Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_o spune:
Pisi, eu am luat toate B-urile, combinate cu acid folic. Pana la 12 sapt. Dar sa stii, senzatia de rau nu trece cu ele. Poate o sa ai tu mai mult noroc! 
Ana
16
Cristale spune:
pissi se numesc emetin acele medicamente cu ghimbir si roinita.Am luat si eu la inceputul sarcinii pentru ca nu puteam manca nimic, nici macar apa nu puteam sa beau. Sunt bune si pentru raul de avion. Poti linistita sa iei.
www.floar3d3colt.blogspot.com
pissi78ro spune:
Multumesc douradoudou.
Multumesc ana_o. Ana parca tu i calatorit, ai luat ceva special?
8+
ana_o spune:
Lidia, bine ai venit! Scrie inca 6 mesaje, unul dupa altul, ca sa scapi de moderare si sa-ti putem citi mesajele in timp real.
Ana
16
ana_o spune:
Pissi, nu am luat nimic, dar ameteala nu o poti ameliora cu nimic. In momentul in care avionul face cate o manevra, te ia cu niste stari...poti lua orice pastila, nu ai cum sa opresti ameteala aia. Sfatul meu, sa rontzai mereu cate ceva, eu mi-am luat mini brezel si am mancat cu ochii inchisi
, foarte rar mai deschideam ochii sa vad ce vreme e afara, daca sunt in nori, daca sunt langa soare etc. Rau n-o sa-ti fie, dar sigur ameteala o s-o simti. Iti doresc din suflet sa zbori cu placere si sa nu treci prin niciun disconfort!
Ana
16
simona-maris spune:
Fetelor,va pup pe toate
.EU vreau sa ne mai intalnim
.Poate acum pot veni doamnele care nu au putut prima data!
Schimbam Spitalul...voi naste la Elias,cu dr Octavian Roataru...daca mai e cineva priceput pe aici ca sa ma treaca pe listuta cu noile date
Deci...nu vreti sa ne mai intalnim???
Simona
+15
pissi78ro spune:
[quote]citat din mesajul lui ana_o
Pissi, nu am luat nimic, dar ameteala nu o poti ameliora cu nimic. In momentul in care avionul face cate o manevra, te ia cu niste stari...poti lua orice pastila, nu ai cum sa opresti ameteala aia. Sfatul meu, sa rontzai mereu cate ceva, eu mi-am luat mini brezel si am mancat cu ochii inchisi
, foarte rar mai deschideam ochii sa vad ce vreme e afara, daca sunt in nori, daca sunt langa soare etc. Rau n-o sa-ti fie, dar sigur ameteala o s-o simti. Iti doresc din suflet sa zbori cu placere si sa nu treci prin niciun disconfort!
Multumesc tare mult
8+
julyjuly spune:
Buna fetelor,
Ieri am fost la prima consultatie la medicul ginecolog si prin ecografie a confirmat sarcina de 12 saptamani. Am vazut pe ecran un bebe mic, destul de vioi dupa cum zicea dl doctor, mi-a dat o lista lunga de analize de facut si pe deasupra m-a rugat sa ma rgramez la tripul test. Am sunat la clinica recomandata si m-am programat in saptamana 18. Lungimea cranio+caudala este de 6 cm...ce micut e!!!
Daca vreti sa ma includeti pe lista de la prima pagina, DPN-ul va fi 30.11.2010, data ultimei menstruatii a fost 23.02.2010, iar data nasterii este 24.03.1974. Deocamdata nu stim ce e, fata sau baiat, dar asta chiar nu conteaza.
Dr. m-a intrebat cum am reusit sa ramin gravida, am 36 de ani..., si i-am zis ca ne agitam din iulie anul trecut si prin februarie anul acesta mi s-a pus pata si am luat branca ursului...a zis ca va aprofunda si el chestiunea....cred ca glumea si ca nu are incredere in terapiile naturiste, adica alea venite din popor. I-am zis ca tot citind pe forum am aflat de medicamentul acesta si ca de voie de nevoie chiar cred ca a functionat.
Sanatate la toate fetele si bebeii !!
july 
ana_o spune:
Simona, buna dimineata si felicitari pentru schimbarea culorii, stiu cat iti doreai baietel! Legat de intalniri, mi-as dori sa ne intalnim, dar eu o sa ajung in Bucuresti dupa 5 iunie. Asa ca...
Nu-mi vine sa cred cum cresc burticile...
Ana
16

: