Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
ela_mm spune:
va pupicesc de noapte buna. a venit zmeul acasa si iar imi opreste laptopul (ca la copii mici).
multi si o nopte cat mai buna.
Ela 30+ cu
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
eu am comandat de la mamica din Anglia... ********************************************************* [purple]Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Mulumesc de raspuns....Speram sa fie cumva mai usor...cu livrare in Romania....dar asta e....La ei la magazin sunt preturi mult prea nesimtite dar se merita sa iei cand sunt reduceri...Cam rar dar mai au si ei reduceri. Mersi de raspuns
29+ Tudor Constantin
michelle1981 spune:
carmen multumesc pentru reteta!
tina, ai pm
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 carmen multumesc pentru reteta! tina, ai pm ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu |
Merci! M-ai luminat!
tina 30+ cu
AMR 9+ si vine bebe! :)
aelita spune:
ELLA silueta la 30 a inceput sa creasca burtica!
RACUSOR vai ce frumoasa ai fost la ocazie,cu rochitele!!
MICHELLE frumoasa !!!
OANA si tu esti superba !
CINE A MAI PUS POZE???
TINA desi e mai veche poza,imi place mult cum iti sta in poza 25s 5 zile,cu parul strans si rochia neagra!
MAI SUNT ????
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
Azi am fost plecati la peste ,va pun cateva POZE.
si mai pun cateva si la contul comun,cu burta.
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita TINA desi e mai veche poza,imi place mult cum iti sta in poza 25s 5 zile,cu parul strans si rochia neagra! |
Saru-mana!
tina 30+ cu
AMR 9+ si vine bebe! :)
Florentina_C spune:
O dimineata frumoasa va doresc!
Trebuia maine sa schimb semnatura, dar o schimb azi in avans. Am ajuns la 26 de saptamani...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
RODIKA, PAULA MYCYA, MICHELLE, BUMBLEEBLEE, CARMEN, AELITA
eladea am vazut hainute frumoase si copil mic si frumos langa mamica cu burtica la fel de frumoasa
ANGHARAD ce bine sa mai auzim vesti de la tine te-ai plimbat ceva, nu gluma....foarte frumos!!! si foarte bine ca esti in forma de zile mari am vazut si pozicile cu mamica si copil frumos
maurice ma bucur ca vestile sunt bune, chiar daca nu asa bune cum sperai tu dar atat timp cat colul e inchis e un lucru foarte bun vad ca si tu ai obtinut permisiunea de a te plimba pana in bucatarie si inapoi de fapt mai bine, pana in parc sa ai grija iubita, cum simti contractie sa te asezi, sa stai linistita
rochitele sunt de la Rococo, au primit hainute de vara si daca ai rabdare sa te uiti au cateva lucrusoare chiar dragute...si destul de ieftine fata de mall...eu am probat mai mult de 10 ca sa le aleg pe astea fusta de blugi e din Titan, de la etajul III...iar fustita mini verde de fapt sunt pantaloni scurti de pijama
hainute frumoase si la preturi ok am vazut si la miniblue in dorobanti (am mai fost la cel din afi cotroceni si numa uratenii acolo)...in rest mai sunt prin baneasa si afi magazine gen premaman, mothercare, dar sunt scumpicele acolo si nu prea aveau marimi mici...
in pat, da era perna gravidei, am primit-o de la o prietena, e din anglia si e super buna, are compozitie de perna normala...e una singura, nu sunt mai multe, dar e intoarsa pe acolo
ela dar ce frumoasa esti si ce burtica frumoasa
Carmen numai la pat iubita, ca sa nu apara contractiile si durerile de burtica...oricum, eu cred ca dupa ce stam la pat in momentul in care te ridici organismul nu mai stie sa faca fata si de asta apar durerile...ca eu acum 2 saptamani faceam pilates si acum abia merg pana la baie, mi se intareste burtica numa cat ma ridic...si bebe la fel apasa pe col,ca e maricel si jos...deci sa inteleg ca nu te mai duci marti la restaurant, la intalnirea de afaceri?
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!