Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
ALEXA1985 spune:
Bine ati venit Lidia si July.
Fetelor azi schimb si eu semnatura. Bebe deja e mare. Si eu ii simt pulsul. Greturi nu mai am, dar sunt ametita. Cred ca de la tratamentul cu utrogestan.
14+
Lidia_P spune:
mai jos va transmit datele mele :
DN 27.08.1983,
UM 04.02.2010,
DPN 05.11.2010
Dr Miron Maria Cristina de la spital Elias
14+
Joy21 spune:
Schimbat semnatura, dau de baut 
Ana. tinem pumnii maine sa vii cu vesti bune si carucior colorat 
Eu am urmatoarea eco programata pe 3 august, morfo de trim II. Totusi cred ca ar fi bine sa mai fac una pana atunci, cam peste 1 luna ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
ukume24 spune:
.Bun venit fetelor noi ![]()
Joy felicitari!!!! ma bucur tare mult ca l-ai simtit pe bebe. Cred ca a fost o senzatie superba
.
Alexa si tu te simti ametita?? si eu... asa ma simt de zici ca am bauttoata nopatea...
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
douradoudou spune:
lidia si july sunteti pe lista 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Bine ati venit Lidia si July. Fetelor azi schimb si eu semnatura. Bebe deja e mare. Si eu ii simt pulsul. Greturi nu mai am, dar sunt ametita. Cred ca de la tratamentul cu utrogestan. 14+ |
bravo pentru bb cel mare! Si eu am stari de somnolenta si ameteala de la utrogestan..Tu cate iei?
sugubina
+11
Lidia_P spune:
| citat din mesajul lui douradoudou lidia si july sunteti pe lista ![]() ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 14+ |
multumesc mul de tot.....am intrat si eu in rand cu lumea

14+
Lidia_P spune:
am si eu o intrebare.... mie mi-a iesit pozitiv la Ureaplasma.....doctorita nu a vrut sa imi dea nici un tratament .... ea spune ca sunt femei care au aceasta infectie toata viata si nu patesc nimic....cica nu ar afecta bebelul .... voi stiti ceva legat de acest subiect?
14+
sunset_zuzi spune:
miruna felicitari 
sa fiti sanatosi 

alexa la mai mare 

joy superb
o sa fiu si eu atenta la burtica mea poate observ ceva 
Apropo voi cum dormiti noaptea
...eu inainte dormeam numai pe burta si acum ma chinui sa adorm pe stanga sau pe dreapta...cateodata mai aterizez si pe spate 
Doamne ai grija si de noi
13+
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi Apropo voi cum dormiti noaptea ![]() Doamne ai grija si de noi 13+ |
Daca ma trezesc noaptea sa merg la pipi si ma trezesc cel putin de 1-2 ori, e chinul de pe lume sa adorm. Uneori chiar imi ignor constient senzatia desi nu e bine deloc, ca asa pot sa dau in infectie urinara... Pe mine ma ajuta sa dorm cu o perna intre picioare sau sub picioare. Burtica inca nu e asa mare si pot dormi destul de ok pe spate, insa alternez. Si imi lipseste somnul pe burta... Deci, complicat

Victoria, mami de
Anna Sofia,
14+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George