ce...o data la nush cate zile...oare bebe iese cu smocuri de par?!:))glumesc
Va urez o zi super frumoasa

Laura 29+ cu

Mergi la inceput

Anca, cum se numeste unguentul ala pt gogosica furioasa? Ca mie mi-a dat sa iau detralex (comprimate), dar din ce am citit in prospect, nu e indicat ca tratament de lunga durata...

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput