Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Eu nu simt pe BB o fi mai lenes?!
si eu puteam adormi numai pe burta.. iar acum abia reusesc sa gasesc o pozitie confortabila pe o parte.. nici vorba cu fata in sus..

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna felicitari sa fiti sanatosi
alexa la mai mare
joy superb o sa fiu si eu atenta la burtica mea poate observ ceva

Apropo voi cum dormiti noaptea ...eu inainte dormeam numai pe burta si acum ma chinui sa adorm pe stanga sau pe dreapta...cateodata mai aterizez si pe spate

Doamne ai grija si de noi 13+

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si tu iei utrogestan? Eu la inceput am luat 6 pe zi , acum 4, dar tot ametita sunt.

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

.Bun venit fetelor noi

Joy felicitari!!!! ma bucur tare mult ca l-ai simtit pe bebe. Cred ca a fost o senzatie superba.

Alexa si tu te simti ametita?? si eu... asa ma simt de zici ca am bauttoata nopatea...

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna felicitari sa fiti sanatosi
alexa la mai mare
joy superb o sa fiu si eu atenta la burtica mea poate observ ceva

Apropo voi cum dormiti noaptea ...eu inainte dormeam numai pe burta si acum ma chinui sa adorm pe stanga sau pe dreapta...cateodata mai aterizez si pe spate

Doamne ai grija si de noi 13+

Sunset

Alexa, Joy, felicitari!

Si eu am aceiasi problema cu somnul... inainte dormeam pe burta, acum m-am obisnuit sa dorm pe partea dreapta si cu fata in sus, dar mai am tendinte de rostogolire pe burta oprite de cele 6 kg

Ieri am reusit sa imi mai gasesc o pereche de pantaloni, din bumbac, negrii, drepti, la magazinul Rococo. In afara de acesti pantaloni si unii de in, hainele erau oribile!!!

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici....
vroiam sa va intrb.sunt un pic racita adik stranut de 10-12 ori pe zi destul de puternic...ce ceaiuri sa imi fac k pastile nu tb sa iau, nu vreau sa pateasca bebe ceva din cauza stranutului

9 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

4 pe zi. Nu mai spun de somnolenta.

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Bine ati venit Lidia si July.
Fetelor azi schimb si eu semnatura. Bebe deja e mare. Si eu ii simt pulsul. Greturi nu mai am, dar sunt ametita. Cred ca de la tratamentul cu utrogestan.

14+

bravo pentru bb cel mare! Si eu am stari de somnolenta si ameteala de la utrogestan..Tu cate iei?

sugubina +11

14+

Mergi la inceput

o intrb tehnica: dc nu vad si eu cand apare ce scrieti voi imediat, k sa vad tb sa dau cu o pagina in urma si dp imi apare ce ati mai scris?

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna burtici....
vroiam sa va intrb.sunt un pic racita adik stranut de 10-12 ori pe zi destul de puternic...ce ceaiuri sa imi fac k pastile nu tb sa iau, nu vreau sa pateasca bebe ceva din cauza stranutului

9 +

nu se intampla nimiccu bb daca stranuti..si eu am fost racita si m-a tinut mai mult de 2 sapt si tuseam si stranutam f mult...ceai de tei e k cu miere si lamaie...nu stiu ceaiuri de flori nu ceai negru ca ala nu e ok la raceala...si daca cumva febra ajunge la 38 ia repede panadol ...sanatate

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

o intrb tehnica: dc nu vad si eu cand apare ce scrieti voi imediat, k sa vad tb sa dau cu o pagina in urma si dp imi apare ce ati mai scris?

9 +

mai da refresh din cand in cand pt ca in timp ce scrii tu mesajul e posibil ca si altcineva sa scrie si posteaza inaintea ta..si la mine se intampla asa .

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ieri am reusit sa imi mai gasesc o pereche de pantaloni, din bumbac, negrii, drepti, la magazinul Rococo. In afara de acesti pantaloni si unii de in, hainele erau oribile!!!

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

O, da, ai dreptate. Ai de ales intre a te imbrca ca un sac, sau cu niste haine comuniste, aceleasi modele de acum 20 de ani. Poftiti la raion si apoi mergeti sa va bata la casa

Eu caut pantaloni luuungi de gravida si imi puneam sprantele in Zara dar am fost si n-au nimic. Am gasit unii scurti la Mango pe care i-am si cumparat, sunt f comozi si mai aveau lungi dar mie imi veneau 3 sferturi Aaaaa, si in disperare de cauza mi-am comandat o pereche de pantaloni lungime 36, asa, ca pt mine din SUA. Dezamagire totala: desi am luat cea mai mica masura, XS, e echivalentul unui L de la noi. Sa inteleg ca americancele, cand se gravidesc, se fac cat casa? Off...

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

ms douradou pt rasp,si acum am patit la fel,a tb sa dau o pagina in urma k sa vad k ai scris.desi stateam cu pagina deschisa
ms

9 +

Mergi la inceput