Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
sugubina spune:
Neata dragutele! Iaca am aterizat si eu de vreun sfert de ora la servici! kisses
sugubina
+11
geniusamb spune:
buna dimineatza!!!
eu m as duce la protest dar mi e teama sa nu fie haos prea mare...
MSymo, sunt oameni intr adevar nenorociti de aceasta decizie de scadere a salariilor si pensiilor.. in primarie (sect. 1), un functionar are salariul 800 lei (nu la ghiseu, in birourile de administrativ). 25% inseamna din start 200 lei in minus. pai banii astia sunt mancarea pe o luna !! din ce sa traiesti, cat sa te draia o pauzasti cu banutii sa i faci sa ti ajunga?! nu mai vb de pensionari care se uita si dupa ce mai mica moneda cand primesc restul la paine.. ti se rupe sufletul cand ii vezi..
azi e o zi trista.. mare pacat ca s a ajuns la asemenea masuri..
15+ 
eliza_cri spune:
neata fetele
prezenta la apel la fel de gretoasa si nasparloasa..uff sa treaca perioada asta sa activez si eu mai mult...

10+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
ana_o spune:
Buna dimineata! 
M-am trezit de pe la 9.30, dar am tot vorbit la telefon si abia acum m-am mobilizat sa va salut si sa va anunt ca si la mine e tot vreme urata. Fulgi cu lapte si fructe, imediat! Sper ca ati servit micul dejun pana acum....
, eu chiar imi tin copilul flamand dimineata, ca nu pot manca pana in 11. Vorbim dupa!
Ana
16
geniusamb spune:
elevit pana la nastere.. asta a fost indicatia medicului.. nimic altceva..
a! acum iau antibiotic pentru infectie urinara ZINNAT (am emotii si mi e teama sa nu afecteze cu ceva pe BB
) azi e ultima zi insa tratament de 7 zile mi se pare mult 
uff.. si echo am abia pe 8 iunieeeeeeeeeeeee..poate bag si eu una "rapida" dupa ce termin medicatia ![]()
15+ 
pissi78ro spune:
Buna dimineata, fetelor!![]()
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Am o intrebare. A luat cineva vitamina B6 in vreun fel? Comprimate sau fiole? Am inteles ca ajuta pentru greturi.
Si pentru fetele care au calatorit - cum ati luptat cu raul si greata pe avion? Exista ceva care se poate lua? Am inteles ca sunt niste bartari si comprimate de ghimbir? Stiti ceva? Please help, trebuie sa plec vineri, dar sunt cam terorizata de greturi.
Multumesc
8+
Lidia_P spune:
Buna dimineata burticilor,
eu sunt noua pe aici si as vrea sa intru si eu in odisee alaturi de voi.....
am si eu o intrebare.... mie mi-a iesit pozitiv la Ureaplasma.....doctorita nu a vrut sa imi dea nici un tratament .... ea spune ca sunt femei care au aceasta infectie toata viata si nu patesc nimic....cica nu are afecta bebelul .... voi stiti ceva legat de acest subiect?
14+
douradoudou spune:
merci fetelor pt raspunsuri
..celesta si eu tot femibion am luat si bine ca mi-ai adius aminte ca e si ala pt trimestrul 2 si dupa 

azi m aduc sa-,mi iau nici nu o mai sun pe doc...mi-a zis farmacistul cand termin trim 1 sa- spun sa-mi dea celalalt femibion .eu alte vitamine nu iau pt ca femibion are si alte vitamine so not necessary ..oricum nu am carente .dar iau fier si calcium..eu nu am dormit pana acum dar acum 5 minute a plecat sotul...azi cred ca se va intampla:artichoke reloaded ![]()
.va
..pissi stiu ca exista niste pastie de ghimbir pt greata dar nu stiu numele de fapt alea sunt si pt rau de miscare din cate imi aduc aminte
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
douradoudou spune:
geniusamb zinnat s augmentin sunt permise in sarcina..eu am luat zinnat 4 zile cand eram in sapt 9 sau 10 . eu luam cate 2 pe zi de 250..tu ce concentratie ai luat??
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
geniusamb spune:
500 mg de 2 ori pe zi (dimineata si seara)
dublu fata de tine... si iau si 7 zile ..
offf
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou geniusamb zinnat s augmentin sunt permise in sarcina..eu am luat zinnat 4 zile cand eram in sapt 9 sau 10 . eu luam cate 2 pe zi de 250..tu ce concentratie ai luat?? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 14+ |
15+