Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 23
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Asta stiu si eu, dar vad ca toate feliile de paine au mucegai, asa ca poate nu am simtit eu. Si am mancat vreo patru dimineata. Imi vine sa plang de nervi. M-as duce acum sa fac o sesizare , ca termenul de garantie e ok. ![]() ![]() ![]() ![]() mamica de fetita si 20+ |
da, sesizare trebuie sa faci, nu este ok sa vanda paine muceigaita!!! Sa ne spuis i noua de unde ai luat-o si ce paine era, ca sa stim pe cine boicotam. Dar iti zic, nu te stersa mai mult decat e cazul. Data viitoare cand mergi la doctor spune-i si eventual te va linisti sau iti va da vreo analiza de facut. Sau suna-l acum, ca s anu te mai chinui, ca doar de asta e doctor. Tu iti dai seama cate chestii inghitim fara sa ne dam seama in tot felul de alimente prelucrate cine stie cum? pai ar trebui sa ne panicam din ora in ora daca am stii ce ne pun astia in mancare :)) Eu nu cred ca putin mucegai acolo strica :))) Serios acum, si intr- casa neaerisita poti inhala spori de mucegai mai multi decat din cele 4 felii ale tale.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Ana am vazut pozele tale, ce fain ti-ai facut parul la cununia civila ![]() Lora ti-am vazut burtica careia ii dau un pupic dulce! ![]() Si esti foarte frumoasa si nemachiata! Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 20+ cu bebe mic ![]() |
Mersi,aveam jumate de par vopsit si jum natural.Toti ma intrebau daca am mesa
.credeau ca-i coada falsa.
Ana
20+
summertime spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui summertime
da, sesizare trebuie sa faci, nu este ok sa vanda paine muceigaita!!! Sa ne spuis i noua de unde ai luat-o si ce paine era, ca sa stim pe cine boicotam. Dar iti zic, nu te stersa mai mult decat e cazul. Data viitoare cand mergi la doctor spune-i si eventual te va linisti sau iti va da vreo analiza de facut. Sau suna-l acum, ca s anu te mai chinui, ca doar de asta e doctor. Tu iti dai seama cate chestii inghitim fara sa ne dam seama in tot felul de alimente prelucrate cine stie cum? pai ar trebui sa ne panicam din ora in ora daca am stii ce ne pun astia in mancare :)) Eu nu cred ca putin mucegai acolo strica :))) Serios acum, si intr- casa neaerisita poti inhala spori de mucegai mai multi decat din cele 4 felii ale tale. ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani |
Si inca ceva...eu pana sa raman gravida am mancat branza cu mucegai de toate felurile, ma duceam la supermarket si imi luam cate 3-4 feluri de branza cu mucegai si nu am avut nimic niciodata rau la analize. Bineinteles ca acum nu mai mananc, daca asa zice doctorul, dar faptul ca ai dat peste putin mucegai nu trebuie sa te dea peste cap, nu ai ce sa patesti. In articolele pe care le-am citit nici un virus nu s eia de la mucegai in sine, ci de la alimentul pe care s-a dezvoltat, IN SPECIAL daca e de origine animala.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani