Aspirante optimiste > 20 ani (502)
Raspunsuri - Pagina 19
roxy_s spune:
madutza eu nu cred ca trebuie sa fac asa ceva, ca prima oara am ramas repede gravi asa ca nu cred ca este vorba de aciditate sau ceva. sau s-a putut schimba ceva de atunci?? sunt convinsa ca o sa fiu gravi intr-o buna zi, numai ca deja nu mai am rabdare.
katy
Viitoare mamica
roxy_s spune:
fetelor unde sunteti?
de obicei , in cate zile de la ovulatie are loc implantarea oului? dupa 6 zile fix?? sau si mai mult?ca citeam acum cate ceva pe net si astia zic ca de obicei dupa 6 zile are loc implantarea.
Viitoare mamica
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor unde sunteti? de obicei , in cate zile de la ovulatie are loc implantarea oului? dupa 6 zile fix?? sau si mai mult?ca citeam acum cate ceva pe net si astia zic ca de obicei dupa 6 zile are loc implantarea. Viitoare mamica |
in asteptare fapturii celei mai dorite
iubita.mara spune:
fetelor numai astazi nu e maine si ma duc la doctor.sper sa fie totul bine si sa-mi dea numai vesti bune
iubita.mara spune:
citat din mesajul lui roxy_s mara pai si astia de ce scriu ca poate avea loc si pana la 12 zile?? Viitoare mamica |
eu iti zic ce am invatat eu din carti de specialitate
madutza_bra spune:
mara, pe site-urile de profil spun ca implantarea se face intre 7-10 zile de la ovulatie. Si ca la 10 zile DPO poti face test de sange . E adevarat?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
iubita.mara spune:
citat din mesajul lui madutza_bra mara, pe site-urile de profil spun ca implantarea se face intre 7-10 zile de la ovulatie. Si ca la 10 zile DPO poti face test de sange . E adevarat? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png |
iubita.mara spune:
fertilizarea are loc in treimea distala a trompei si de aceea trebuie sa treaca putin timp pana cand ovocitul expulzat de avar sa ajunga acolo.de aici diferenta de zile
iubita.mara spune:
la 10 zile DPO poti face testul de sange daca ovoimplantarea a avut loc in 7 zile.daca a avut loc in 10 zile atunci se decaleaza putin ( 1-2 zile)