Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
sashenka_h spune:
ana si eu sunt ca tine numai ca eu as manca incontinuu dulce mai ales inghetata de ciocolata, iar mie imi place aia de vanilie...numai ciudatenii
Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
mirunam nu stiam asta ....
de' si eu si ana_o suntem la prima sarcina si nu stim cum este asa ca ce ne spune doctorul credem ca asa este in general, dar poate nici doctorii nu stau sa ne explice chiar totul pentru ce zic ei ca este mai bine pentru noi
mie doctora asa mi-a calculat la ultima vizita dar sincer nici nu am intrebat-o de ce crede ea ca atunci nasc dar asa mi-a zis si sora mea ca daca de la prima eco a fost mai dezvoltat o sa nasc mai devreme.
Acum nu stiu cum va fi, ramane de vazut, sanatos sa fie ca asta e cel mai important
16+
bebelu86 spune:
Ana unde ai gasit pepene rosu???
k mi-ai facut o pofta
deja vad felia taiata si cum musc din ea si e o bunatate.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
ana_o spune:
Eu am avut 2 perioade cu sangerari... dar atunci nu intrasem in Odisee. Una la 6 saptamani, alta la 8 saptamani, care a durat o saptamana. Sangerare pe bune... sange rosu, nu alta culoare. Dr meu a vazut ceva, ceva, de la 7 saptamani, la primul echo, dar nu a vrut sa ma sperie, de aceea nu mi-a spus nimic, pentru ca se putea insera normal, exista aceasta posibilitate. Insa la echo de 13 sapt, mi-a spus ca intr-adevar, acum poate sa spuna clar de ce am sangerat si mi-a explicat faza cu cezariana, calculul ovulatiei etc. Mi-a spus si ca ar fi posibil ca placenta sa migreze, dar la cum o vede, nu vrea sa-mi dea sperante false. 3 iunie imi va spune ce s-a intamplat cu placenta mea.
Allexxia, nu-i nicio problema, probabil ai uitat, la cate am citit fiecare despre fiecare...
Ana
16
allexxia_m spune:
bebelu86 se gaseste pepene rosu in supermarket, eu am luat din real si spre uimirea mea chiar a fost foarte bun, copt si dulce
eu am luat la 2.99 lei/kg
16+
ana_o spune:
Bebelu, in Piata Progresului sunt pepeni taiati proaspat si-ti alegi tu ce felie vrei, care ti se pare mai coapta si mai fresh! Eu imi luam cate o felie maaaare in fiecare dimineata. Mancam de 2 ori din ea, pentru un singur fruct mi-a fost suficient. Apoi cate o portocala, seara.
Mi-ai facut pofta din nou.... fug in piata, poate gasesc si la Tg Jiu varianta cu pepeni la felie!
Ana
16
bebelu86 spune:
multumesc mult de tot
ma imbrac si ma duc sa imi iau si eu.
k numai pot de pofta
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
ana_o spune:
Fetelor, inghetata de la Mac Donalds mi se pare cea mai true! Aia simpla, fara nimic... are un gust care-mi aduce aminte de copilarie... Pentru Sashenka, cu adaos de cioco!
Ana
16
allexxia_m spune:
Apropo' de inghetata ...
nu am avut pofta pana acum de alte dulciuri decat de inghetata
recunosc ca mananc in fiecare zi cate una
eu o prefer pe cea pe bat, cu strat gros de ciocolata
stiu ca nu ar trebui poate sa mananc dulciuri ca am luat deja destul in greutate dar de inghetata chiar ca imi este pofta
16+