Aspirante optimiste > 20 ani (502)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelu86 spune:
stie cineve ce e aia usoara trombocitopenie???
asa mi-a iesit la analize de sange
am citit cate ceva p net dar nu am inteles nimic
decat ca nu prea e de bine
pls pls pls
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
cos_minutza spune:
Of Bebelu,habar n-am,hai nu plange ,nu poti sa-ti suni medicul?
multi!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
iubita.mara spune:
offf bebelu nu mai plange si nu te mai agita.cate trombocite ai?trombocitopenia inseamna ca nr de trombocite este mai mic decat normal
in asteptare fapturii celei mai dorite
cos_minutza spune:
Bebelu din cate am inteles eu(am citit un pic pe net),acesta trombocitopenie poate aparea in sarcina.Hai linistestete si suna-ti ginecologul
Mara
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
nu imi da nr
doar atata scrie in dreptu la Frotiu sanguin
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 nu imi da nr doar atata scrie in dreptu la Frotiu sanguin http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+ |
iubita.mara spune:
daca ai vezi ca undeva trebuie sa scrie PLT
bebelu86 spune:
am hematologie,biochimie, urina, elecroforeza, biochimie si imunologie
Albumele noastre
didi32 spune:
Bebelu, hai linistete-te, suna medicul si vezi ce zice! Sau poate mai intra Mara si te lamureste!
in devenire
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 am hematologie,biochimie, urina, elecroforeza, biochimie si imunologie http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+ |