Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Simo mai am pana vinerea viitoate. adica inca o sapt si ceva.
m-a tot durut burtica jos azi si ieri un pic si am si o stare naspa rau.
nu stiu de ce
simt nevoia sa merg sa vad ce si cum.
offf... abia trece timpu asta.
am incredere in DUmnezeu. clar. altfel nu se poate.
dar...sunt asa...nici nu stiu cum sa ma exprim
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
simona-maris spune:
AAAA...o saptamana si ceva,zici,BEBELU???..si te simti rau?? pai du-te la o eco rapida,vorba mirunei....pana la urma,nu ai ce pierde si te linistesti
mirunam spune:
Simona, am uitat sa te felicit pentru caruciorul bleu ! Esti prima pana acum care a schimbat culoarea! Oricum ma bucur ca este asa cum iti doreai si in primul rand sanatos. Asteptam sa ne comunci numele
Bebelu, la mine stresul a scazut de la o zi la alta. Numai la eco imi este gandul dar prefer sa merg cand am programare la un dr de incredere.
Ar trebui sa organizam un grup de suport pentru mame dependente eco
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +
bebelu86 spune:
da simo o sapt si ceva..
poate dau o fuga un pic mai incolo.
am papat acu o ditai felia de pepene
nu ma asteptam sa aiba un asemenea gust.
a fost dulce si miroasea frate a pepene.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
miru sunt prima pe lista.
dc as putea as face zi de zi.
Albumele noastre
ioanast spune:
Buna!
Am primit rezultatul la dublu test. Va rog ajutati-ma si pe mine sa il interpretez pana discut cu medicul. Deci scrie risc de varsta calculat 1/240 (am 37 de ani) si risc test combinat 1/1112, riscul standard fiind 1/380. Concluzia jos este : Rezultatul testului combinat este NEGATIV. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95%.
Dar, mai jos sunt 2 valori de analiza care trebuie sa se incadreze in niste intervale. Una dintre ele PAPP-A este 5.67 si ar trebui sa fie in intervalul 7.74 – 450.00.
Ce parere aveti?
12+ mami de Irina (10.02.2007)
simona-maris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Simona, am uitat sa te felicit pentru caruciorul bleu ! Esti prima pana acum care a schimbat culoarea! Oricum ma bucur ca este asa cum iti doreai si in primul rand sanatos. Asteptam sa ne comunci numele Bebelu, la mine stresul a scazut de la o zi la alta. Numai la eco imi este gandul dar prefer sa merg cand am programare la un dr de incredere. Ar trebui sa organizam un grup de suport pentru mame dependente eco MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 + |
Miruna,deci nume vreti...Ma gandeam la Stefan,pt ca eu sunt nationalista,si Stefan e numele unui roman..si inca unul mare.Apoi Stefan a fost tatal sotului meu care l-a lasat orfan la 8 ani
Mie imi place Sebastian...dar sunt deschisa la sugestii
mirunam spune:
citat din mesajul lui ioanast Buna! Am primit rezultatul la dublu test. Va rog ajutati-ma si pe mine sa il interpretez pana discut cu medicul. Deci scrie risc de varsta calculat 1/240 (am 37 de ani) si risc test combinat 1/1112, riscul standard fiind 1/380. Concluzia jos este : Rezultatul testului combinat este NEGATIV. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95%. Dar, mai jos sunt 2 valori de analiza care trebuie sa se incadreze in niste intervale. Una dintre ele PAPP-A este 5.67 si ar trebui sa fie in intervalul 7.74 – 450.00. Ce parere aveti? 12+ mami de Irina (10.02.2007) |
Eu inteleg ca riscul in cazul tau este mai mic (1/1112) decat riscul standard pentru varsta ta (1/380).
Cu valorile Papp-A nu stiu ce sa iti spun si la mine erau mici dar cred ca importanta este interpretarea doctorului. Depinde oricum de nr. de saptamani deci limitele sunt orientative.
Oricum ramane o statistica...
mirunam spune:
citat din mesajul lui simona-maris Miruna,deci nume vreti...Ma gandeam la Stefan,pt ca eu sunt nationalista,si Stefan e numele unui roman..si inca unul mare.Apoi Stefan a fost tatal sotului meu care l-a lasat orfan la 8 ani Mie imi place Sebastian...dar sunt deschisa la sugestii |
Cum, nu vreu Antonio, Mario sau Albert??? Bravo!!! Si Stefan si Sebastian sunt nume foarte frumoase. Din cele clasice frumoase, dar nepermise pentru mine (eu am piticiul vocalei), sunt David si Darius.