Aspirante optimiste > 20 ani (502)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

angi, plimbare placuta!
Cat stai acolo?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

merci madutza,
stam vreo 2 zile, pe urma ne intoarcem acasa, mai stam vreo 2-3 zile si apoi o luam catre Romania, si tot asa cu ...
bebelu tu ce mai faci? ai reusit sa vb cu nenea dr despre analizele alea?

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele, ma bag si eu la tv apoi la somn

Noapte buna!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

angi, plimbareata mica! ce bine o fi sa umbli asa! eu m-amsaturat de orasul asta mic si plictisitor. noroc ca mai calatoresc de 2-3 ori pe an si mai iau o gura de aer proaspat, ca altfel as innebuni.

bebelu, ma bucur ca nu-i nimic grav. sa-i multumim marei ca ne ajuta cu cunostintele ei.

anamira, lasa supararea, ca asa stiu si eu ca TB are urcusuri si coborasuri. vezi si maine cum este. si poimaine. daca esti sigura ca ai ovulat, atunci nu trebuie sa scada de pe acum.

nike, esti intr-adevar de admirat. de unde mama atata putere? ai toata stima din partea mea. si eu ma cred o femeie puternica, dar nici asa.

didi, te anunt spatamana viitoare cum mi s-a parut dr. albu.

roxi, mai ai putintica rabdare si testeaza-te numai daca esti in intarziere. asa e de preferat, ca nu-i deloc placut sa vezi o liniuta stinghera pe test. eu am inceput sa ma calesc si fac lucrurile in ordinea lor fireasca. pana acum am stricat o gramada de teste pentru ca nu aveam rabdare nici macar sa se implineasca durata ciclului.

talida, am vazut la tv ca a fost nebunie la concert. ma bucur ca v-ati simtit bine.

cosmi, baga nasul mai des pe la noi. tu cum stai cu foliculii? au mai crescut? ai mai fost la dr.?

madutza, si eu sufar ca tati nu merge cu noi in parc, dar e super obosit. se mai opreste in drum spre casa la o bere cu amicii. il lasam sa se relaxeze, ca, deh, ne face toate poftele. in rets, e un tatic perfect. de cand l-am nascut numai el s-a trezit noaptea sa-i faca laptele, desi a doua zi era in picioare sa mearga la servici. si david a baut lapte noaptea,chiar si de 2 ori, pana la 2 ani jumatate.

aditza, tu? nu mai intri si pe la aspirante sa ne mai zici si noua ce face samburelu, sa pui pozici?

pupici la toate!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

noapte buna, somnic usor fetelor
va pacesc pe toate

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
Haideti la www.fun345.com/wp-content/uploads/2009/09/Cafe-Frappe.jpg" target="_blank">cafelutza si papica
Va -acesc pe toate si va doresc o zii frumoasa si usoara

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

paula multumim de cafeluta

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

AMR 6 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza iubitelor

Paula micul dejun arat bestialAcum mi-am adus aminte ca am mancat capsuni anul asta,mi-a adus sotzul sambata.Multumim pt tratatie
Lia Sa-ti traiasca baiatul si sa vina bebe cat mai repede!(imi mai aduc aminte cate ceva in timp ce scriu,asa ca scuzati-mi intarzierea)
Angi vreau si eu in Franta,aseara am visat ca eram cu sotzul in Cehia,cum am ajuns acolo nu stiu
Sherbi habar n-am ce fac foliculi,la medic nu am mai fost ca m-am saturat de controale,daca e sa se prinda ceva se va prinde daca nu asta e..Acum sunt intr-un moment in care nu ma mai intereseaza nimic,uit sa-mi iau si medicamentele ca de exemplu ieri.Pur si simplu am uitat de eleAsa ca cu Dumnezeu inainte,hotaraste el ce e mai bine pt noi
Talida ma bucur ca v-ati simtit bine la concert
Madutza ,Roxi,Bebelu si tuturor feteloe multi

O zi cat mai frumoasa va doresc!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor eu vin cu vesti proaste... pt. mine normal si per sa fie singurele. Dimineata aceasta mi-a scazut TB la 36,8 si sunt abia ziua 8 de la ovulatie. Nici macar nu mi-am mai facut programare la dr ca m-am inervat si am zis ca-mi bag piciorul. Chiar la asta nu ma asteptam. Dar nici o problema. Luna urmatoare va fi mai bine. Acum nu stiu ce sa fac. Poate ma ajutati voi cu un sfat. Eu avand ovulatie prin ziua 8 dr a zis sa iau duphaston numa din ziua 16 adik de azi. Acum nu stiu ce sa fac. Sa mai prelungesc agonia sau sa nu mai iau ca sa-mi vina menstruatia?
TB poate varia mult asta nu inseamna ca nu mai ai nici o sansa sa fii insarcinata.Oricum daca iei progesteron si esti insarcinata fixeaza sarcina daca nu esti o sa-ti vina ciclul.Deci ia duphastonul cum a zis nenea sau tanti doc.

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita.mara

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor eu vin cu vesti proaste... pt. mine normal si per sa fie singurele. Dimineata aceasta mi-a scazut TB la 36,8 si sunt abia ziua 8 de la ovulatie. Nici macar nu mi-am mai facut programare la dr ca m-am inervat si am zis ca-mi bag piciorul. Chiar la asta nu ma asteptam. Dar nici o problema. Luna urmatoare va fi mai bine. Acum nu stiu ce sa fac. Poate ma ajutati voi cu un sfat. Eu avand ovulatie prin ziua 8 dr a zis sa iau duphaston numa din ziua 16 adik de azi. Acum nu stiu ce sa fac. Sa mai prelungesc agonia sau sa nu mai iau ca sa-mi vina menstruatia?

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
TB poate varia mult asta nu inseamna ca nu mai ai nici o sansa sa fii insarcinata.Oricum daca iei progesteron si esti insarcinata fixeaza sarcina daca nu esti o sa-ti vina ciclul.Deci ia duphastonul cum a zis nenea sau tanti doc.

Mergi la inceput